man

שקדי

New member
אם לטובות כלום לא נשאר...........

אז הן עושות ממש אותודבר והגברים אומרים אז כך כל הבנות הן הינו הך........

זיוי בת

New member
מיליארד

סינית לא טועים. זיוי [הביאו לי שניים סינים עם כינור גדול וחשבון בבקשה]

שקדי

New member
כלומר.....................

עם מי שאין לך ביטחון אינך יוצאת גם לירקון????????

א י ל ה

New member
שניים

אוחזין בטלית. שלושה אוחזין בשלומית. וארבעה מציצים באורית. א י ל ה על אחת כמה וכמה

נשים רוצות שאנחנו נהיה להן

1. חבר 2. ידיד 3. מאהב 4. אח 5. אב 6. מחנך 7. טבח 8. מכונאי 9. שרברב 10.מעצב פנים 11.חשמלאי 12.סקסולוג 13.פסיכולוג 14.מיילד 15.סימפטי 16.אתלטי 17.רגיש 18.אדיב 19.חכם 20.יצירתי 21.מתוק 22.חזק 23.מבין 24.סובלני 25.זהיר 26.פיקח 27.שאפתן 28.החלטי 29.מלא תשוקה 30. אמין לעשות את הגבר מאושר זה קל..... צריך: 1. סקס 2.אוכל נכון שגברים זו מציאה ???

אפי לוג

New member
אם

אם תהיה לי חבר - אהיה לך חברע אם תהיה לי ידיד - אהיה לך יזיזה אם תהיה לי מאהב - אהיה לך פילגש אם תהיה לי אח - אהיה לך אחות אם תהיה לי אב - אהיה לך אם אם תהיה לי מחנך - אהיה לך גננת אם תהיה לי טבח - אהיה לך ירקנית אם תהיה לי מכונאי - אהיה עבורך מוסכניקית אם תהיה לי מעצב פנים - אעצב לך את החוץ אם תהיה לי חשמלאי - אהיה עבורך נורה אם תהיה לי סקסולוג - אהיה עבורך רפויה אם תהיה לי מיילד - אהיה עבורך השיליה אם תהיה סימפטי - אני אהיה רגישה אם תהיה אתלטי - אהיה לך חבל קפיצה אם תהיה אדיב - אהיה לך אודי אם תהיה חכם - אהיה שנונה אם תהיה יצירתי - אהיה עבורך מאסטר פיס אם תהיה מתוק - אהיה לך הדבש ואם תהיה מלא תשוקה - לא נצא מהמיטה...

זיוי בת

New member
לא,

ואם לא? זאת השאלה המעניינת. מה יקרה אם לא. נהרוג אותו יחד, אפי? :)) זיוי [לא בא בחשבון]

זיוי בת

New member
ננצל

כן. עד הסוף. בכל החוזק עם כל המגלבים. ואז היאורה נשליכהו. זיוי [מתאמנת להיות פרעה]

למעלה