MANIC

ירון006

New member
MANIC

שלום לכולם יש לי שאלה מי זאת הלהקה MANIC SUBSIDAL ואיך קוראים לחברי הלהקה ותענו לי מהר בבקשה תודה

manic_subsidal

New member
manic subsidal

manic subsidal זה the offspring לפני שהם נהיו offspring הם שינו את השם מסיבה לא כלכך ברורה אבל הם החליט ש manic subsidal זה לא שם "יאה" משום מה... לא יודע... manic subsidal שם הרבה יותר מגניב דיי קשה למצוא שירים שלהם ולמי שיש שירים להם בזמן שהם היו manic אני אשמח אם תשלחו לי אותם

OPERATi0N_iVY

New member
תחפש באודיו גלקסי...

לפני איזה חודש חיפשתי שם ומצאתי מלא שירים - גם שירים שהם לא הקליטו מחדש אחרי שכבר נקראו אופספרינג וגם כל מיני גירסאות ישנות לשירים מהדיסק הראשון (WHAT ARE WE HEADING FOR = JENNIFER LOST THE WAR)...

manic_subsidal

New member
שיט מחקתי את אודיו גלקסי...

טוב אני יעשה את זה בהזדמנות תודה בטח חרא של שירים כמו הדיסק הראשון לא?

OPERATi0N_iVY

New member
"חרא של שירים כמו בדיסק ה-1"?!?!

הדיסק הראשון שלהם זה אחד הדיסקים שאני הכי אוהב... זה הדיסק היחיד (טוב, גם השני) שראווי לשאת את הסמל של אופספרינג על העטיפה... חבל שהם לא התפרקו או משהו אחרי הדיסק הזה, לפחות היו זוכרים אותם לטובה...

manic_subsidal

New member
תאמת

לא שמעתי שום שיר מתוך self titeld בגלל שיש לי כזה קטע מפגר של לא להוריד שירים או לצרוב דיסקים של להקות שאני באמת אוהב..... לך תבין אז לא שמעתי שיר אבל השמועות אומרות וגם אנשים יותר גדולים ממך וממני אומרים ש self titled ממש גרוע (אתה לא מתבלבל בינו לבין ignition נכון? ignition דיסק אדיר!!!! ב 3 הכי טובים לדעתי

ּpine appleּ

New member
יש לי אותו (מקורי לא לדאוג...)

והאמת חוץ מג´ניפר לוסט דה וואר לא אהבתי שם את רוב השירים..... אולי איזה שניים-שלושה..... לאופספרינג יש כאילו שני סגנונות (אחד יותר קל ואחד יותר כבד) והרוב שם כבדים כאלה ואני לא ממש אוהבת את זה אבל כל אחד וטעמו....

voodoo

New member
הוא נשמע שונה...

כמו שילוב של מטאל ופאנק, יש יותר מידי ריפים בגיטרה, אם אני זוכר ..הבאס די דומיננטי וכאלו, ויש ליריקס די ..נו טוב, הליריקס די טוב, אבל לא בהגזמה ..

craper

New member
ואי... ואני לא יכלתי להבין ...

מאיפה השיר הזה (JENIFER LOST THE WAR ).....

craper

New member
התלבלבתי...

שחכתי מזה לגמרי.... (זה הדיסק היחיד שלהם שאין לי), אבל מה, הם פשוט באו והקליטו שירים מחדש מתקופת ה-MANIC SUBSIDAL

למעלה