MagicKingdom

hahaol

New member
MagicKingdom

דרושים כתבים וכתבות (לא משנה בני כמה) שיכתבו על נושאים כגון: מיסטיקה, מאגיה, כישוף וכדומה, לאתר המיסטיקה והמאגיה החדש: MagicKingdom! יש לנו כבר מספר לא מבוטל של כתבים אך אנו צריכים עוד כתבים כיוון שהאתר גדל במהירות... כל מי שיש לו ידע בנושא וכישרון בכתיבה (ומוכן לתרום מעט מזמנו - יכול להיות שיקבל תמורה בעתיד) שיפנה אלינו! מי שסתם רוצה לראות אתר שהולך להיות הדבר החם הבא באתרי המיסטיקה והמאגיה ברשת הישראלית, שיכנס עכשיו ל- MagicKingdom! מי שרוצה לפתוח פורום בנושא כלשהו המתקשר לנושאי המיסטיקה, המאגיה והכישוף, או מי שחושב שהוא מתאים לנהל פורום כזה (באתר MagicKingdom) - גם הוא מוזמן לפנות אלינו! שלכם, הנהלת האתר

witch13

New member
לא זה לא הוא...

למנהל האתר קוראים תומר רוזנפלד ואני מכירה גם אותו... זה לא וויקה ספירי מנהל מג´יק. זה אתר אחר לגמרי.. והרבה יותר גרוע... דנה

hahaol

New member
חחח...

דבר ראשון תומר הוא חלק מצוות. אני זה עומרי, לא תומר... עכשיו אפשר לשאול איך הגעתם למסקנה שהוא כלכך גרוע?

איך אני יכול לפנות אליכם

אם אני רוצה להגיב בקשר למשהוא או לרשום מאמר........ לא נתת שום דרך חוץ מלהיכנס לאתר, שדרך הגב כבר נכנסתי אליו והוא ממש יפה (אני לא יודע למה רשמו שהוא לא טוב......?) תודה רבה על כל תגובה........ (זה גם חרוז......)

hahaol

New member
מספר דרכים:

או דרך הפורום של האתר או דרך הודעה פרטית בפורום הזה ואם הייתי רואה אז באתר למטה יש אייסיקיו ואימייל: ICQ: 106619798 E-Mail: [email protected]

למעלה