maple music

maple music ../images/Emo79.gif

אני מעוניין לדעת איזה מנגינה אתם הכי אוהבים במייפל סטורי. המנגינות שאני מחבב במיוחד: המנגינה של הנמל של אלנייה, ומחוץ למערה של הורנטייל.

ReallyWrong

New member
אני לא יודעת, אני לא אוהבת אותן במיוחד..

אני מעדיפה להשתיק ולשמוע את המוזיקה שלי :) אבל אני יכולה להגיד לכם איזו מנגינה אני הכי שונאת- ב.. שכחתי איך קוראים לזה. עם הHorny Mushrooms וZombie Mushrooms. כי כשהיה את הזימון בוסים מזוייפים, הייתי ברמה 20 ומישהו אמר לי שמזדמן שם ברלוג אז להזהר, וגם יש שם מוזיקה מפחידה כזאת שכל פעם שאני שם אני בטוחה שמשהו הולך לקפוץ עליי

Don Nirtin

New member
שני דברים../images/Emo87.gif

1. איך משתיקים מוזיקה במשחק? 2. זה Ant Tunnel...

eboy10

New member
באפשרויות של המשחק.. נראה לי../images/Emo4.gif

איפה שאתה בוחר אם לראות את השם של המפלצת ואת החיים שלה וכל זה.

Guid

New member
פשוט~

יש כפתור שנקרא `options` ליד אלה של הטרייד והקאש שופ. תלחץ עליו ואז על game options (או משהו כזה, אני לא מול מחשב...) בתפריט שייפתח. ואז תנמיך את שני המחוונים של השמע למינימום. זה באמת פשוט~ D:

לבנדר א

New member
אבל.. איך? ../images/Emo122.gif

אף פעם לא הבנתי, המסך כל כך קטן ובטח לוקח שעות לכתוב הודעה עם המקשים הקטנים האלה שצריך ללחוץ עליהם מלא פעמים בשביל כל אות.
זה לא חתיכת כאב ראש?

לבנדר א

New member
../images/Emo6.gif מי אני

שאמצא פסול במה שאנשים אחרים עושים בשיעורים משעממים?

לבנדר א

New member
ספרים. ../images/Emo3.gif

אני מודה ממעמקי ליבי למי שהמציא את החלל מתחת לשולחן ואת ספרי החשבון הגדולים. הייתי מבקרת בהפסקה הראשונה בספריה להחליף את הספרים, קוראת בשיעורים ומחליפה ספרים שוב בהפסקה השניה. אחחח, היו ימים...

Guid

New member
מאוד לא~ D:

אני מקליד בפלאפון במהירות שדי קרובה לזו של מחשב, חברים שלי חוטפים שוק אחרי כל הודעה שהם רואים שאני רושם... XDDD

ReallyWrong

New member
וואי, נכון, ברח לי השם מהראש..

Menu - System option הMute צריך להיות מסומן.

לבנדר א

New member
אנחנו לא מדליקים את הרמקול

בגלל שיש עוד אנשים בחדר וכזה, אבל פעם היינו מדליקים ועד היום האחים שלי יכולים לשיר את המנגינה של הנסיס בשני קולות.

Guid

New member
רק שתי מנגינות?! O:

יש המון מנגינות יפות במייפל! אבל אם רצית רק שתיים, אז אני בוחר בזו של מולונג (ששומעים כשהחסידה מטיסה אותך לשם), ובזו של אמוריה. D: זו של ליפרי גם מצויינת! D:

IceFairy

New member
אצלי כל הצלילים של המייפל בMUTE

מהסיבה שיש המון רעש גם של המוסיקה, הסקילים, הפגיעות במפלצות, המפלצות עצמן, כך שהשתקתי הכל, מעדיפה לשים מוסיקה שלי ולא לשמוע את זו של מייפל, שחוזרת על עצמה כל הזמן.

P o o f i

New member
מעדיפה לשמוע מוזיקה של להקות שאני אוהבת ../images/Emo3.gif

אבל אני כן משאירה את הקולות של המפלצות וזה כי זה נחמד.

למעלה