MASTER P

Sparkie Dee

New member
נו זה מה שאני מנסה שעה להגיד לו !

שפוקימון זה אאוט... אחי אתה רואה עדין פוקימון?! דיי אתה כבר לא מגניבבב...

Psycho MC

New member
מה שאמרו...

ראםJarasMan ו-2PAC4EVER היה מצחיק... מה שהוספת בסוף היה מטומטם ולא במקום... איזה טיפש... כדאי שלא תדבר יותר... אתה עושה מעצמך אידיוט מושלם!

B-BALL

New member
מה רע במואישה מה נסגר איתך?!?!

מה יש לך בנאדם?! מה?! בגלל שזה ערוץ הילדים?! מה אתה דפוק?! אם יש סידרה טובה ומצחיקה אז מה זה משנה לעזאזל באיזה ערוץ היא משודרת?! הוא רואה מואישה, אבל אני בטוח שהוא לא רואה למשל כל מיני תכניות לילדים קטנים שיש בערוץ 6, כמו למשל כל התחרויות האלה של הקטנים על פרסים, השאלות האלה ששואלים ילדים בטלפון ומגרילים פרסים וכל השיט הזה. מואישה זו אחלה סידרה, כמו גם "אריזה משפחתית", "הנסיך המדליק מבל-אייר", "קוסבי שואו", "חברים", תהרוג אותי וזהו", "נישואים פלוס", "דארמה וגרג", "העבודה היא חיינו" וכל הסדרות הקומיות האחרות. אין שום הבדל בסגנון. מכסימום בהעדפה האישית של כל אחד. אני במיקרה מעדיף את כל הסדרות שציינתי על פני "מואישה", אבל זה רק אני, וחוץ מזה זה אפילו לא אומר שאני לא אוהב את "מואישה". זו סידרה לא רעה בכלל והסיבה היחידה שאני לא רואה אותה בימים אלה היא שבדיוק על הזמן שלה יש "חברים" בערוץ 3. באסה. אז מה, גם אני ילד קטן? כולנו ילדים קטנים ורק אתה בוגר כל כך? משום מה, לא נראה לי.

Psycho MC

New member
זה היה יפה מאוד ונוגע ללב...

אבל מה אתה נדחף לדיון... "מואישה" זה סדרה לילדים קטנים ולכן היא משודרת בערוץ הילדים ואני אומר זאת כי ראיתי את זה פעם ושמעתי רק בדיחה אחת שהעלה לי חצי חיוך... זו סדרה דפוקה ולא מצחיקה בכלל, ולכן התפלאתי שילד בן 15 יכול לראות את זה. ועוד דבר: אתה אוהב "אריזה משפחתית", "קוסבי שואו", "דארמה וגרג" ו"עבודה היא חיינו" כל אלה סדרות לא מצחיקות בכלל... אני מבין "חברים" למשל, שזו היא סדרה הכי מצחיקה בשבילי ואני די מכור לזה, או "סיינפלד" או מקסימום "תהרוג אותי וזהו"... אלה סדרות טובות...

Da Judge

New member
על מה אתה מדבר?

מואישה היא סידרה שלא נועדה בכלל לילדים מתחת לגיל 15-16... לא פעם אני ראיתי שם דיונים על סקס, סמים ועוד כל מיני דברים שבכלל לא מתאימים לילדים קטנים... אז בוא נגיד שאתה לא אוהב את זה, אוקיי, זכותך המלאה... אבל אתה לא יכול להגיד שמישהו אחר הוא אידיוט או תינוקי בגלל שהוא כן אוהב את זה...

Ambitionz

New member
סליחה שאני "נדחף" ל"דיון"

"מה אתה נדחף לדיון"?? המממממממ אולי בגלל שזה "דיון"? ומי אתה שתקבע מה יצחיק את מי? "זו סדרה דפוקה ולא מצחיקה בכלל, ולכן התפלאתי שילד בן 15 יכול לראות את זה. ועוד דבר: אתה אוהב "אריזה משפחתית", "קוסבי שואו", "דארמה וגרג" ו"עבודה היא חיינו" כל אלה סדרות לא מצחיקות בכלל..." תדע שלא כל האנשים בעולם אוהבים את מה שאתה אוהב.

Sparkie Dee

New member
בדיוק !

טם הוא לא רואה את הסדרות האלה בעיה שלו, נפסד שלו, רווח שלו, איך שהוא רוצה ! אבל זה שאני רואה אותן הופך אותי לאדיוט?! נו באמת.. מק משוגע, אני יש לי פחות כבוד אליך..

da^Lord

New member
שלא תדעו מה אני רואה

וליגת הצגק זה הדבר הבא, למרות שבאמת לא ברור מה ´אשת-חיל´ עושה שם.
ומואישה סדרה יפה, יש שם ראפרים מידי פעם. מה קרה לקיוביקס?

למעלה