man

זיוי בת

New member
בטח

אפשר בירקון. אצלך מחר בשמונה. אני אביא ציוד. זיוי [הקם להורגה השכימה להורגו]

שכחת גם...

31.ספונסר 32.רומנטי עם עדיפות לשרמנטי 33.נגר(ראה את המעריצות של הבן ישוע) 34.מעסה 35.ספונטניים 36.רוכשי תכשיטים(עדיפות לבעלי סיגנון היהלומים בשילוב סעיף 35) 37....... . . . . אופנוען שמסתפק במועט... ואת האוכל מוכן להזמין אצל שליח על ווספה

magy

New member
רשימה לא רעה......

• נשים רוצות שאנחנו נהיה להןו המתחילן מהמלין ו√ 1. חבר - לא מזיק 2. ידיד- יו-תר טוף 3. מאהב - אתה יודע איך? 4. אח - מאומץ....אין לי אחים 5. אב - אין צורך 6. מחנך - אני מחונכת......(אוי ואבוי איזה חינוך) 7. טבח - קפה בבוקר? בשביל זה צריך טבח.? 8. מכונאי- מסתדרת לבד במוסך 9. שרברב - משרברבת לבד 10.מעצב פנים - יש לי יותר כישרון ממך בנושא 11.חשמלאי - מחשמלת בעצמי 12.סקסולוג - רק סקס....ממוש.......רק סקס.........לא סקסולוג 13.פסיכולוג - אני יכולה להיות עבורך..... 14.מיילד - תשאיר אותי לבד בקטע הזה....זה העסק שלי.....למרות שאתה אשם 15.סימפטי - אוהההההההההו...........כן.........ואמפטי גם.... 16.אתלטי - כן. רוץ להביא כרטיסים להצגה.... 17.רגיש - כמה שיותר.....אבל לרגישות שלי 18.אדיב - למה לא....אני רוצה לנסוע לפאריז.....לראות שקיעה.... 19.חכם - כמה שיותר.... 20.יצירתי - ועוד איך......כשאני בקריזה..... 21.מתוק - וחם.....וגם חלב...... 22.חזק - זהירות...הצלעות שלי רגישות לחיבוקים חזקים ...... 23.מבין - ועוד איך מבין.....למה בבוקר אני לא כמו בערב 24.סובלני - חובה חובה חובה......וגם סבלני...... 25.זהיר - לא. אני צריכה להיות זהירה.... 26.פיקח - כמו בן זונה....מתאים לי פיקח...... 27.שאפתן - להשיג אותי....... 28.החלטי - לא כל הזמן.......תרשה גם לי להיות מדי פעם.. 29.מלא תשוקה - כן. אם אפשר 22 שעות.. ארשה לך לישון שעתיים ????? 30. אמין - 200 אחוז....אמינות......זה הבסיס...... ומה אני צריכה להיות???????? סתם נחמדה....

magy

New member
אדיב הוגדר בטעות כנדיב

אבל גם אדם אדיב, יכול להיות נדיב......
PPPPPP

שקדי

New member
ולי לא נותר אלא לשאול.....

איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש הזה.....הדמיוני???? אפשר לצפות להורדת שליש??????????? בגין התנהגות סבירה.................

שקדי

New member
איזה שליש.................../images/Emo152.gif

מורידים על התנהגות טובה????

magy

New member
השליש ההוא

שחשבת עליו. אבל לא מורידים.... מעלים....

למעלה