Mandy, בקשר לפורים

QueIronia

New member
Mandy, בקשר לפורים

אם את לא מצליחה לעשות את הבגד שג'ניפר לובשת על ג'יי.לו, תנסי ללבוש משהו כמו ב- love don't cost a thing - ארנק בצבע זהב, ג'ינס, וגופיה לבנה מיוחדת. או שתנסי ללבוש משהו כמו ב- ain't it funny - לבוש צועני כזה ושיער בסגנון שבקליפ.

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifכן חשבתי על זה

אבל ניסיתי ללכת על ג'ני פרום דה בלוק תראה כאן תודה רבה על העצות!!

QueIronia

New member
הנה עצה

חגורה כחול עם לבן אפשר לקנות ב- cstro או ב- pull & bear. דגמ"ח בז' זה לא יהיה בעיה להשיג וגם הכובע (שניהם שטויות). גופייה את יכולה אולי לקנות בחנות כמו ריקושט/ למטייל ולקנות מידה קטנה (אמור להיות כזה צבע), אבל רק עם הרשת שמעל אולי תהיה בעיה, תנסי לתפור. ביי!!!

QueIronia

New member
cstro=castro

לי יש חגורה כזו (שני פסים כחולים ופס לבן ביניהם), ואני חושב שעדיין מוכרים כאלה. לי היא עלתה 40 ש"ל

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifתודה רבה על

העצות וכו'... אני אחשוב על זה כי יש לי רעיון אחר לתחפושת שבטוח תצא לי ואני מתה להתחפש לזה!... למה אתה מתחפש?!

QueIronia

New member
בכל מקרה, יש לי משהו

שחעזור לך: אמרת שאת רוצה להתלבש כמו בעטיפה של j.lo, נכון? אז היום, בעת שיטוטיי ברחבי פ"ת המסריחה בניסיון למצוא תחפושת, עברתי ליד חלון ראווה של איזה חנות, ושם ראיתי איזה בגד בסגנון של מה שג'ניפר לבשה, מג'ינס. בכל מקרה, אם את לא מהאזור, כנראה שזה לא יעזור לך. אני החלטתי להתחפש לשדון!!! אני אלבש כנראה בגדים שחורים ואדומים, אקח כזה קלשון של שטן וקרניים (שטן בלי גלימה, אני פשוט לא רוצה להיסחב). בקשר לתחפושת האחרת שלך, ראיתי שהשארת מלא מלא מלא מלא הודעות בפורום פורים, ואני כבר יודע למה את מתחפשת, כנראה... (אני לא כותב כאן כי אולי זה סודי). אחותי (בת 27) התחפשה לזה לפני איזה 4 שנים. אני אשלח לך מסר אם את רוצה לגבי איך היא התחפשה!!! ביי
ו-
עם התחפושת

Mandyִ

New member
../images/Emo29.gifשדון נשמע ממש חמוד!!../images/Emo45.gif

בהצלחה עם התחפושת! התחפושת שלי לא ממש סוד, כל אחד יכול לבקר בפורום פורים...חחח אני לא גרה באזור אז זה באמת לא עוזר לי...אני יכולה להגיע עד לתל אביב מקסימום.. אני שולחת לך מסר עכשיו!

QueIronia

New member
טוב, לא נורא אם

את לא יכולה להגיע. את יודעת, מיד כשראיתי את זה חשבתי עלייך (יותר על j.lo, אבל מיד אח"כ עלייך)!!!

למעלה