Lord Don't Slow Me Down

sok777

New member
Lord Don't Slow Me Down

לכבוד יציאת אלבום האוסף הקרב ובא- Stop The Clocks יוצא סרט באורך מלא של אואזיס בשם- 'Lord Don't Slow Me Down'. עוד לא בדיוק ידוע מה יש בסרט ומי נגד מי אך ממידע שאני יודע, הסרט הוא סרט דוקומנטרי על הלהקה וייתכן שהוא יסקר את כל שנותיה של הלהקה וייתכן כי יסקר טור הופעות. הסרט יוקרן במס' רב של ערים בעולם ותאריכי ההקרנה יקבעו בנובמבר. במאי הסרט- Baillie Walsh. כשיהיה יותר מידע אני אודיע אך כרגע זה מה שיש, אף אחד לא יודע יותר ממה ששיתפתי אתכם כרגע. עכשיו, השאלה הגדולה שלכם היא בטח- "הסרט יוקרן גם בישראל??" אז התשובה עדיין לא ברורה אך היא כנראה תהיה חיובית. אם אתם רוצים להיות מהראשונים שרואים את הסרט אתם יכולים לנסות את מזלכם באתר הרשמי 'אואזיסינט' אשר מציע תחרות כזו: אתם נכנסים לדף הבא: התחרות של 'אואזיסינט' ושם יש לכם קצת מידע ואז לחצו למטה על 'Enter'. הדף יעבור לדף שבו תהיה רשימת שירים ענקית ובצד ימין מקום לגרור אותם ולהניח. מה שאתם צריכים לעשות זה לבחור את השירים שאתם חושבים שיהיו באלבום האוסף, שזה פשוט מאוד, לא ככה?! עכשיו, זה לא רק זה, בנוסף תצטרכו לנחש את הסדר שלהם. בעיקרון אתם צריכים לבחור 13 שירים [כי 5 בטוח יהיו כבר] אבל את כל ה18 תצטרכו לסדר בסדר שאתם חושבים. אחרי שתסיימו בצד שמאל יש לכם הרשמה כזאת, מלאו אותה, בחרו את ארץ ישראל ואז שמנו V בתיבה שקראתם את ההוראות ולחצו על כפתור ה'Sumbit'. צריך להיות סרט ענק
בהצלחה בתחרות! סער

LetThereBeLove

New member
יוו איזה שווה

הלוואי ויצא בישראל. ואז נלך כולנו ביחד להקרנה חגיגית
. טוב, אז לא.

sok777

New member
אוי מגניב..

קניה מסודרת לפורום אואזיס בתפוז.. נשמע אפשרי

לנון2

New member
מגניב

סרט עם שחקנים כמו ליאם ונואל לא יכול להיות משעמם....

RoySupernova

New member
חחח אתם יודעים שכבר היה תכנון..

לקריירה חדשה שלהם בתחום הזה? למרות שנואל ירד כמה פעמים על מוזיקאים שמנסים את מזלם בהוליווד האחים קיבלו כמה פעמים הצעות לשחק בסרטים אנגלים.. ולפי הבנתי בכמה מהמקרים הם היו ממש קרובים לעשות זאת.. אני זוכר שבאחד מהם הם היו אמורים להיות מאפיונרים.. חח מתאים להם..

YOasis

New member
חזרת!!!

ברוך השב :) איך היה? ואני זוכרת שראיתי פעם בוואלה כתבה על זה שרוצים ללהק את ליאם לאיזה סרט. אני חייבת למצוא אותה!!! וגם רצו שליאם יעשה פרסומת לפפסי... גם זה כנראה לי יצא, אבל היה יכול להיות מגניב. חח זה ממש מעניין את ליאם כל החרא הזה של הפרסומות

YOasis

New member
הנה הכתבה

http://music.walla.co.il/?w=/202/716289 וואי איך רואים שזה בולשיט... אפילו לא הביאו תגובה של ליאם חח

YOasis

New member
חח תקראו את התגובות...

חחחחחחחחחחחחחחח ענק פשוט...

RoySupernova

New member
חחחחחח כן..

וכן ראיתי את הכתבה הזו פעם.. מה שהם לא אומרים בה זה שהאדם שהוא היה אמור לשחק הוא אוהד שרוף של מנצ'סטר יונייטד.. השפיע על ההחלטה או לא השפיע?

sok777

New member
ברור שכן,

ובשורה טובה לאחים. מאן סיטי ניצחה את ארסנל!

RoySupernova

New member
חזרתי..

