אהה בדיחות פרטיות הכי שווה
ה הילה המאקסימה New member 14/8/07 #112 אהה../images/Emo9.gif בדיחות פרטיות הכי שווה../images/Emo47.gif
א אחינועםם New member 14/8/07 #102 חחח לגיל הרז? מה אתה רומז שמשא זה רמה שכלית נמוכה? טוב. תאמת אתה צודק
א אחינועםם New member 14/8/07 #107 בגלל זה עכשיו יש לה יציאות כפרעליה../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif
א אחינועםם New member 14/8/07 #79 חח אני את התאטרון משאירה לאבא הוא ובית לסין יכולים להסתדר בלעדי. או שלא חחח סתם תאמת אני ממש אוהבת תאטרון אולי גם בעיקר שאבא שלי שחקן וכל זה וזה טבוע אצלי בסביבה ובמי שאני כבר מאז קטנה אבל לאדעת נראלי בע"ה אני אלך לכיוון הפסיכולוגיה כמו אמא שלי רק שבבציפר מדעי החברה זה ממששששש משעמם
חח אני את התאטרון משאירה לאבא הוא ובית לסין יכולים להסתדר בלעדי. או שלא חחח סתם תאמת אני ממש אוהבת תאטרון אולי גם בעיקר שאבא שלי שחקן וכל זה וזה טבוע אצלי בסביבה ובמי שאני כבר מאז קטנה אבל לאדעת נראלי בע"ה אני אלך לכיוון הפסיכולוגיה כמו אמא שלי רק שבבציפר מדעי החברה זה ממששששש משעמם
א אחינועםם New member 14/8/07 #81 וואי כמה מילים חסרות../images/Emo122.gif חחח אז הנה אני מדגישה את כל מה שהשמטתי בטעות חחח סתם תאמת אני ממש אוהבת תאטרון אולי גם בעיקר בגלל שאבא שלי שחקן וכל זה וזה טבוע אצלי בסביבה ובמי שאני כבר מאז שאני קטנה
וואי כמה מילים חסרות../images/Emo122.gif חחח אז הנה אני מדגישה את כל מה שהשמטתי בטעות חחח סתם תאמת אני ממש אוהבת תאטרון אולי גם בעיקר בגלל שאבא שלי שחקן וכל זה וזה טבוע אצלי בסביבה ובמי שאני כבר מאז שאני קטנה
S sharwan New member 14/8/07 #86 יה מסטולה!!! אבא שלה זה ליאור אשכנזי. סתם נו, לאבא שלה לא קוראים ליאור, והוא ממש לא אשכנזי. [האמת שהוא תימני].
יה מסטולה!!! אבא שלה זה ליאור אשכנזי. סתם נו, לאבא שלה לא קוראים ליאור, והוא ממש לא אשכנזי. [האמת שהוא תימני].
א אחינועםם New member 14/8/07 #88 חחחח עלק אשכנזי קיק../images/Emo6.gif אממ ולאבא שלי קוראים אורי מעודה... והוא משחק עכשיו בהצגה "גוד ביי אפריקה" בתאטרון בית לסין, את מוזמנת ללכת לראות הצגה פשוט מעולה חח ואני באמת אובייקטיבית
חחחח עלק אשכנזי קיק../images/Emo6.gif אממ ולאבא שלי קוראים אורי מעודה... והוא משחק עכשיו בהצגה "גוד ביי אפריקה" בתאטרון בית לסין, את מוזמנת ללכת לראות הצגה פשוט מעולה חח ואני באמת אובייקטיבית
ה הילה המאקסימה New member 14/8/07 #113 מגניב../images/Emo9.gif בעיקרון במסגרת המגמה לוקחים אותנו להמון הצגות במהלך השנה אז לכי תדעי, תמיד יש סיכוי
מגניב../images/Emo9.gif בעיקרון במסגרת המגמה לוקחים אותנו להמון הצגות במהלך השנה אז לכי תדעי, תמיד יש סיכוי
M matanky New member 14/8/07 #91 שאני אהיה בתאטרון שאהיה גדול ../images/Emo3.gif אנחנו נשחק את תפקיד הנאהבים
א אחינועםם New member 14/8/07 #106 בבקשהההה תגיד לי שלא באמת כתבת את זה../images/Emo122.gif חחחחח וואי משא מפציצים פה בחוסר טאקט כפרעלייךךךךךךך
בבקשהההה תגיד לי שלא באמת כתבת את זה../images/Emo122.gif חחחחח וואי משא מפציצים פה בחוסר טאקט כפרעלייךךךךךךך
M matanky New member 14/8/07 #110 ../images/Emo190.gif../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif