lose lose game

שלילת רשיון, חילוט רכב ושאר עונשים

זה אמור להגיע מבית המשפט שלנו, בית המשפט הרחום והחנון שלנו...
לא משטרה, לא כנסת, ולא ראש ממשלה...

אבי בן 1231

Well-known member
אכן, צריכים להחמיר את הענישה

וגם את האכיפה, בדרכים בין עירוניים כמעט שאין רואים ניידות משטרה.

מרצ מפלגה ציונית ליברלית, לא שמאל ובוודאי לא שמאל קיצוני.

איפה נעלמו כל הקומוניסטים?

E טי

New member
"מפלגה שיש בה ערבים מתוך הגדרה לא יכולה להיות ציונית"מוסי רז

מרצ מעידה על עצמה שהיא לא מפלגה ציונית.

יש ערבים ציונים, ומפלגה ציונית יכולה לכלול גם לא ציונים

אבל לא בא לי לנמק את קביעותי אלה, די עסקתי בפוליטיקה בשבוע האחרון, בא לי לבעוט בעצמי.

להזכירכם את כיפת ברזל

עמיר פרץ קיבל החלטה בניגוד לדעת כולם, החלטה אמיצה שהפכה להצלחה אדירה שהצילה לא מעט אזרחים וחיילים..
האם ההחלטה באה בגלל שהוא גר שם? האם מישהו גזר קופון? אין לי מושג ואני מניח ומקוה שלא..
אז מותר להחליט בניגוד למומחים ולא פעם מצליחים..

כיפת ברזל הייתה החלטה טובה (בדיעבד)

והיא נזכרת ככזו.
מאידך אנחנו לא יודעים על החלטות הפוכות
על תקציבים שהוקצו לכל מיני מטרות עלומות
על רכש לא אפקטיבי
וכן הלאה.
אנחנו גם לא יודעים על החלופות
על אמצעים אחרים למיגון
על תקציב הקמת כיפת ברזל ועל חשבון מה זה הוקם.

לא חושבת שמנהל חכם מקבל החלטות בניגוד לדעת המומחים שבארגון.
אם כל מערכת הבטחון אומרת ש"כיפת ברזל" אינה המטרה הראשונית לפיתוח(תיאורטית) אז יתכן שיש משהו במה שהמומחים אומרים (אחרי שמנטרלים את מפת האינטרסים הקיימת בכל אירגון).

במבחן התוצאה כיפת ברזל הצליחה (כנראה)
אבל אולי החלופה הייתה יותר טובה (לא נדע ).

supermaח1234

New member
לא מדוייק.

שר הביטחון עמיר פרץ זיהה את הצורך במערכת כזו, אבל ללא ההתערבות המסיבית של אהוד ברק שהחליף אותו כשר ביטחון וקידם את הפיתוח והמימון האמריקאי המסיבי - הפרויקט היקר הזה לא היה מתממש.
[Eטי, זו סיבה נוספת שצריך להעמיד את אהוד ברק לפני כיתת יורים, נכון ?]
חשוב גם לציין שבפועל, רפא"ל ואלתא הן אלו שבסופו של דבר פיתחו ויצרו את הפרויקט הזה. ומידע אישי, אם יערכו הצבעה בין המהנדסים שעסקו בפיתוח , ומדובר בכמה מאות, הליכוד לא עובר את אחוז החסימה.
תחשבו על זה. [גם אתה Eטי.....
]

קיים עוד תסריט - המשנה את המבנה הלוגי שבנית כאן.

חידה: מהו אותו תסריט?

ברוכה השבה לארצנו המטורללת

אני מקווה שנהנית תוך כדי מנוחה מוחלטת.
בכל אופן, גם לי יש אורח מארצות מהקור שבא לנחות היישר אל חלוני והוא משמח אותי מאוד וכך אני פחות מתעסקת בנושא הצוללות שכבר הבנתי שמנדלשליכט לא יעשה עם זה כלום ומה שהיה הוא מה שיהיה וחבל על העצבים שלי להתעסק עם פרשיה שלא ייצא ממנה כלום. כולם גנבים ואין צדיק בסדום ובמדינה של גנבים אין שום סיבה שלא יהיה ראש ממשלה מושחת בדיוק כמו כולם. אז מבחינתי זה בסדר. יותר בעייתי היא העובדה שמישהו חתם על מכתב שמאפשר לגרמנים למכור צוללות למצרים. זה יותר גרוע, אבל כמו שאני מכירה את מר חמקניהו אז גם מזה הוא יתחמק ובא שלום על ישראל.
העיקר שנהיה בריאים ושיהיו שירותי בריאות טובים ושכולם יקבלו חיסונים נגד חצבת כי אני לא יודעת אם אני בתור ילדה קיבלתי חיסון נגד חצבת. מן הסתם זאת בעיה ולא בא לי להתפגר עכשיו בגלל החצבת שהחרדים שלא מתחסנים מפיצים.
אה סליחה שסטיתי מהנושא,
הנושא הוא צוללות
וההמלצות של המשטרה להעמיד לדין את המקורבים של נתניהו
ואני אומרת, חבל על הזמן וחבל על הכסף, גם מזה יתחמק הצלופח
כי זה מה שהעם רוצה. מספיק לקרוא כאן בפורום הקטן הזה את ההתבטאויות
של הימין ואת הרמיסה של זכר רבין כדי להבין איפה אנחנו חיים, ובתוך הלבנט צריך להתנהג כמו בלבנט ולהגיד להם - יאללה אתם צודקים. המדינה ממילא שינתה את פניה ושום דבר לא נראה כמו קודם, האמנות לא אותה אומנות, המוזיקה לא אותה מוזיקה, אפילו מזג האוויר לא אותו מזג האוויר. אז יאללה ניצחתם, תרדו לנו מהווריד.

