louis vuitton..... שאלה

EastGirl83

New member
louis vuitton..... שאלה ../images/Emo98.gif

אולי אתן (אני פונה בלשון נקבה, אבל אם יש זכר... אז סלח לי
) יודעות, באלו חנויות, ניתן לקנות את התיקים שלו.. אבל לא המקורי... ראיתי המחירים...
אפילו באתרים שונים
זה מעל ומעבר....
. פשוט, התאהבתי בסגנון הזה
מחפשת באזור המרכז, ואם יש בחיפה, זה גם טוב...

niya

New member
תיכף תבוא FUN FAIR

ותגיד לך בדיוק... אני חושבת שבאיזור תל אביב יש חנות בשוק בצלאל שמוכרת חיקויים של כל מיני, גם של לואי ויטון - ובמחירים סבירים עד זולים.

Fun Fair

New member
YYY, מה עשית לי ../images/Emo6.gif

סורי, לא קונה חיקויים (או "רפליקציות") ולא יודעת איפה קונים כאלה. יש לי לואי ויטון קטן וחמוד שקיבלתי במתנה לפני שנים בשווי 350$ (שהוא למעשה תיק נסיעות שמיועד לאיפור שהסבתי לתיק ערב
) ששמור אצל אמא שלי באריזתו המהודרת המקורית
אני מתארת לעצמי שבאיזור שוק בצלאל יש בשפע...

lollapalooza

New member
גברת,

זה נראה לך הגיוני שאת נוסעת ללונדון, חוזרת מלונדון, פותחת שרשור של חוסר סבלנות ובסוף משאירה אותנו בלי שום מידע על מה שהלך שם??? הלו! דיטיילס! מה קנית??

Fun Fair

New member
צודקת!!!!!!!

מודה באשמה! הבעיה היא שנראה לי מבאס לעשות רשימת מכולת בלי תמונות, והמצלמה שלי עושה בלגן. אני אנסה מחר לרכז תמונות מהאתרים...

Fun Fair

New member
זו בדיוק הבעיה../images/Emo13.gif

הכרטיס לא מדבר עם המצלמה... אני רואה את התמונו. על המצלמה, אבל כשאני מעבירה את הכרטיס למחשב- יוק!

lollapalooza

New member
מממ

איך את מחברת את הכרטיס למחשב? דרך הכבל של המצלמה או ישירות למחשב/ קורא כרטיסים? לי יש בבית כרטיס שלא מדבר עם המחשב אבל כן עובד כשמחברים אותו דרך המצלמה, צריך לנסות כמה דרכים...

niya

New member
הלו, בלי תירוצים../images/Emo6.gif

אנחנו מתים כבר לדעת מה רכשת... ואני אישית מקווה שקנית ה-מ-ו-ן לבייבי שבדרך

niya

New member
מה?! ממתי את לא קונה חיקויים?../images/Emo122.gif

לא לימדתי אותך שלא משלמים על דברים המון כסף רק בגלל שיש עליהם שם של מישהו מפורסם (יהה, רייט, שרק הזוגי לא יראה את ההודעה הזאת
) חוצמזה, מה הקשר, את הרי מומחים למציאת כלמיני דברים, את לא חייבת לקנות משהו כדי לדעת איפה אפשר למצוא אותו

Fun Fair

New member
מאז ומעולם. ואת צודקת- אני פשוט לא קונה

מה שאני לא חושבת ששווה את המחיר או מה שאני לא יכולה להרשות לעצמי

למעלה