Long Live The Queen - ספוילרים

Angelus

New member
אני בפרק 19 בעונה הרביעית.

סעמק אני לא מצליח לסיים להוריד ת´פרק הזה. מי שראה ת´פרק הזה ומעוניין לדבר אפילו בטלפון שיגיב לי על הודעה זו.

Gal-Mo0D

New member
Long Live The Queen - ספוילרים

מי שאין לו לב, לא יבכה בפרק הזה. זה הפרק הכי עצוב מאז All Hell Breaks Loose שיצא לי לראות בארה"ב (אבל רק את החלק האחרון, בבית חולים כי ההורים התעקשו ללכת למסעדה). אתם לא יודעים איזה עצוב זה לראות את פיבי הורגת את קול ביחד עם האחיות שלה, אין לכם מושג מה זה לראות את קול, לכוד בתוך כלוב אנרגיה, אומר לפיבי שהוא תמיד יאהב אותה, ואין לכם מושג איך זה לשמוע את הכישוף להריגת המקור בפעם השניה משלושת האחיות, כשפיבי בוכה. התקציר של הפרק, (אם אופל תבקש אני אכתוב את כל הפרק, אבל פעם שעברה היא לא התייחסה לכן אני לא אכתוב שוב פירוט עכשיו) הוא שפיבי התנדנדה בין טוב לרע, האחיות שלה אמרו לה שזה לא בסדר, קול אמר לה שזה לא בסדר, הרואה בעתיד האכילה אותה רוע, פיבי הרגה את השדים של קול והרג מישהו מול העיניים של פייג´, פייפר וליאו... הוא כזה רע. הסצינה הכמעט סופית והסופית הן העצובות מכולן... פיבי מגיעה לאחוזה ואומרת לאחיותיה שהיא רוצה להרוג את קול איתן, הם מתארגנות לדרך וקוראות לליאו שיביא איתו את הInnocent כדי שיהיה פתיון... אבל אז פיבי נהפכת לקול שהורג את גרג ובורח. כולם המומים. בסוף, קול מספר לפיבי מה שעשה, היא שותה את שיקוי הרוע שלה אבל כששומעת מה הוא עשה היא נועלת את עצמה בשירותים, מקיאה ושוטפת פנים. בינתיים, האחיות מגיעות לסלון ונלחמות עם קול (כוח הפיצוץ של פייפר פועל על קול בצורה מאודדדדד מגניבה!), פיבי יוצאת, מנשקת את קול, עוזרת לסגור אותו בכלוב האנרגיה והורגת אותו. אי אפשר שלא לבכות.

הוגו

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif ( ספוילר)

מה? לא נכון זה בטח פרק מאוד מאוד מאוד עצוב *שניה לוקח טישו* מסכנה פיבי , פיבי המסכנה ,
למה למה למה????? תגידו אנשים קול חוזר בעונה החמישית בטוח? זה ממש יהיה בפרק ממש עצוב קול מת תגידו מה עם פייג´ ופייפר הם לא בוכות? *קינוח אף* נירא לי שאין פרקים מצחיקים רק דרמה, מתח ,ואימה, אין קומדיה חוץ מהפרק שלפייג´ גודל החזה זה פרק מצחיק ראיתי תקציר שלו מהאתר הכי טוב בארץ של הדר אני ממש ישבר לראות את הפרק אופייייי

הוגו

New member
חוצפה(בלי להעליב) ../images/Emo58.gif בערך

אני מתנהג בצורה ילדותית? אני פשוט עצוב, כי זה פרק ממש עצוב ואיזה באסה זה שכולם מתים, הכול התחיל האנדי ז"ל, אז אני לא יודע מי מת בעונה שניה ואז עונה שלישית מתה פייפר ופרו בסוף ועונה, רביעית מתה פרו בהתלחלה ואז קול מת בסוף מה זה שישנו את השם "מכושפות ז"ל" כולם מתים ועוד אנשים שאנחנו אוהבים באסה לא? (נ.ב: תקראו את החשוב לכולם)

Ophel McNeil

New member
ספוילר.

