Love makes the world go around

לiלה

New member
Love makes the world go around../images/Emo23.gif

יש לי רעיון!!! זה מן סיכום כזה של זוגות באפי... אני אתן כותרת לכל זוג ומתחת כותבים כמה דברים עליהם לפי קריטריונים מסויימים:כיצד הכל התחיל,התאמה מנטלית (תחומי עניין וכו'...), משיכה פיזית, כיצד זה נגמר (אם בכלל) והערות לכל מי שיש לו מה להוסיף. אני חושבת שזה יהיה נחמד אז נראה איך זה יסתדר...

לiלה

New member
אוף.... למה אף אחד לא עושה כלום?

כיצד הכל התחיל: רמון נעורים טיפוסי – הוא היה הגבר הגבוה, השחרחר והמסתורי והיא הייתה הנערה הבלונדינית שנעזרה בו אך לא ידעה מי הוא... טוב נו, בסוף היא ידעה מי הוא, אבל לא לאחר שהוא נשבה בקסמיה (והיא בשלו). התאמה מנטלית: הגיבור שלנו הוא הגיבור האידיאלי - לא רק שהוא מסתורי (Mystery is always a turn on) הוא גם קורא! שמעתם – גבר קורא! הוא חובק עולם והערב האידיאלי שלו זה ערב בבילוי עם הבחורה שהוא אוהב מול האח הבוערת תוך כדי כך שהוא לוחש באוזנה שירים עמוקים (שאותם קרא! – דגש על "קרא!"). משיכה פיזית: אהבה לא ממומשת (פיזית) תמיד גורמת למשיכה פיזית אף יותר גדולה ולאנג'ל ובאפי היה הרבה אהבה לא ממושת אחרי הפעם הראשונה שלהם ביחד (אני חושבת שכל העניין הזה שאנג'ל מאבד את הנשמה קצת תרם לכך...). כיצד הכל נגמר: באופן רשמי הכל נגמר בכך המציאות הכתה באנג'ל והוא הבין שהיחסים שקיימים בינו לבין באפי הם לא מציאותיים (הוא קצת ערפד וכו') ולכן הם לא יכולים לראות אחד את השניה יותר. באופן לא רשמי – הכל לא נגמר. באפי ואנג'ל ישארו מאוהבים עד שהעולם ייהרס (מה שבבאפי יכול לקרות ממש כל רגע) ורק אז אולי הסיפור ביניהם ייגמר. הערות: באפי בחיים לא תוכל להיות עם אנג'ל (מאותן סיבות שבגללן לא תוכל להיות עם ספייק). אז אם הפכתי את אחד הקוראים ליותר מידי אופטימי אז הרשו לפוצץ לכם את כל הפנטזיות והרשו לי להציע שתשיגו חדשות.

idan3k

New member
תיקון../images/Emo26.gif +../images/Emo58.gif7

היא כן יכולה להיות עם ספייק, ספייק יכול לחוות רגשי אושר מביל לאבד את הנשמה שלו... וגם אם הוא היה מאבד זה לא ממש משנה כי באפי הייתה איתו גם כשלא הייתה לו נשמה.

לiלה

New member
../images/Emo58.gif 7

אבל הם לא יכולים לצאת ביום וללדת ילדים וכו´...

idan3k

New member
וגם: ../images/Emo26.gif ../images/Emo58.gifאנג'ל3

בקשר ללדת ילדים... קרו דברים מעולם...

sour spirit

New member
../images/Emo45.gifווילו וטארה!!!!!

