Lord Don't Slow Me Down

YOasis

New member
נראה לי שכבר הרבה זמן מדברים על

הסרט הזה... עוד לפני שדובר על האלבום. מקווה שהוא יצא! ושיגע לארץ... יהיה קשה להבין אותם בלי תרגום. וואי וזה יהיה ממש חובה לעשות בו מפגש פורום! אבל שיגיע לארץ, זה מה שחשוב. זה יעשה כל כך הרבה טוב ללהקה. למרות שאם הוא יגיע זה יהיה רק בת"א ולזמן מוגבל מאוד, אז לפחות שיגיע!

sok777

New member
די הרבה,

למעשה לפי מיטב ידיעתי הותחל לדבר עליו לפני יציאתו של הסינגל Let There Be Love. [לפני שנה] שדובר שייצא איתו מין גיסרת סרט קצר שהוא מין פרומו לסרט או משהו בסגנון. מצדי שיהיה רק בת"א. לא בא לי לטוס בשביל זה
[וגם אין לי כסף
] בכל אופן, נקווה שיגיע, ועם תרגום! כי אם זה בלי תרגום אז צריך להקרין את הסרט בצורה הזו- להקרין דקה ולהחזיר אותה הלוך ושוב 3 פעמים
סתם, לא עד כדי כך, דווקא אני די מבין

RoySupernova

New member
לי יש מידע קטן בקשר לזה..

קניתי בגרמניה את הסינגל של לט דר בי לאב.. (למה לסינגלים קוראים שם maxi cd's?) וזה מה שכתוב שיש בו: 1. Let There Be Love 2. (Let There Be Love (demo 3. DVD - Excerpts from the forthcoming film 'Lord Don't Slow Me Down' and the Let There Be Love video The documentary footage included here goes behind the scenes of Oasis' biggest ever world tour, which has seen them play to over 2 million people worldwide in 2005. It is a taste of a longer film to come, entitled 'Lord Don't Slow Me Down' and culminates in the spine-tingling new video for 'Let There Be Love'. Directed by Baillie Walsh. Produced by Donald Taylor עוד קצת אני יראה את הקטע הקצר.. can't wait..

sok777

New member
מגניב, תודה.

באסה. רציתי סרט דוקו על כל השנים. עדיין סרט על טור זה אדיר

sok777

New member
וגם......................

חזרת!!
איך היה?? ספרי חוויות!! [את מוזמנת לנצל"ש לשרשור של תפוז שלמטה..] אני אשמח לשמוע חוויות.. קנית משהו של אואזיס
?

YOasis

New member
חח היה כיף :)

ברלין יפה, בעיקר הסביבה שלה, אנשים נחמדים, כולם שם בלונדיניים, כולם שם ענקיים, הדיסקים יקרים (אפילו שקניתי אחד ב8 יורו. סביר). קניתי פוסטר של אואזיס. יותר נכון קניתי את הNME של אותו שבוע והיה שם פוסטר כפול וגדול של אואזיס אז למי באמת אכפת מהעיתון?! יש לי פוסטר כפול. ויצאתי בזוK כי העיתון עלה 5 וחצי יורו. וקניתי סיכות של להקות :) אני מגדילה את האוסף הקטן שיש לי. בינתיים יש לי 10 :) ועוד כל מיני דברים שלא ממש מעניינים אתכם אז אני אחסוך בכתיבה :) אבל התגעגעתי לארץ! למרות שחם פה מדי :( המזג אויר שם מזה טוב! (מחר 38 מעלות!!! הצילו!)

sok777

New member
נכון, בגרמניה כולם ענקיים באמת

:| גם לי הייתה את הטראומה הזאת שכל יום עוברים לידך 10 אנשים בגובה של מעל 2 מטר.. אהההההההההההההה צילו
זזתי לישון, מחר על הבוקר- חדר כושר!

YOasis

New member
בהצלחה איש טוב. גם אני רוצה לישון

אבל לא מצליח לי. מחר על הבוקר - להכין אוכל לאחיות שלי, לטלות כביסה, להוריד, להכין ארוחת צהריים לאחיות שלי שיצטרכו לסבול משהו שיראה כמו שניצל ותפוחי אדמה ולשכנע את אחותי שתקפל את הכביסה. אני בכלל מקווה לא להתעורר מחר בבוקר P: אבל האחיות שלי ידאגו לכך שאני אהיה ערה בדיוק בזמן. בחזרה לחיים האמיתיים... :/

sok777

New member
../images/Emo6.gif

אם היית גרה קרוב הייתי בא לעזור.. But Well, You're Not. אני כנראה לא הולך לחדר-כושר, אולי אחה"צ. פשוט כואבות לי הרגליים מאתמול ששיחקתי כדורגל שעה וחצי [10 עד 11 וחצי].

sok777

New member
../images/Emo67.gif

חחח..אבל כאבו לי הרגליים. איך יכולתי לדעת?? עדיין קמתי מוקדם

RoySupernova

New member
ואני מחר על הבוקר-

בכלל לא קם!! אהאהאהאה! מגניב בקשר לסיכות ולדיסק והNME.. חבל שלא זכרתי שהם באמת מופיעים החודש במגזין, הייתי קונה גם.. ואני לא יודע למה את כועסת, כדורגל שם את המכון כושר בכיס הקטן..

sok777

New member
בהחלט לוקח..

ברוך שובך! איך היה? מה עשית? מה קנית
? נכון גבוהים
?

RoySupernova

New member
דאמיט..

הלינק עבד לי אבל אני חושב שיש לי בעיה עם הפלאש ושזה עושה לי גדול מדי כי אני לא יכול לראות את כל המסך ואת הלינק לתחרות עצמה ממש (איפה שצריך לגרור את השירים).. מישהו יכול לתת לינק עוד יותר מדויק?

sok777

New member
אי אפשר. בגלל שזה פלאש

אז אין לינק יותר קדימה
אם הבנת

MorningGlory

New member
*אזכה

חח. ומה שסער אמר
אולי שכל אחד יפרסם את מה שהוא שלח לתחרות?(אם אתם זוכרים0.0)

RoySupernova

New member
אני נראה לי

הייתי שם את מה שכתבתי כבר כשדיברנו פה על השירים שיהיו.. חח יש אפשרות לשלוח כמה טפסים? גם אז רשמתי את הסדר של השירים שאני חושב שיהיה אז בכלל תהיה לי עבודה קלה להעתיק.. אבל אני לא ממש יכול לשלוח אזז.. S=

למעלה