London calling

לא יודעת יש מגדל עקום כזה איפשהו בעולם ../images/Emo6.gif

או בכניסה לב"ש.. ממ,אני צריכה לסרוק,אבל אני צריכה להתקין את הסורק, אבל אני לא יודעת איך

matanky

New member
אז שיצטלם ליד פיזה ../images/Emo6.gif

העיקר הכוונה שלי נו
גיא
טוס לפריז

טוב, כנראה שאני הולכת לעצבן אותך../images/Emo3.gif

שעור גיאוגרפיה קצר. תראו בזה הכנה ללימודים המתקרבים. מגדל אייפל נמצא בפריז - צרפת מגדל פיזה נמצא ב...פיזה
- איטליה גיא לעומת זאת נסע ללונדון - אנגליה אולי כדאי לעשות לכם סיורי שטח כחלק משעורי גיאוגרפיה, ולנסוע לכל המקומות האלה. אני, נשמה טובה שכמוני
,מתנדבת להדריך כי הייתי בכל המקומות האלה... ובעוד כמה

matanky

New member
עכשיו אני רגוע ../images/Emo6.gif

אחרי שהסברת לי את הכול
סתם חחח דווקא זה מעניין אותי ואפילו שקלתי לקחת ג"ג מוגבר אולי אז אני ארחיב את אופקיי

אוקיי באמת הבהלת אותי לרגע

או שזה רק סיוט אצלי כי יש לנו מורה שההכלאה שלה כנראה התפקששה כי היא ממש לא משו

matanky

New member
../images/Emo45.gif גם אותי היא הבהילה ../images/Emo6.gif

אני לא יודע מה זה ביולוגיה בכלל אני יודע מה זה מדעים ואני יודע שזה בערך אותו דבר ולא משנה =/ בקיצור אף פעם לא הייתי טוב בזה, וכן הילה אני רוצה גם תאטרון אני אולי באמת אלך למבחנים. אבל יש לי בעיה צחוק. שאני עולה על במה. אני לא יכול ממש להיות רציני אני צוחק. אבל במבחן אני יכול להיות רציני
אני אנסה
שנה הבאה

אני במגמת תאטרון. ואם כבר מדברים על צחוק

זמן: שעה וחצי לפני הבגרות המעשית [מונולוגים דיאלוגים סיטואציה: אני נקרעת מצחוק, על הריצפה, עוד שניה משתינה.. חזרה גנרלית, שינוי פוזיציות אחרון, חיזוק ועיגול פינות, אני והשותפה שלי לקטע פשוט מתפוצצות מצחוק ולא מצליחות להריץ את הטקסט... מצד אחד פחד מוות של -עוד שעה האולם הזה יהיה מלא ואני לא מסוגלת להריץ את הטקסט אבל בסוף הסתדר, וזה עבר כמו חלום היה מדהיםםםםםםםם סופי 97:) מי אלופה?

אני בתיאטרון שנה הבאה ../images/Emo9.gif

אולי. או משהו
או מד"ח+תקשורת. או מד"ח+תיאטרון. אני לא רוצה לוותר על תקשורת אבל כ"כ מתחברת לתיאטרון אז, לא יודעת

טרודייי

New member
מד"ח+תקשורת!!!!!!!!

!!!!! אני הרחבתי את המקצועות האלה, ואני נהנית מכל רגע, באמאשלי
קרימינולוגיההההההההההההההההההההההההה
!!

sharwan

New member
מד"ח זה חרא. תקשורת זה כיףףף../images/Emo99.gif

למרות שזה תלוי במורה... פסיכולוגיה זה מעניין אבל היתה לי מורה זבל... וסוציולוגיה זה סתם בולשיט.. אבל המורה... אחחחח נשמה טהורה

sharwan

New member
אני כשהייתי קטנה למדתי משחק. [מתן, כנס]

משחק ובדיחות קרש

למעלה