אז ככה: הכל התחיל ביום אחד גשום, כשהנסיכה הקטנה ווילו יצאה לגינה ופגשה ב...אוקיי, נסחפתי עם סיפורי הילדים האלה... no more kid-stuff for me! no sir! בקיצור, הכל התחיל כשווילו הגיעה לאיזה כנס מכשפות מסריח של איזה חמש בנות שחושבות שהן יודעות קסם יותר טוב מווילו (אני פשוט כעסתי עליהן), כשווילו התחילה לדבר על איזה משו קסמי כזה ואז טארה (בעילום שם, כמובן...כי אז לא ידענו מי היא ומה כל ההא ודא) הצטרפה לשיחה וכל הבנות הקקיות האלה התחילו לצחוק עליה. ישר ראו איך שווילו ריחמה עליה וכשטארה פגשה בעיניים שלה, היא התביישה ולא הסתכלה עוד. (כל זה, כמובן, מדובר על עונה 4) אחר כך, בהמשך השבוע/יום/חודש......לא יודע, ווילו וטארה נפגשו שוב. זה היה ככה: טארה, אחרי המפגש, אחרי שהיא שמעה שגם וילו היא וויקה כזו, טארה מנסה להיפגש עם וילו כשהיא בחוץ מותקפת ע"י הכלבלבים העטופים-סחבות של הג'נטלמנים. היא רצה ובורחת (כמובן) מהם עד שהיא מגיעה לחדר של וילו ושם הן נפגשות, במסדרון, ושתיהן רצות ובורחות מן הכלבלבים העטופים-סחבות של הג'נטלמנים, בלי קול, כמובן, אחרי המחווה הנחמטה שהג'נטלמנים סיפקו לכל תושבי העיירה - יום בלי קול, יי!!!.... שתיהן בורחות למעין חדר כזה, ונועלות אותו מפני הג'נטלמים (זוכרים אותם?)...וילו מנסה להזיז איזה מקרר/מכונת משקאות או ווטאבר כזה כדי לחסום את הכניסה מפניהם, באמצעות טלקינטיקה כמובן, אך לא מצליחה. ואז טארה והיא משלבות ידיים, ככה בלי הרבה דיבורים
והן הצליחו, יחד, להזיז את המכונה. כאן, בפרק האש, הייתה פגישתם הראשונה!!!!!!!!!!!! (אוי!!) מאוחר יותר, בהמשך העונה, הן ממשיכות להיפגש ולבצע קסמים יחד.... עד שאוז חוזר לסאנידייל. אז וילו מחליטה שהיא מעדיפה את טארה על פני אוז....אוי, כמה בכינו....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל בסופו של דבר, בסוף הפרק, כשוילו באה אל טארה עם הנר וטארה אומרת לה שהיא תבין אם היא תבחר באוז....אז וילו אומרת לה שהיא אוהבת בעצם אותה!!! חייב בציטוט ...you need to be with the one you love.... I AM איזה יופי!!
5, 6, 7 בהמשך הן ממשיכות להיות חברות (גירל פרינדיות) וככה עד סוף עונה 5... בהמשך, וילו מוכיחה את אהבתה לטארה בכך שהיא יוצאת להילחם בגלורי, אחרי שגלורי שואבת את המשו שהיא אוהבת לשאוב מאנשים ובכך הופכת אותם למשוגעים, מטארה.... וילו יוצאת כנגדה. אחרי זה, בקרב הסופי נגד גלורי, וילו מחזירה לטארה את השפיות שלה... והיא באמת מפגינה גם אומץ וגם אהבה לטארה!! עונה 6: וילו וטארה ממשיכות לאהוב, ואפשר לראות את זה בשירים שלהן אחת על השניה.... בפרק המוזיקלי. באותו הפרק גם הביטחון של טארה בוילו מתערער אחרי שהיא מגלה שוילו כשפה אותה כדי להשכיח את הריב שהיה ביניהן על ענייני הקסם (כזכור, וילו וטארה - המיוחד בהן הוא ששתיהן מכשפות)...פרק מאוחר יותר, טארה לוקחת טיים אואט ממערכת היחסים שלה עם וילו והן נפרדות. וילו משחררת את איימי והן (וילו+איימי) הולכות להתפרע עם הקסמים וכל זה...וילו קצת הרבה מאבדת שליטה! בהמשך, וילו מנסה להתגבר על הבעיה שלה אחרי מה שקרה איתה ועם דון והיא וטארה משלימות....למשך פרק אחד - איזה רע ג'וס!!! הוא הורג אותה בהמשך, וורן הקקי, ווילו יוצאת לחפש נקמה והורגת את וורן, מוות די נוראי מאוד! זהו, בערך. זהו סיפור האהבה הטרגי של ווילו וטארה!!! חבל עליהן - ממש אהבתי אותן - סופ
הן היו הזוג הכי מושלם בסידרה. אין מה להגיד. אפילו אנג'ל ובאפי לא הגיעו לרמה שלהן, וכל זה רק בגלל שכ"כ חדשו בסידרה אחת את כל רעיון אהבה בין אותו מין וזה מה שכ"כ מיוחד ויפה באהבה שלהן.!!!!!!!! ואני לא מזבל תודה על ההקשבה או קריאה או כל דרך בה השתמשתם כדי לקרוא/לראות/לשמוע את זה.....חיחיחיחיחיחיחי