שבת שלום

והנה התגובה של יועז הנדל איש ימין כפי שימין צריך להיות

"היה יותר מכלום גם אם נתניהו לא ראה כלום. פרשת הצוללות מחייבת חשבון נפש של המערכת הביטחונית והפוליטית. המלצות לכתבי אישום נגד סגן ראש מל"ל, שר לשעבר, מפקד חיל הים לשעבר, ראש לשכה לשעבר ובן דודו, שליחו ועורך דינו של ראש הממשלה בהווה הם רעידת אדמה בכל מקום שבו יש סיסמוגרף מכויל. בכל מדינה שבה השחיתות היא החריג ולא הנורמה.
"ולא תקח לך שחד כי השחד יעור עיני חכמים ויסלף דברי צדיקים" נכתב אצלנו (דברים טז יט).
לכל אדם יש אחריות לסביבתו הקרובה, במיוחד אם הוא ממונה עליה. גם להתעלם זו תקלה. עזבו את שאלת הפלילי. ה"אין כלום" הוא זלזול בחומרת פרשה שאירעה במקום הכי חשוב במדינה. נתניהו יכול להרחיק את עצמו מדוד שמרון - האיש שיודע הכל ומעורב בהכל, אבל הוא כבר לא יכול לומר שאין כלום. הוא לא אשם בפרשה, אבל הוא אחראי למה שקורה סביבו.
יש רבים מידי שמתעלמים מהמשמעות. ההסברים מגוונים: החל מ- אין קשר בין לשכה לבין מי שעומד בראשה ועד ל- "ככה זה כולם". זה אולי שלב ההכחשה, אולי גרוע מכך הורדת הרף במודע.

לא הכרתי את פורום החווה, לא את סביבת העבודה של אולמרט או אפילו את הכספים שעכשיו נטען בלכת ראש הממשלה שברק קיבל מקרן וקסנר. זה גם לא משנה לי דבר. מה שלא היה ערכי וחוקי אז לא נותן תירוץ למה שהתרחש עכשיו. ככה לא נראית סביבת עבודה תקינה.
גם אם חלקים גדולים במחנה הלאומי מחרישים, גם אם מקלדות עיתונאים הושחתו למען הקרבה לשררה, אי אפשר לשתוק.
אני לא מאמין שראש ממשלה אחר שכל כך הרבה אנשים סביבו היו מואשמים בפרשה כל כך חמורה היה זוכה מאותם אנשים להגנה.
מי שטוען שאין כלום לא רוצה בטובת המדינה אלא בטובת השררה.
נתניהו לא חשוד ולא אשם בדבר. הייתי מופתע מאוד לו היה מתגלה שהוא קשור ללקיחת שוחד אבל קשה לי להבין את צהלות השמחה בסביבתו כשפרשה כל כך חמורה מתגלה בתוך המעגל הכי קרוב שלו.
מפקד גדוד בצה"ל שסגנו, ק, האג"מ שלו ואחד ממפקדי הפלוגות היו חשודים בפלילים לא היה נשאר בתפקידו. ודאי לא היה חוגג.
זו תקלה חמורה בין אם הבינו אוה בזמן ובין אם לא הבחינו בה.
וכן אני מכיר כבר בעל פה את הריטואל הקבוע בכל פעם שמזכירים את שמו של נתניהו. את האשמות על אינטרסים נסתרים, בעלי הון שמושכים בחוטים, קו מערכתי של עיתון.
מי שרוצה לעשות לעצמו הנחות, להאשים את כולם חוץ מהמנהיג, זכותו. בהיסטוריה תמיד היו שותקים, מחרישים ופחדנים.
בלי לקחת אחריות, לא יהיה בדק בית, בלי לשאול את השאלות הנכונות על מקורבים, בכירי ממשל וכסף סביב רכש ביטחוני לא יצליחו לתקן דבר.
ועוד דבר אחד בנוגע לתקשורת: יש הרבה טענות צודקות על התקשורת הישראלית עם נטייתנ שמאלה אבל לא הייתי רוצה לחיות במדינה שבה אין עיתונאים חוקרים כמו דרוקר.
מוזמנים לשתף"

מפקד גדוד בצה"ל שסגנו, ק, האג"מ שלו ואחד ממפקדי הפלוגות

היו חשודים בפלילים , לא היה נשאר בתפקידו. ודאי לא היה חוגג"
כל האמת בתקציר של משפט אחד.
(עד שהלכתי לחפש קישור- הבאת את כל הרשומה)

סקופ מהשעות האחרונות

יהודה שלו

‏2‏ שעות
סקופ וגמרנו -
אשתו של ד"ר דוד שימרון -
בן דודו של ביבי נתניהו -
הודיעה לפני דקות אחדות -
שאם ביבי לא יודה - בטלביזיה -
כפי שהודיע על בגידתו - בשידור חי -
ששוחח עם בעלה 10 פעמים ביום-
על נושא הצוללות -
היא תפתח את כל ההקלטות -
של השיחות בנייד של בעלה.
הכל מ ו ק ל ט .
אשתו מבקשת שאם יוטל-
על בעלה עונש של 6 שנים בכלא -
ייצטרף אליו בן דודו - ביבי -
לכלא וכל אחד יישב 3 שנים.
היא לא מסכימה שרעייתי שרה-
תטייל בכל העולם -
ובעלה יישב 6 שנים בכלא.
נשבר לה מהזוג בבלפור.
זאת לא משפחה - כך צעקה ברחוב.
והיא צודקת.
אז ביום ראשון תהיה התפתחות מפתיעה.

shayCn

New member
הכל נועד על מנת להפעיל לחץ על שמרון

זה ברור שהוא יישבר לפני המשפט ויהפוך לעד מדינה בעצמו. ואז, נראה אם ביבי לא יתפטר אחרי מה ששמרון יפתח עליו.

אודרי שמרון שכחה איפה מרוחה החמאה.

(רעייתו של עו"ד שמרון לאורך שנים יו"ר ארגון נשות הדסה)
רק לקרוא את התהליכים בהדסה- וקבלת החלטות/תקציבים בזכות הNAME
והקרבה לצלחת- מעורר את התחושה שצוללות זה רק קצה הקרחון של הדרך בה מתקבלות החלטות במדינה.
"כך הגיעו כמה נציגים ונציגות בכירים של ארגון נשות הדסה למשרדו של בעלה של אודרי שמרון ונפגשו עם השותף למשרד שמרון-מולכו, יצחק מולכו, שהוא גם יועצו המדיני של ראש הממשלה. בסמוך לפגישה הזו גם נפגשו עם מי שהיה אז מנכ"ל משרד ראש הממשלה הראל לוקר. בנוסף, כפי שפורסם לפני שנה וחצי בגלי צה"ל הם פנו גם למרים אדלסון, אשתו של איל ההון שלדון אדלסון, בעל העיתון ישראל היום שהיה ידוע (לפחות עד לאחרונה) כפטרונו של ראש הממשלה בנימין נתניהו. בנשות הדסה ביקשו מאדלסון שתפעיל את השפעתה על ראש הממשלה."
(כתבה מיולי 2017 כאשר החמאה הייתה עדיין מרוחה על הצד הנכון של הפרוסה).

shayCn

New member
חבל על הזמן. זה משחק מכור

גם אם המשטרה תתפוס על חם את ביבי גונב מחנות תכשיטים, הימין יודע לסבן את הציבור שלו ומחליקים לו את זה.
ביבי וארדן מחליפים את אלשייך בתפקיד, זה הכניס את המשטרה ללחץ, אז מנסים לעשות עבורו אפליה מתקנת. אם ידע ואם לא ידע, הוא חייב לשלם מחיר על הצוללות. מדובר בביטחון המדינה.

dory141

New member
הלוואי שאתה טועה

אני רוצה להאמין שלפחות מנסים להגיע לחקר האמת. צ'יקו אדרי נשמע לי אדם ישר, זה לא יורם הלוי שיטרפד חקירות עבור נתניהו. אני מסכים שתיק הצוללות הוא החמור מכולם, הרבה יותר מנסיון ההשתלטות על התקשורת או המתנות.

ואיך זה

שברק היה שר בטחון ולא ידע כלו ואין לו אשמה?
ואיך בוגי ידע הכל ולא אמר מילה לפני שזה התפוצץ?
אז מי מחליק דברים בדיוק??

למעלה