TheFinalCut
New member
צמד תיקונים גמגמדיים
א. בקשר לרינגים, כמו בכל אופנוע 2 פעימות, לא חובה, אבל כדאי לדאוג להחליף אותם בזמן, ולמרות שאני לא זוכר את המס´ המדוייק, אני עדיין סבור שזה כל 12,000. זה לא שהמנוע יפסיק לעבוד אם לא תחליף, אבל הוא יעשן יותר (מהרגיל שהוא כבר מעשן בגלל שריפת השמן על הדלק), וקצב צריכת השמן יעלה, כמו גם קומפרסיה תרד - מה שעשוי להפחית בביצועים של הכלי (כמו שקרה למ.ז שלי דאז, מאחר ולא הולפו לו הרינגים בזמן. למזלי דוד המפלט היותר משוחרר ומסנן האוויר החליפי עזרו להשאיר את קצב התנועה נורמלי
) ב. אין מה לעשות, ה-מ.ז לא סחיר, והרבה יותר לא סחיר מרוב הכלים בשוק. אם דיברת על GS500, אז בערך חצי משוכני הפורום יכולים לספר לך באילו מחירים הם קנו GS-ים מכל מיני שנים, ותראה שאף אחד לא מתרחק יותר מדי מהמחירון. אצל המ.ז אף אחד לא מוכן לדבר איתך בכלל (בדרך כלל, מצאת לך.. הממ.. פראייר שמוכן לרדת רק 1,250 ש"ח מתחת למחירון) אם אתה לא יורד לפחות 3K מהמחירון - בדרך כלל. גם אני מכרתי את המ.ז שלי ביותר ממה שקניתי, אבל עדיין קניתי ב-4K ומכרתי ב-5K... וזה היה בתקופה יותר טובה מעכשיו. אבל זה לא משנה את העובדה שהמ.ז אופנוע מומלץ ביותר, מהנה ביותר, יעיל ביותר וחסכוני מאין כמותו, כמו גם עמיד ואמין מאוד. מכלוליו לא רעים בכלל (בלמים מצויינים למשל, ומתלים שגם אם הם רכים, הם מאוד נוחים גם בעיר וגם.. אהם.. בשטח! מניסיון...
)
א. בקשר לרינגים, כמו בכל אופנוע 2 פעימות, לא חובה, אבל כדאי לדאוג להחליף אותם בזמן, ולמרות שאני לא זוכר את המס´ המדוייק, אני עדיין סבור שזה כל 12,000. זה לא שהמנוע יפסיק לעבוד אם לא תחליף, אבל הוא יעשן יותר (מהרגיל שהוא כבר מעשן בגלל שריפת השמן על הדלק), וקצב צריכת השמן יעלה, כמו גם קומפרסיה תרד - מה שעשוי להפחית בביצועים של הכלי (כמו שקרה למ.ז שלי דאז, מאחר ולא הולפו לו הרינגים בזמן. למזלי דוד המפלט היותר משוחרר ומסנן האוויר החליפי עזרו להשאיר את קצב התנועה נורמלי