כן, ג´וליאן מקמהון בטוח חוזר, בטוח
המפיקים רצו לפטר אותו, אבל בעקבות לחץ של המעריצים הם החליטו להשאיר אותו, אני גם יודעת איך הוא חוזר, אבל לא יכולה לפרט עכשיו, כי לין עם סכין מאחורי. והעונה הרביעית כן מצחיקה, ומאוד, אבל במינון הנכון. גם בפרקים עצובים ודרמטיים (פרק 7, פרק 13), יש הרבה קטעים יפים, ומבדרים, לצד קטעים יותר אפלים, ואני דווקא אוהבת את השילוב של הזה, כי אחד מהדברים הלא טובים בעונה השלישית היה שהכל היה צבעוני יותר מדי, ותמיד ידעת שהכל ייגמר בטוב. כבר התלהבתי איך העונה הרביעית משפרת את כל העונה השלישית, ומעלימה את בעיותיה? ^-^ ^.^

הוגו

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif ( ספוילר)

מה? לא נכון זה בטח פרק מאוד מאוד מאוד עצוב *שניה לוקח טישו* מסכנה פיבי , פיבי המסכנה ,
למה למה למה????? תגידו אנשים קול חוזר בעונה החמישית בטוח? זה ממש יהיה בפרק ממש עצוב קול מת תגידו מה עם פייג´ ופייפר הם לא בוכות? *קינוח אף* נירא לי שאין פרקים מצחיקים רק דרמה, מתח ,ואימה, אין קומדיה חוץ מהפרק שלפייג´ גודל החזה זה פרק מצחיק ראיתי תקציר שלו מהאתר הכי טוב בארץ של הדר אני ממש ישבר לראות את הפרק אופייייי

Paige

New member
כן.... ../images/Emo58.gif

ראיתי את הסצינה בה האחיות מגרשות את קול (כל כך עצוב!
) את הסצינה בסוף, שפיבי בוכה על המיטה באחוזה ופייפר באה ומחבקת אותה ואז פייג´ (ממש הרגשתי את החששות שלה!! :-O) גם עושה אותו דבר.... כזה יפה!!!!!!!!

הוגו

New member
אני עצוב אבל אולי דיי שמח../images/Emo35.gif

הדר את שולם איתי ? עם כן אז, תודה שאת סולחת לי ואני באמת לא היתכוונתי על ההודעה ששלחתי לא היה לי שום זכות להגיד לך את זה אני יודע שעשיתי טעות ואני מאוד מתחרת עליה ואני עצוב בגלל הפרק אבח שמח כי את שולם איתי

Paige

New member
אופיר,

אני שומרת על הזכות להתעלם ממך. אל תכתוב לי, אל תפנה אליי אפילו. נקודה.

Woogyman

New member
אני מצטרף אליה בזה.

יהיה מאוד נחמד אם תעזוב אותי לנפשי.

הוגו

New member
טוב מי לא שונא אותי?

הדר אני יודע למה היא שונאת אותי סם אני לא יודע למה אתה שונא אותי אני לא עשיתי לך כלום לין אופל תום ניצן פיבי פי3 אתי אתם שונאים אותי? (לין נא לא למחוק את ההודעה זה חשוב לי שאני ידע מי שונא אותי)

p3

New member
אני ממש לא שונא אותך.../images/Emo19.gif

אתה לא עשית לי שום דבר רע. אבל בקשר לילדים שאתה חושב שכן שונאים אותך- אני חושב שאצל רובם זה לא בדיוק העניין, אלא שאתה מטריד אותם יותר מאשר שהם היו רוצים. אז כשמישהו לא רוצה קשר אתך, תפסיק לנסות כל הזמן לדבר אתו על ידי כך שאתה משאיר הודעות צ´אטיות (שזה גם לא בסדר אבל זה כבר סיפור אחר) ותניח לו, אם זה רצונו. זאת זכותו המלאה. אני ממש מצטער אם העלבתי אותך באיזושהי צורה , אבל אני חושב שזה טוב לך ולכולם לשים את הדברים על השולחן, ולא לנסות להסתיר. ולכל מי שלא מזדהה עם מה שכתבתי בהודעה- אני לא ניסיתי לדבר בשמכם, ואני מצטער אם זה נשמע ככה, אבל אני חושב שזה העניין לגבי לפחות חלק מהאנשים. ואני שוב מצטער אם התוכן של ההודעה עצבן או פגע במישהו, זאת ממש לא הייתה הכוונה :)

הוגו

New member
טוב צודק אבל אני ....

זה אני פשוט לא סובל שכועסים אלי וביחוד בלי סיבה הדר אני ממד יודע למה היא לא סובלת אותי אבל למה סם שונא אותי לא עשיתי לו כלום הוא פתאום חטף איזה עצבים אלי מוזר אני עד עכשיו לא מבין למה?

למעלה