Lord of the Ring

מורנא007

New member
Lord of the Ring

מסתבר שספרו של טולקין (אולי גם בעקבות הסרט) מעורר גלי יצירתיות בעולם הרוק המתקדם. לאלבומים של בו הנסון וריק וויקמן, נוסף אלבום של פר לינד.

begone

New member
סוג של דרך לעשות כסף

אגב, גם איזילדור'ס ביין עשו אלבום שקוראים לו 'בילבו'. סאלי אולדפילד עשתה אלבום (Water Bearer) שמזכיר המון את טולקין. יש להקה שקוראים לה Shadowfax (הסוס של גנדאלף), לא נשכח את מריליון (שנקראה בהתחלה סילמריליון), ועוד ועוד ועוד.

The Snow Goose

New member
טולקין הביא השראה להרבה להקות..

גם לד זפלין בstairway to heaven יש את השורה: to be a rock and not to roll שלפי מה שהבנתי היא מאחד הספרים של טולקין.. וזה לא נראה לי מפתיע שהרבה להקות הושראו מהספרים שלו.. בכלל לא מפתיע:)

meandmeandme

New member
יש כמה אתרים באינטרנט

שמסבירים על המון שירים של זפלין איך הם קשורים לטלוקין. יש את Battle Of Evermore, Misty Mountain Hop, Ramble On... ועוד רבים שאיכשהו קשורים. לGlass Hammer גם יש את Journey of the Dunadan וMiddle Earth שמן הסתם קשורים לשר הטבעות. ואני בטוח שיש עוד הרבה..

אם כבר טולקין:

ברשותי כל ספרי טולקין בקבצי MP3. מדובר בעשרות שעות שמע. את מי שזה מעניין אני מוכן למכור לו עותק תמורת....דיסק ריק.

The Snow Goose

New member
וואי!! מרי זה ענק~!!!

יש מצב שאני מעביר את זה באיציק או משו? למרות שגם דיסק ריק לא תהיה בעיה~:)

The Snow Goose

New member
אז יקח 5 שנים.. מילא..

סתם=\ טוב נו.. אתה יכול לתת לי את השם של הקבצים? אני ינסה להשיג את זה בדרכים אחרות.. תודה

gunr7

New member
Camel - Nimrodel/The Procession/The

... White Rider הדבר הראשון שעלה לי לראש.

emmily plays

New member
הגיוני..

טולקינאים הם הרבה פעמים פרוגרים ופרוגרים הם הרבה ]עמים טולקינאים... לא תאמינו כמה חובבי פרוג אני מכירה שיש להם גם חיבה לספרות פנטזיה בכלל וטלקין בפרט.. ולrole playing..אכן.. גם אני חטאתי בכך בנערותי.. ועדיין יש לי חולשה לפיות ושאר יצורים מיתולוגיים...

begone

New member
בקיצור, אלו...

....אנשים עם דמיון מפותח. אני מתכוון לפרוגרים וטולקינאים. מי שלא מסוגל לדמיין יער של עלפים, איך ידמיין את המוסיקה של יוניברס זירו? זה אותו דבר, פשוט צריך דמיון.

kurush

New member
טולקין

אף פעם לא הייתי מסוגל לקרוא טולקין. אהבתי את ההוביט, והמשכתי לתוך הספר הראשון וחצי מהשני בשר הטבעות, אבל באופן כללי הוא פשוט מתיש מדי בסגנון הכתיבה שלו. הרבה יותר נהניתי לקרוא את הסאגה של חולית, או את סדרת "המגדל האפל" של סטיבן קינג (למרות שזה לא מוגדר כפנטזיה פר סה :)

begone

New member
יוניברס זירו - המממ

לדעתי UZ יכלה להיות הלהקה האהובה ביותר על סאורון. למעשה, רוב המוסיקה של UZ מזכירה סימפוניית "אורקים" בליל ירח. בכלל, UZ היו יכולים להתגורר במורדור ולהלחין שם

Rubycon

New member
Say

Is it possible that Univers Zero took their name from Magma's Univeria Zekt? Speaking of Magma, they would fit as good as Univers Zero to Mordor. Univers Zero are completely terrifying, yet Magma are more powerful and charismatic. Klaus Blasquiz himself could make all middle earth obey.

למעלה