MASTER P

GODSMACK

New member
MASTER P

אני רואה אותו המון בזמן האחרון... הוא היה 3 פרקים בסדרה "מואישה" וכנראה ימשיך לשחק שם... ואתמול באוז בקטע קצר. ופעם באיזה סרט הוא שיחק גנגסטר. אני חייב לציין... שחקן טוב הבנאדם.

2PAC4EVER

New member
שחקן טוב...זמר חרא

רני מפנה אותך לביקורת שלי על הדיסקים שלו עמוד אחד אחורה.

2PAC4EVER

New member
את אחיה הקטן...

שמדרדר אותה לסמים קשים ואחרי זה גם את אימה שלה... אבל בסוף ניסי מוציאה אותם למכון גמילה והיא נכנסת למרכז הרזייה והכל מסתדר,
הרסתי לכם את המשך הסידרה!!!

Sparkie Dee

New member
ועכשיו רציני... הוא משחק גנגסטר

שיש לו עסקים עם גניבות ופשעים ובלאגנים ואחיה של מואישה ששכחתי איך הוא נקרא בסדרה מסתבך גם.

Sparkie Dee

New member
אחיה של מואישה אני מתכוון ל-ray j

דאםםם שכחתי איך הוא נקרא בסדרה..

2PAC4EVER

New member
ןאם כבר מדברים עליו...

הדיסק האחרון שלו נקרא- This ain´t a game יש לו קול חבל על הZמן, מי שאוהב R&B ואהב אותו עם ברנדי בANOTHER DAY IN PARADISE, תנסו את הטראקים הבאים, תאהבו תורידו את כל האלבום לא תאהבו...בעיה שלכם. KEEP YOUR HEAD UP WAIT A MINUTE FORMAL INVITE ולא באלבום אבל חמוד: I SHOULD CHEAT ON YOU DARK CHILD על ההפקה.

LIL TO THE Y

New member
דרך אגב...

חוץ מbrndy ray j וזה מonyx יצא לי לראות שם גם את vince carter dmx ו dr dre

Ambitionz

New member
dr. dre??? מתי????

היה איזה דוקטור דרה אחר בפרק אחד. או דר. משהו אחר.. וDMX סתם נתן הופעה קצרה וmaster p משחק את "פיישנס".

2PAC4EVER

New member
במופע של ג´יימי פוקס התארחו גם

הרבה ראפרים: ד"ר דריי, מתוד מו, רדמן, סנופ ושחקני כדורסל והיו עוד כמה. איזה סידרה שווה!!!! ופאנסי הזאת גם שווה!

B-BALL

New member
מי זה וינס קרטר???? בוש והיכלם!!!

וינס "אייר קנדה" קרטר הוא אחד משחקני הכדורסל הטובים ביותר שנמצאים היום בעולמינו, ואחד האתלטים המדהימים ביותר בתולדות המשחק. שזה לא יחזור שוב!!! :) אה, וגם את קובי בראיינט ראיתי בפרק אחד שבו הוא עשה הופעת אורח משכנעת ביותר לדעתי, יחסית לשחקן מתחיל.... :) נ.ב. אם מישהו יעז לשאול מי זה קובי בראיינט אני כבר לא אדע מה לעשות עם עצמי....

2PAC4EVER

New member
מי זה קובי.. גריאנט???מה זה השם הזה

חחחחחחחח...........חחחחחחחחחחח.חח..ח.ח
יש לך בעיה עם להבין ציניות. בצחוק הכל! דרך אגב שאקיל זה ההוא שמגיש את ´לימוזינה´ בערוץ 10????

B-BALL

New member
חחח, שוב, הטעות הזו...

אתה רואה? מאיפה אני אמור לדעת מה עובר לך בראש? רק אתה יודע שכתבת את זה בציניות. אם תשים איזה סמיילי קטן, או שתרמוז איכשהו בתוכן ההודעה, שהיא צינית, גם אחרים יבינו את זה ישר. אני באופן טבעי לחלוטין הנחתי שאתה מאותם בורים שלא מבינים בשום דבר שקשור לכדורסל....אז מסתבר שאתה לא!
איחוליי!

למעלה