Awww ../images/Emo58.gif 6 ו7 מה ששודר

אממ אני מסכימה שווילו וטראה היו הזוג הכי יפה בבאפי וכמו כל זוג בבאפי זכו לסוף רע ומר
. לא יודעת מה אתם חושבים על קנדי אבל בשבילי היא לא עולם לא תהיה כמו טארה
. היא סתם צעירה ונלהבת שרוצה להיכנס לווילו לתחתונים.

sour spirit

New member
אמ...............

נגה כמה שאני מכבד אותך....|חיוך זדוני| א ת מ ו כ נ ה ב ב ק ש ה ל ע ש ו ת ר ו ו ח י ו תר ג ד ו ל ב י ן ה ס פ ו י ל ר כי די קראתי...................חכם שכמוני! אבל בבקשה, תעשו רווח קצת גדול יותר....כדי שיהיה נחמט יותר לחיות (גם לכם וגם לי
) - וההודעה מיועדת לכל הספיילרנים פה..... אוקיי, תסלחו לי על התוקפנות... אבל החתול שומר על החלב שלו, ובמקרה הזה החלב שלי (אני החתול...) הוא הזכות לא לדעת מה קורה בעונה 7 בלי לראות......

אממ סורי

אבל חשבתי שאם מובן מהכותר שיש ספויילרים ל6 ול7 אז מי שלא ראה עד שם שיזהר ושלא יכנס... אממ סורי שוב... ומזתומרת חיוך זדוני?

sour spirit

New member
זה היה מובן ספוילר לעונה 6

וכנראה שלא ראיתי את הסימן לעונה 7, אז זו גם הבד שלי.... וחיוך זדוני משמעותו כמשמעו.... כאילו, אני מחייך לעצמי את אחד החיוכים האלה שאתה מחייך לעצמך אחרי שאתה אומר איזה משפט כזה מתחכם/נחמט מידי/או באפיי כזה, אחד מאלה שרובנו אוהבים לתקוע (סוטה) באיזה משפט, מתוך באפי!!!! just niticed you got super powers. that is sooo cool! can you fly? אחד מאלה....

yeah i got that part i'm not *that*

stupid... לא הבנתי למה חייכת בהקשר שלי... הסתדדרת אם מירק דרך אגב?

sour spirit

New member
אה.........הבנתי אותך

בטח חשבת שאני לא מכבד אותך.........אוקיי, זה לא היה ככה.... זו הייתה החלטה של שניה...לא ידעתי מה לכתוב. סתם, תאמת, כתבתי את זה כי חשתי על חיוך וזה החיוך הכי חמוד שחשבתי עליו. אגב, חבל שאין לו אייקון וכן, תאנקס, הסתדרתי. אני רק צריך להיכנס מתישהו ולבדוק תהורדות שם....

למעלה