Love makes the world go around

bewiched

New member
סיפור של גיילס וגוייס קצר-

כמעט תמיד היה בינהם טיפה מתחץאולי כי גיילס תמיד היה כמו אבא של באפי-חינך אותה וגידל אותה. בפרק band candy" עונה השלישית הם חוזרים להיות בני נוער ואז ממשים את המשיכה שלהם סוף סוף ("u hed sex with my mom, on the hood of a police car? tweece??") ומאז פיזית לא רקה כלום למרות שתמיד היה משהו.

קלואי1

New member
זאנדר וקורדיליה!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

הסיפור של זאנדר וקורדיליה הוא קלאסי. היא נערה עשירה ומקובלת והוא סתם איזה מישהו שאף אחד לא שמע עליו. בהתחלה הם לא סבלו אחד את השני ואפילו היה את מועדון I hate Cordelia שזאנדר היה הגזבר שלו... אחר כך זאנדר וקורדיליה מצאו את עצמם בכל מיני מצבים נורא סקסיים ולא יכלו לשלוט בעצמם וככה הם ניהלו מערכת יחסים סודית. אחר כך קורדיליה נפרדה מזאנדר בגלל שהחברות המקובלות שלה איימו לנדות אותה אבל קורדיליה עדיין אהבה אותו וכתוצאה מכישוף לא מוצלח במיוחד גם כל שאר בנות סאנידייל. כמובן שבסוף הם חזרו כי האהבה תמיד מנצחת.... עד שאת תופסת אותו מתמזמז במפעל עם החברה הכי טובה שלו... זה הסוף של זאנדר וקורדיליה שהם הזוג הכי חמוד בעולם אחרי זאנדר ואניה (איפה הוא מוצא אותן...)

קלואי1

New member
זאנדר ווילו!!! ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

סיפור האהבה של זאנדר ווילו מתחיל בעיצומו של גן החובה אבל הם נפרדו כי הוא לקח לה את הברבי או משהו... לאחר כמה שנים טובות ווילו וזאנדר בתיכון והם עדיין החברים הכי טובים שיש, הם מדברים על הכל ועוזרים אחד לשני. ווילו מאוהבת בזאנדר אבל היא לא אומרת לו כלום ועדיין תומכת בו כשהוא מספר לה על הרגשות שלו לבאפי. היא מייעצת לו ועוזרת לו למרות הרגשות שלה כלפיו. כשווילו מגלה שזאנדר וקורדיליה בקשר היא שבורה וחושבת שהיא לא תוכל להתמודד עם זה אבל אז היא פוגשת את אוז ומתאהבת בו ולאט לאט מתגברת על הרגשות שלה כלפי זאנדר. אבל מסתבר ששניהם מתגעגעים לימי החברות היפים והטובים של הגן ומוצאים את עצמם בוגדים ביחד בבני הזוג שלהם. למרות שהם מנסים לשלוט בעצמם הם לא מצליחים וכמו תמיד, נתפסים על חם כשהם נכלאים במפעל. הם חושבים שהם עומדים למות ולכן מוצאים את עצמם במצב אינטימי כלפתע, איזה מקריות, אוז וקורדיליה באים להצלתם ומוצאים אותם אחד בזרועות השני. כאן נגמר הרומן של ווילו וזאנדר וכל אחד מהם מנסה לשקם את המערכת יחסים שלו. דרך אגב, גם בעולם אחר שאניה יצרה בעקבות המשאלה של קורדיליה ווילו וזאנדר הערפדים מאוהבים.

לiלה

New member
אני אצחיל..... (../images/Emo58.gif)....

