MADRIGAL ו HALLOWEEN

HelloweeN

New member
אני לא יודע. לא שמעתי אותו בקלין.

שמעתי אותם רק בהופעות חיות

Lucky Bob

New member
פששש... ../images/Emo98.gif

עוד לא פגשתי את המתופף שמסוגל לנגן את DOWNFALL, לדוגמה.. או את הפזמון של CHILDREN OF BODOM עצמו, או אממ.. אה, את HATEBREEDER.. לתופף נקי זה לא פשוט בכלל! אם אתה יכול, כל הכבוד לך! אלקסי וג´אן (או איך שלא קוראים למתופף שלהם) בטח גאים בך!

HelloweeN

New member
:)

אמממ downnfall ו- cob השיר עצמו, אני לא חושב שאני עדיין יכול להרביץ ת´דאבל מדוייק (אני מדבר על נקי, בלי חירבושים). וזה באמת לא פשוט כלל... יודע מה? אני לא רוצה להכנס לפה למים עמוקים מדי שאני לא אצליח לצאת מהם. כשיהיה לי מטרונום, בקרוב, אני אמדוד ואגיד בדיוק מה המהירות המדוייקת. סבבה ?

HelloweeN

New member
תגיד משהו, בחורצ´יק

לירי נכון ??? השם שלך מאוד נשמע לי מוכר... את מקושר איכשהו ל"דארק מגסון" (חחח), מדי ואלה ??

Lucky Bob

New member
פחחח

אוו-וואה
אממ... כן, זה נכון.. אני הוא לירי.. ו.. בזמנו הייתי המתופף דארק מגאסון.. אבל עד ההודעה החדשה, דארק מגאסון לא כל כך פעילים.. טוב שכך, למען האמת.. לאור ההופעה האחרונה..
חפיף, יש לי את הלהקות הרציניות שלי, בקרוב אצליכם! זה מספיק..
וסבבה, אני אמסור... ד"ש מ... האלווין? (אה ובקשר לדוונפול וצ´ילדרן אוף בודום וכל זה, אז חפיף... תמדוד שיהיה לך מטרונום, לא קריטי)

HelloweeN

New member
אהההה

למה אתם לא פעילים ??? חחחחח ללא ספק המדי הזה שרוט על כל הראש... הוא רצה שאני אנגן איתם בהתחלה.

madrigal

New member
TOMAS HAAKE

מmeahuggah עוד גאון תיפוף בדורינו אם בסקר של vader השאלה היתה על ששת אלבומי התיפוף הגדולים במטאל CHAOSPHERE היה מתווסף (אלבום גאוני!!!!! מאוד צורם וכבד לאוזן אך אופן בניית השירים באלבום הזה שונה מכל האלבומים הקודמים שלהם ובכלל מאלבומי מטאל אחרים ובכלל תיפוף גאוני (תפרקו שיר אחד למקצבים תספרו ותבינו פשוט גדול מהחיים)) והמילים של השירים גאוניות קצת התפלספויות יתר אבל גאוניות (שאת כולן דרך אגב המתופף כתב) DESTROY ERASE EMPROVE באמת אלבום מעולה הוא גם יותר קליט לשמיעה אך פחות מתוחכם מCHAOSPHERE עוד פעם תסלחו לי א ב ל SEAN REINERT הוא זה שהפך את תיפוף ה מטאל,דת´ מטאל ליצירת אומנות (הכנסה ושילוב gazz,fusion בתיפוף ,מהירות מדהימה,ועוד פעם ט א ץ´ שמתופף מטאל קונבנציונלי לא מנגן כמוהו) לשמוע ועוד פעם לשמוע: DEATH-HUMAN CYNIC-FOCUS GORDIAN KNOT AGHORA זהו יותר אני לא אזיין את השכל עליו ובקשר לדאבלים המהירים ששמעתי בעולם המטאל לפי דעתי PETE SANDOVAL: MORBID ANGEL-"OPENING THE GATES

Kodak997

New member
אתה יכול לתת בבקשה

שם של שיר אחד ספציפי (לא דיסק שלם) עם תיפוף המטאל הכי יפה לדעתך? אם קשה לך אחד אז דרג 5 נגיד, סתם מעניין...

madrigal

New member
קבל דוגמא

דוגמא אקראית כי אין שיר אחד עם התיפוף הכי היפה אני יכול לתת לך עוד 20 אבל הדבר הראשון שעולה לי בראש: CYNIC - HOW COULD I

Lucky Bob

New member
הרשה לי להוסיף אל השיר הנהדר הזה..

שיר נוסף שלהם - cynic - sentiment ועוד כמה, ביי ד´ה ווי, מה שנקרא..
spastic ink - suspended on all fours spastic ink - harm and half-time baking shuffle בכלל, להקה א-ד-י-ר-ה! ו.. אוסיף גם את aghora - satya aghora - existence ותיפוף שמרשים מאד מבחינת הטכניקה, (והוא לא מורביד איינג´ל!)
quo vadis - legions of the betrayed dying fetus - praise the lord אה וכמובן.. פשוט תיפוף מגניב, גרובי כזה.. atheist - mother man אה וגם לאורך קרימזון של edge of sanity יש תיפוף ממש חביב! אמנם קצת יותר מדירוג של 5, מה גם שזה לא לפי הסדר.. אבל חפיף, אני איש טוב!

madrigal

New member
הופה!!!!

מישהו הזכיר פה את SPASTIC INK להקה אינסטרומנטלית מדהימה בין הלהקות הOVER OVER PROGRISSVE שאני מכיר(הם בעצם WATCHTOWER לשעבר) פשוט נגנים מדהימים!! (וקצב מטורף מטורף) הייתי גם ממליץ על השיר שלהם THAT 178 THING ושל AGHORA הגדולים את TRANSFIGURATION אני גם ממליץ מאוד על עוד להקה עם סגנון דומה שנקראת DISRHYTHMIA

Kodak997

New member
לא ממש קשור אבל

מישהו מכיר את המתופף של Deftones? יש לו גרוב רציני...

VADER

New member
מכירים dillinger escape plan???

המתופף שלהם גאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן. תשמעו מה זה תיפוף של מוזיקה כבדה

למעלה