manic subsidal זה the offspring לפני שהם נהיו offspring הם שינו את השם מסיבה לא כלכך ברורה אבל הם החליט ש manic subsidal זה לא שם "יאה" משום מה... לא יודע... manic subsidal שם הרבה יותר מגניב דיי קשה למצוא שירים שלהם ולמי שיש שירים להם בזמן שהם היו manic אני אשמח אם תשלחו לי אותם
לפני איזה חודש חיפשתי שם ומצאתי מלא שירים - גם שירים שהם לא הקליטו מחדש אחרי שכבר נקראו אופספרינג וגם כל מיני גירסאות ישנות לשירים מהדיסק הראשון (WHAT ARE WE HEADING FOR = JENNIFER LOST THE WAR)...
הדיסק הראשון שלהם זה אחד הדיסקים שאני הכי אוהב... זה הדיסק היחיד (טוב, גם השני) שראווי לשאת את הסמל של אופספרינג על העטיפה... חבל שהם לא התפרקו או משהו אחרי הדיסק הזה, לפחות היו זוכרים אותם לטובה...
לא שמעתי שום שיר מתוך self titeld בגלל שיש לי כזה קטע מפגר של לא להוריד שירים או לצרוב דיסקים של להקות שאני באמת אוהב..... לך תבין אז לא שמעתי שיר אבל השמועות אומרות וגם אנשים יותר גדולים ממך וממני אומרים ש self titled ממש גרוע (אתה לא מתבלבל בינו לבין ignition נכון? ignition דיסק אדיר!!!! ב 3 הכי טובים לדעתי
והאמת חוץ מג´ניפר לוסט דה וואר לא אהבתי שם את רוב השירים..... אולי איזה שניים-שלושה..... לאופספרינג יש כאילו שני סגנונות (אחד יותר קל ואחד יותר כבד) והרוב שם כבדים כאלה ואני לא ממש אוהבת את זה אבל כל אחד וטעמו....