חשבתי לפתוח נושא אבל יש לי את הקטע הזה של לכתוב הודעות מהסוף להתחלה (מהישנות לחדשות).. והתעכבתי והתעכבתי וגם היה פרק של סופרנוס אז כבר וויתרתי על הרעיון.. היה אחלה האמתי.. באמת אחלה.. ברלין באמת עיר נחמדה.. למרות שלא הייתי באמסטרדם יותר מדי יש לי מין הרגשה שהן סוג של ערים תאומות כאלה.. באווירה.. והן ככה באות ברשימה אחרי לונדון וניו יורק בתור הערים הגדולות בעולם.. קוסמופוליטניות כאלה או איך שאומרים את זה.. חח לאדע אני חושב על דברים מפגרים.. קודם כל לניצן- לא הצלחתי לקנות לך את heathen chemistry.. קודם כל חיפשתי בדיוטי פרי בתו השמיני, ולא היה להם אפילו דיסק אחד של אואזיס! ובגרמניה עברתי בשתי חנויות מוזיקה, בראשונה היה דיסק אחד של היט'ן ובכל זאת, אמרתי שאם אני ימצא רק אחד אז אני ירצה אותו לעצמי.. ובשניה מצאתי כמה היט'נים אבל הם עלו משו כמו 120 שקל (!) מה שהיה די דפוק.. בכלל, יש להם בחנויות של גרמניה איזו שיטה דפוקה במחירים.. רוב הדיסקים דווקא לא כאלה יקרים אבל כל דיסק שלישי בום דופקים לך מחיר מחיר.. וזה סתם אפילו בלי קשר לאם הדיסק חדש או אם הוא הצליח יותר.. למה לעזאזל HC היה יקר יותר מכל שאר האלבומים?! אז הבנתי שאפילו אם תרצי את האלבום במחיר הזה, ההורים שלי לא היו נותנים לי לקנות כזה דיסק יקר.. בטח לא כשכבר קניתי כמה אחרים יחד עם זה.. אזז מצטער ואני מאחל לך בהצלחה במציאת האלבום.. קראת את מה שיונת כתבה פה לא מזמן? אולי תוכלו לסדר משהו.. מה שכן בתו השמיני גיליתי שאחד המוכרים שם מעריץ חזק של אואזיס.. וברגע האחרון הוא גילה שבאזור של ה-DVD הייתה טעות ומצא לי שני DVD שלהם.. live by the sea (שיש לי במחשב וראיתי ממש קצת ממנו אבל זה לא אותו דבר כמו שיש לך ממש את הדבר האמיתי) והדוקיומנטרי על 10 שנים לצאת דפנטלי מייבי.. דיסק כפול.. המוכר שאוהב אותם משום מה חשב שאני מאנגליה.. חח וניסיתי לדבר איתו קצת עליהם אבל אני חושב שאנחנו קצת רחוקים בטעם אחד מהשני, האלבום האהוב עליו זה heathen chemistry.. וזה היה בתזמון די גרוע כי בהתחלה הוא שאל אותי מה אני חושב על החדש וכזה אמרתי "לאדע, אני לא חושב שהוא כמו שני הראשונים אבל.." והוא לא הוסיף.. ואז חשבתי מה להגיד שיהיה טוב שהוא בטח יסכים אז אמרתי "אבל לפחות הוא יותר טוב מהיט'ן" חח ואז הוא אמר שזה האלבום האהוב עליו.. חח אז יצאתי דפוק.. הוא שאל אותי אם הייתי בהופעה שלהם ואמר שלדעתו הדיוידי של דפנטלי ממש חובה וליב ביי דה סי הוא חביב אבל לא יותר ושהוא לא הדיוידי הופעה הכי גדול.. התחלתי כבר להגיד "כן.. there and then.." אבל הוא ישר אמר familiar to millions.. אה והוא גם סיפר לי על הלהקה בארץ שנקראת קולומביה ואז אמרתי לו שכן שמעתי עליהם שהם מעריצים של אואזיס והוא ממש הופתע ושאל אותי מאיפה שמעתי עליהם ואמרתי שמהאינטרנט והוא אמר לי שכדאי לי לבדוק אותם כי הם טובים.. והתאוריה שלי היא שהוא קשור אליהם איכשהו.. המממ השגתי בגרמניה גם את הסינגל של לט דר בי לאב ואת דה מאסטרפלן.. אז יצא טוב גם מהבחינה הזאתי.. עכשיו רק צריך לשמוע ולראות הכול. [= ברלין מקום טוב.. אנשים נחמדים.. ודווקא חוץ ממפלצת פה ושם לא היו יותר מדיי אנשים גבוהים.. צ'או

sok777

New member
חחחחח../images/Emo13.gif

מגניב. נהנתי לקרוא.. אממ.. אני גם מכיר את קולומביה. ממזמן. כבר שנה בערך. וגם הייתי בהופעה שלהם. כלומר, הם נגנו איזה 8 שירים ככה והייתי ב2. היה עלוב. בכל אופן, גם לי יש את הדיסק הכפול ועוד לא ראיתי
. אני כה אידיוט!

יחיח

זה בסדר.. תודה! סמוך עליי אני אשיג אותו
בכל מקרה, שמחה שנהנת ותתחדש!

למעלה