MADRIGAL ו HALLOWEEN

VADER

New member
MADRIGAL ו HALLOWEEN

דרגו את חמשת הדיסקים של התיפוף הכי טוב במטאל מכל הזמנים לדעתכם.

HelloweeN

New member
אממ....

Death - Human Cynic - Focus Dream Theater - Images And Words אני לא יכול להשוות יותר אף אחד לנ"ל. הנה כמה דיסקים עם תיפוף מעולה גם Megadeth - Rust In Peace Deicide - Once Upon The Cross Dying Fetus האחרון Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropy Helloween - Keeper of the Seven Keys I & II Children Of Bodom - Hatebreeder Judas Priest - Painkiller Iced Earth - The Horros Show (עם כריסטי!) זהו בנתיים...

madrigal

New member
בבקשה

DEATH - HUMAN CYNIC - FOCUS THEORY IN PRACTICE - THE ARMAGEDDON THEORIES SPIRAL ARCITECT - A SEPTIC UNIVERS DREAM THEATER - IMAGES AND WORDS AND OF COURSE D E A T H - HUMAN זאת בערך החמישיה הפותחת שלי למרות שהיתי מעדיף חמשעשרייה בקשר לדמיון לבחירה של halloween פשוט יש בינינו הסכמב מוחלטת לגבי SEAN REINERT ובקשר ל dream theater באמת זה אחד הדיסקים היוצאי דופן בעולם המוסיקה בכלל (במיוחד בחילוקי מקצבים המטורפים שיש שם ובשבירות בקצב) למרות שהסאונד של התןפים מאלבום ממש לא משהו

VADER

New member
טוב נו לכל אחד יש את ה"איש" שלו

אני אישית מעדיף בהרבה את ג´ין הוגלן על שון..

Lucky Bob

New member
אממ... טוב, מאחר ואמא לא ממש

התלהבה מהעניין שאצא לי היום, כשאר בני נוער טיפוסיים אי אלו (ערב יום שישי!!),
אני יכול להרשות לעצמי להישאר בבית ולהגיד שכעיקרון ג´ין ללא ספק גדול.. אפילו אבא הסכים שהוא חייתי כשהשמעתי לו את סימבוליק!
קיצר, שון.. גם יש לו דברים מדהימים! אתה חייב לשמוע אותו באגהורה.. זה אותו השון שמתפרע פה ושם וזה, עם כל המשחקים שלו, רק הרבה יותר בוגר ומקצועי! לא שאני בא להגן על שון או משהו.. אבל מגיע לו קרדיט, גם על עבודתו בגורדיאן נוט, כפי שבטח צויין.. אממ, טוב זהו, אני לא אתערב יותר! יום טוב..

VADER

New member
בקשר לRUST IN PEACE

התיפוף אולי יפה אבל כמעט כל הדברים פשוטים למדי..אם אתה מתופף 3-4 שנים אתה יכול לנגן את כל הדיסק

HelloweeN

New member
אמממ... אולי, ואולי לא

צריך קצת יותר מ-3,4 שנים כדי לנגן את הדיסק צ´רט בצ´רט.. ניק מנזה הוא מתופף מעולה! (איש מוכשר מאוד, גם מצייר, גם כותב.. איש אשכולות!)

madrigal

New member
נכון!!!

ניק באמת בחור מוכשר באמת איש אשכולות יש לו אתר פרטי באינטרנט ואביו ובזמנו היה מתופף ג´ז מפורסם באירופה התיפוף של ניק באמת טוב אמנם ישר ולא חורג בדר´כ מהקצב אבל גם לו יש טא´ץ מעולה ביידים

VADER

New member
לדעתי שחכתם בגדול את הדיסק

DESTROY ERASE IMPROVE של MESHUGGAH ואם אתם לא מכירים אז כדאי שתשמעו...בהרבה יותר טוב מרסט אין פיס של מגהדאט..או מכל דיסק של דייסייד..(מבחינת התופים)

SANDOZ

New member
בדת מטאל המתופף של מורביד הוא..

האליל שלי טכניקה של מכונה עם טאץ של אלוהים

VADER

New member
באמת מכונה,מהיר מאד ברגליים

למרות שלא כמו של פיר פקטורי:)

HelloweeN

New member
לאא...

שון לוקח בקלות את המתופפים של משוגע ופיר פקטורי, למרות שהם מעולים. שון הוא מהיר לאללה! ובקלות מגיע למהירויות של ריימונד או זה ממשוגע. מה שכן, יש לו גם טאצ´ של אלוהים! (ציטוט), לו רק טכניקה מעולה, אלא גם טאץ´!

SANDOZ

New member
הטאץ זה מה שמבדיל את הגדולים...

ממתופפים הטובים בגלל זה אף לא התחברתי לבלק מטאל אין נשמה גם למתופף של VADER יש בוכנות ברגליים מתופף מאד מרשים

SANDOZ

New member
על כמה BMP אתם יושבים בדבל בס..

(בלי מעברים אבל בלי יציאות מקצב יותר מדקה)

HelloweeN

New member
אין לי מטרונום, אני לא יכול למדוד

אני מניח שאני יכול להגיע למהירות של רוב השירים של children of bodom רק מניח. כשאני אקבל מטרונום בקרוב, אני אמדוד.

VADER

New member
מישהו כאן מכיר את ERASE?

להקת מטאל ישראלית..מישהו שמע עליהם ?

HelloweeN

New member
חחחחחח

כן, אני מכיר אותם.. חבר´ה מכפר סבא.. פגשתי את גיל פעם ראשונה ליד הקב"ן בצה"ל.. איזה מראה, אלוהים ישמור....

VADER

New member
גם אני מכפ"ס,הם חברים שלי...

הלווין אתה מגיע למהירות כזאת בדאבלים כמו של המתופף שלהם?

למעלה