R rotemsror New member 13/8/07 #24 תהנה מלא../images/Emo24.gif ואם תראה את השומרים עם החצאיות תדבר איתם
א אחינועםם New member 13/8/07 #45 חחח איפה בלונדון יש שומרים עם חצאיות?../images/Emo6.gif מה כאילו השומרים ליד הארמון? כי הם אף פעם לא מדברים הקשוחים האלה
חחח איפה בלונדון יש שומרים עם חצאיות?../images/Emo6.gif מה כאילו השומרים ליד הארמון? כי הם אף פעם לא מדברים הקשוחים האלה
א אחינועםם New member 13/8/07 #50 וואלה?../images/Emo2.gif לא ידעתי חח אני אחפש תמונה שלהם../images/Emo9.gif
M matanky New member 13/8/07 #52 זה שהם לא מדברים זה ידוע אבל חצאית? רגע ואם אני מרביץ להם? וואו זה מעניין... נראה לי ישר כולאים אותי
מ מורביט New member 13/8/07 #54 רק אתה מסוגל.../images/Emo6.gif חחח ולא ההיתי שם, אבל חברה שלי הייתה והיא סיפרה לי. גם אמא שלי והיא הראת לי תמונות וזה. הם דוגרי לא מדברים.
רק אתה מסוגל.../images/Emo6.gif חחח ולא ההיתי שם, אבל חברה שלי הייתה והיא סיפרה לי. גם אמא שלי והיא הראת לי תמונות וזה. הם דוגרי לא מדברים.
R rotemsror New member 13/8/07 #59 איזה מוזר../images/Emo2.gif אם בנאדם מדבר איתם זה כאילו הוא מדבר עם עצמו אמא איך אפשר לא לדבר יותר מחמש דק'
איזה מוזר../images/Emo2.gif אם בנאדם מדבר איתם זה כאילו הוא מדבר עם עצמו אמא איך אפשר לא לדבר יותר מחמש דק'