Long Live The Queen - ספוילרים
מי שאין לו לב, לא יבכה בפרק הזה. זה הפרק הכי עצוב מאז All Hell Breaks Loose שיצא לי לראות בארה"ב (אבל רק את החלק האחרון, בבית חולים כי ההורים התעקשו ללכת למסעדה). אתם לא יודעים איזה עצוב זה לראות את פיבי הורגת את קול ביחד עם האחיות שלה, אין לכם מושג מה זה לראות את קול, לכוד בתוך כלוב אנרגיה, אומר לפיבי שהוא תמיד יאהב אותה, ואין לכם מושג איך זה לשמוע את הכישוף להריגת המקור בפעם השניה משלושת האחיות, כשפיבי בוכה. התקציר של הפרק, (אם אופל תבקש אני אכתוב את כל הפרק, אבל פעם שעברה היא לא התייחסה לכן אני לא אכתוב שוב פירוט עכשיו) הוא שפיבי התנדנדה בין טוב לרע, האחיות שלה אמרו לה שזה לא בסדר, קול אמר לה שזה לא בסדר, הרואה בעתיד האכילה אותה רוע, פיבי הרגה את השדים של קול והרג מישהו מול העיניים של פייג´, פייפר וליאו... הוא כזה רע. הסצינה הכמעט סופית והסופית הן העצובות מכולן... פיבי מגיעה לאחוזה ואומרת לאחיותיה שהיא רוצה להרוג את קול איתן, הם מתארגנות לדרך וקוראות לליאו שיביא איתו את הInnocent כדי שיהיה פתיון... אבל אז פיבי נהפכת לקול שהורג את גרג ובורח. כולם המומים. בסוף, קול מספר לפיבי מה שעשה, היא שותה את שיקוי הרוע שלה אבל כששומעת מה הוא עשה היא נועלת את עצמה בשירותים, מקיאה ושוטפת פנים. בינתיים, האחיות מגיעות לסלון ונלחמות עם קול (כוח הפיצוץ של פייפר פועל על קול בצורה מאודדדדד מגניבה!), פיבי יוצאת, מנשקת את קול, עוזרת לסגור אותו בכלוב האנרגיה והורגת אותו. אי אפשר שלא לבכות.