כיצד הכל התחיל: הכל התחיל בספייק שסתם ככה התאהב בבאפי (לכל השכחנים אני מזכירה – עונה 5) בחלום שממנו התעורר נושף ומתנשף (וכאדי להוסיף שקרוב לוואדי – רטוב). התאמה מנטלית (תחומי עניין וכו´): איזו התאמה? איזה תחומי עניין? אני חושבת שאפשר לסכם את זה בכך שספייק ערפד; ערפד = רוע; באפי הורגת רוע; מסקנה: אם ספייק ובאפי לא היו מבלים את זמנם בפעילות פיזית נוקבת ועקבית (ואני לא מתכוונת לכך שהם נלחמים אחד בשני עד עלות השחר) אז ספייק היה כבר מזמן מעטר איזה כביש באבקו האפרפר. אבל אהבה כידוע (במיוחד בסדרות טלוויזיה) היא רגש פזיז ופרוע ואין לדעת מתי יפגע בך, וספייק (מה לעשות?) מאוהב בבאפי. כנראה שלא נוכל לשנות את זה ( אם אנחנו בכלל רוצים...) ושהוא לעולם לא יזכה באהבתה חזרה (בכל זאת היא למדה לקח מכל הטלנובלה עם אנג´ל). במה הוא כן יזכה? במשהו לא פחות גרוע (כשזה בא מכיוונה של הבלונדה שלנו) – הוא יזכה בהגשמת מספר רגעי אושר (רגעי אושר סגנון אנג´ל אם אתם יודעים למה אני מתכוונת). ואני די בטוחה שלו לא היה אכפת אם היא נצלה אותו או אם היא לא אהבה אותו בכלל כל עוד הוא קיבל את מה שרצה (זה שלכל אוהבי ספייק זה כן אכפת לא שינה לג´וס טיפה); אז היא המשיכה בניסיון לשכוח מכאבה בעזרת ספייק (הכאב מהחזרה לכדור-הארץ הקטן שלנו לאחר שהייה ממושכת בגן-עדן) והדבר היחיד שעזר לה זה כנראה ספייק. משיכה פיזית: נו... תעיפו מבט לכיוון ספייק ובאפי ותשאלו את עצמכם האם אתם הייתם נמשכים אליהם פיזית? נו? אז זהו. כיצד הכל נגמר: הכל נגמר באונס ובזה שספייק צריך עזרה של כמה פסיכולוגים טובים. הסבר: בואו נלך אחורה כמה שלבים וזה יעזור להבין – באפי הבינה שהיא מנצלת את ספייק אז היא נפרדת ממנו; ספייק בכאבו ובחוסר יכולת הקליטה שלו חושב שהוא יכול לשכנע אותה לחזור בה ומנסה לכפות עליה את אהבתו וכוח - ומכאן האונס. באפי מתרגזת (בכל זאת הוא קצת ניסה לאנוס אותה) ולא מדברת איתו יותר. ספייק קולט מה הוא עשה ובורח בחיפוש אחר נשמה (אח... מה הוא לא מקריב למענה?), הוא מקבל נשמה ואז חוזר על עצמו כל מוטיב ה: "אינג´ל-המעונה-שלא-יודע-איך-להתמודד-עם-עברו"; רק שספייק בניגוד לאנג´ל לא מקבל את זה כל כך בקלות ומשתגע. ובקיצור הוא מטורלל היא לא מטולטלת והם מנסים להסתדר ביחד עד עצם היום הזה. הערות: מה שלא יהיה בעתיד באפי וספייק לא יוכלו להיות ביחד וכל הסיטואציה הזאת מעלה בי כמה וכמה אנג´ל פלשבקים.

matanbu

New member
כמה תיקונים (../images/Emo58.gif שישית)

ספייק ביקש שיוציאו לו את השבב מהראש כדי שיוכל להרוג אותה. הוא קיבל נשמה בטעות. הוא לא הקריב כלום. ספייק הערפד (השד) נשאר אותו דבר.

star lili

New member
-תיקון לתיקון ../images/Emo58.gif

הוא כן. כבר דיברו על זה כמה פעמים בסדרה. וממש אין לי כוח להכנס לוויכוחים על נסיון האונס, כי זה אף פעם לא מוביל לשום מקום, אני רק אגיד שאני לא מסכימה עם התיאור שלך לסיפור הספאף בכלל אבל זאת דעתך...

IDOffryn

New member
בכלל למה ששודר..../images/Emo58.gif4אנג'ל

אפילו שזה לא ממש התממש אבל קיים משהו ..

לiלה

New member
פיית' וזאנדר

כיצד הכל התחיל: הכל התחיל בלילה קר ושחור ובו זאנדר נתן לפיית' טרמפ והיא בתמורה נתנה לו "טרמפ" (אם אתם יודעים למה אני מתכוונת- "טרמפ"...). התאמה מנטלית: בין פיית' לזאנדר אין שום תקשורת (כנראה בגלל זה הם לא בילו כל כך הרבה זמן בדיבורים). היא רעה (או לפחות פרועה) והוא... הוא זאנדר – החנון המגניב. התאמה פיזית: לפני הימים החשוכים של זאנדר (הימים החשוכים = הימים שבהם הוא היה שוקל פחות מבית), הוא עוד נראה טוב, אבל אני לא בטוחה שהוא כל כך משך את פיית' (בעלת הניסיון) אלא לדעתי הגורם לאותו לילה בודד שבילו יחד היה הצורך של פיית' להשתחרר וזאנדר היה הקורבן בר המזל. בקשר לזאנדר הוא בטוח נמשך לפיית' בלל שתי סיבות: א. היא נראת טוב; ב. זאנדר חרמן (הוא יכול לפתוח מועדון עם דודו טופז). כיצד הכל נגמר: הכל נגמר בזאנדר שמוצא את עצמו עומד מחוץ לחדר של פיית' ערום (אחר כך היו עוד חלקים מביכים למיניהם שבו הוא מספר לכולם שהוא שכב איתה אבל זה כבר לא כל כך נקרא).

למעלה