הו ארררררררג..... גם זה תמיד קורה לי חח...
נ נריוש1 New member 14/8/07 #76 ../images/Emo6.gif ברור שיש.. זה היה בצחוק, כי מתן כתב "תצטלם ליד מגדל כלשהו, עכשיו אני בטוח לא טועה".. אז לקטע
../images/Emo6.gif ברור שיש.. זה היה בצחוק, כי מתן כתב "תצטלם ליד מגדל כלשהו, עכשיו אני בטוח לא טועה".. אז לקטע
ה הילה המאקסימה New member 13/8/07 #30 איזה בורות אני בשוק על עצמי חח ניראלי אני הולכת לפתוח כמה ספרים אתה בא מתן?
M matanky New member 13/8/07 #39 אבל את בשוק על עצמך לא עלי ../images/Emo3.gif סתם חחח ועכשיו נזכרתי בשם איריס [זקנת השבט] עשתה שיעור ג"ג אז לא צריך לפתוח ספרים
אבל את בשוק על עצמך לא עלי ../images/Emo3.gif סתם חחח ועכשיו נזכרתי בשם איריס [זקנת השבט] עשתה שיעור ג"ג אז לא צריך לפתוח ספרים
ת ת מ ר מ ו ר New member 13/8/07 #41 מתן בימים האחרונים אתה מפגין טמבליות ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif
M matanky New member 13/8/07 #48 רגע אני לא מבין ../images/Emo2.gif אי פעם חשבת שאני חכם ?! כאילו מה נסגר איתכם?! אוקי אני אפרט טוב טוב למרות שזה קצת בושה אבל לא נורא ידע כללי אין לי בלימודים אני בסדר ציונים טובים וזהו וכמו שהגר אומרת [ ] - ' חור בהשכלה ' אז כן יש לי חור בהשכלה. כל החדשים למיניהם אני חכם. כל הותיקים תקלטו, אני מעבול ותמרה, כולך מסוקסת
רגע אני לא מבין ../images/Emo2.gif אי פעם חשבת שאני חכם ?! כאילו מה נסגר איתכם?! אוקי אני אפרט טוב טוב למרות שזה קצת בושה אבל לא נורא ידע כללי אין לי בלימודים אני בסדר ציונים טובים וזהו וכמו שהגר אומרת [ ] - ' חור בהשכלה ' אז כן יש לי חור בהשכלה. כל החדשים למיניהם אני חכם. כל הותיקים תקלטו, אני מעבול ותמרה, כולך מסוקסת
S sharwan New member 15/8/07 #120 ../images/Emo99.gifשפרינצק= הבית השני שלי! ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif