תודה אבל זה לא מה שחיפשתי. בכל מקרה, הנה הטיוט [יוניק.]
P P N 4 E New member 20/12/05 #40 תודה../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif אבל זה לא מה שחיפשתי. בכל מקרה, הנה הטיוט [יוניק.]
ה האקונה מטטה New member 20/12/05 #18 נאמ..מעיין=] את יכולה להסביר לי איך עשית את ג'ק? אני מעוניינת לעשות? או לפחות מישהי יכולה להסביר לי איך אני עושה הדפס שהוא לא משבצות או פסים כאילו פיקסלארט אבל בהדפס? תודה=]
נאמ..מעיין=] את יכולה להסביר לי איך עשית את ג'ק? אני מעוניינת לעשות? או לפחות מישהי יכולה להסביר לי איך אני עושה הדפס שהוא לא משבצות או פסים כאילו פיקסלארט אבל בהדפס? תודה=]
B broken winges New member 20/12/05 #19 אממ רגיל.. קודם כל ציירתי אותו בצד בגודל שייכנס בחולצה ואחר כך הדבקתי אותו על החולצה והצללתי לפי ההצללה ..רק עם פלטות שונות. אני חושבת שיש לזה טיוט'ים
אממ רגיל.. קודם כל ציירתי אותו בצד בגודל שייכנס בחולצה ואחר כך הדבקתי אותו על החולצה והצללתי לפי ההצללה ..רק עם פלטות שונות. אני חושבת שיש לזה טיוט'ים
T The phantom of opera New member 20/12/05 #21 ../images/Emo183.gifגמאני רוצה תיאור.. עדיף עם בייס. משהו צבעוני והרב הרבה אביזרים, יהיה מאתגר
S shmeksit New member 20/12/05 #25 אני הייתי מערבבת אותן כאלו לוקחת חצאית של אחת מהן וחולצה מהשניה וכאלה.. :]
ש שושה היפיופה New member 20/12/05 #31 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif ולמען הפרוטוקול - הבגדים של הימנית, ראש של השמאלית וגם הנעליים והדברים.. פ:
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif ולמען הפרוטוקול - הבגדים של הימנית, ראש של השמאלית וגם הנעליים והדברים.. פ:
P P N 4 E New member 20/12/05 #35 תהרגו אותי אבל אני יותר אוהבת את השמאלתי מהמהמה החולצה שלה יותר יפה! וגם החצאית והאביזרים, נו :[ איי רסט מיי קייס
תהרגו אותי אבל אני יותר אוהבת את השמאלתי מהמהמה החולצה שלה יותר יפה! וגם החצאית והאביזרים, נו :[ איי רסט מיי קייס
S shmeksit New member 20/12/05 #38 חחעע >< הורגת את נועה (נועה נכון?) אני הייתי לוקחת את כל השמאלית חוץ מהחצאית (את החצאית הייתי לוקחת מהשניה) לשמאלית יש אולסטאר כאלה יפות אבל זה לא לנו גם ככה חח XP עאעאעעעעהעהעעההעעהא יש לי חוג עוד מעט :[ זה מעייף!
חחעע >< הורגת את נועה (נועה נכון?) אני הייתי לוקחת את כל השמאלית חוץ מהחצאית (את החצאית הייתי לוקחת מהשניה) לשמאלית יש אולסטאר כאלה יפות אבל זה לא לנו גם ככה חח XP עאעאעעעעהעהעעההעעהא יש לי חוג עוד מעט :[ זה מעייף!
T The phantom of opera New member 21/12/05 #49 ../images/Emo183.gifעשיתי^^ אבל על בייס אחר>< באני סטיק
ש שושה היפיופה New member 20/12/05 #28 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהשמאלי, זה יותר עדין :] והשיער ממש יפה אולי נעלי עקב כסופות אבל שבלמעלה הן כמו תנכיות, נקשרות כאלה אמ, כן |חהול|
../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהשמאלי, זה יותר עדין :] והשיער ממש יפה אולי נעלי עקב כסופות אבל שבלמעלה הן כמו תנכיות, נקשרות כאלה אמ, כן |חהול|
S shmeksit New member 20/12/05 #30 תודה ../images/Emo25.gif אממ בא לך לעשות לי קובץ כי לא ממש הבנתי אותך..