הפיזה זה באיטליה! אייפל זה בצרפת שיצטלם ליד הביג בן
ע עינוווב New member 13/8/07 #33 הפיזה זה באיטליה!../images/Emo2.gif אייפל זה בצרפת שיצטלם ליד הביג בן
M matanky New member 13/8/07 #36 ../images/Emo11.gif שימי לב לשיעור ג"ג של זקנת השבט שכרגע ברח לי השם חח... ו עוד לא שלחת לי תמונות מההאנגר התביישי לך תשלחי לי כבררר סעמקקק
../images/Emo11.gif שימי לב לשיעור ג"ג של זקנת השבט שכרגע ברח לי השם חח... ו עוד לא שלחת לי תמונות מההאנגר התביישי לך תשלחי לי כבררר סעמקקק
T Tamar38 New member 13/8/07 #58 חחחחח ../images/Emo6.gif הפיזה זה באיטליה איפל זה בפריז והביגבן זה בלונדון * מנסה להרגיש חכמה *
מ משו אמיתי New member 13/8/07 #32 המגדל העקום הוא פיזה, והוא רחוק מלהיות בלונדון. הוא נמצא בעיר פיזה שבאיטליה.
M matanky New member 13/8/07 #38 אללה אורעד ../images/Emo47.gif מפגינה ידע אורעד קלטי מגדל פיזה?! פףף אני כבר סיימתי את הבגרות שלי בגיאוגרפיה חחחחחחחחחח כפרעליך!
אללה אורעד ../images/Emo47.gif מפגינה ידע אורעד קלטי מגדל פיזה?! פףף אני כבר סיימתי את הבגרות שלי בגיאוגרפיה חחחחחחחחחח כפרעליך!
נ נריוש1 New member 13/8/07 #25 אבל בלונדון אין מגדלים! אתה מהאנשים שבשביל שהם לא יטעו הם צריכים לשתוק.. סתם כפרע! סתם! תמשיך להציף.. זה דוקא נחמד..
אבל בלונדון אין מגדלים! אתה מהאנשים שבשביל שהם לא יטעו הם צריכים לשתוק.. סתם כפרע! סתם! תמשיך להציף.. זה דוקא נחמד..
נ נריוש1 New member 13/8/07 #31 סליחה, אני מצטערת.. (ואולי אני מסוג האנשים שבשביל לא לעצבן הם צריכים לשתוק?)
M matanky New member 13/8/07 #37 חחחח לא סתם צחקתי ../images/Emo6.gif פשוט תהיי מקורית ואל תשתמשי בבדיחות שלי תמציאי לך משלך
נ נריוש1 New member 13/8/07 #66 ../images/Emo6.gifטוב, כי אני לא מבינה צחוקים, באמת.. ואני ובקלות אפשר לעשות לי מצפון.. אוף, זה מעמיס על החיים ומתי השתמשתי בבדיחות שלך?
../images/Emo6.gifטוב, כי אני לא מבינה צחוקים, באמת.. ואני ובקלות אפשר לעשות לי מצפון.. אוף, זה מעמיס על החיים ומתי השתמשתי בבדיחות שלך?