רשימה לא רעה......
• נשים רוצות שאנחנו נהיה להןו המתחילן מהמלין ו√ 1. חבר - לא מזיק 2. ידיד- יו-תר טוף 3. מאהב - אתה יודע איך? 4. אח - מאומץ....אין לי אחים 5. אב - אין צורך 6. מחנך - אני מחונכת......(אוי ואבוי איזה חינוך) 7. טבח - קפה בבוקר? בשביל זה צריך טבח.? 8. מכונאי- מסתדרת לבד במוסך 9. שרברב - משרברבת לבד 10.מעצב פנים - יש לי יותר כישרון ממך בנושא 11.חשמלאי - מחשמלת בעצמי 12.סקסולוג - רק סקס....ממוש.......רק סקס.........לא סקסולוג 13.פסיכולוג - אני יכולה להיות עבורך..... 14.מיילד - תשאיר אותי לבד בקטע הזה....זה העסק שלי.....למרות שאתה אשם 15.סימפטי - אוהההההההההו...........כן.........ואמפטי גם.... 16.אתלטי - כן. רוץ להביא כרטיסים להצגה.... 17.רגיש - כמה שיותר.....אבל לרגישות שלי 18.אדיב - למה לא....אני רוצה לנסוע לפאריז.....לראות שקיעה.... 19.חכם - כמה שיותר.... 20.יצירתי - ועוד איך......כשאני בקריזה..... 21.מתוק - וחם.....וגם חלב...... 22.חזק - זהירות...הצלעות שלי רגישות לחיבוקים חזקים ...... 23.מבין - ועוד איך מבין.....למה בבוקר אני לא כמו בערב 24.סובלני - חובה חובה חובה......וגם סבלני...... 25.זהיר - לא. אני צריכה להיות זהירה.... 26.פיקח - כמו בן זונה....מתאים לי פיקח...... 27.שאפתן - להשיג אותי....... 28.החלטי - לא כל הזמן.......תרשה גם לי להיות מדי פעם.. 29.מלא תשוקה - כן. אם אפשר 22 שעות.. ארשה לך לישון שעתיים ????? 30. אמין - 200 אחוז....אמינות......זה הבסיס...... ומה אני צריכה להיות???????? סתם נחמדה....