LOL נובים

somebodddy

New member
LOL נובים

כשעוזרים לנובים קורים דברים מצחיקים. הצ'אט בתמונה טרי

ווינגז

New member
גם אני הרגתי אותן ככה../images/Emo3.gif

זה לוקח שנים

ווינגז

New member
יאללה, שרשור נובים איט איז

שרשרו לפה את כל סיפורי הנובים שאתם זוכרים, רצוי בצירוף תצלומי מסך.

somebodddy

New member
אבל אל תשימו תמונות של אנשים ברמה 7

נוב זה לא רמה, זה דרך חיים. בכל אופן, כשהדמות הראשונה שלי(לוחם שנטשתי ברמה 32 כי הרסתי את הבילד שלו לגמרי) היתה ברמה 22 או משהו כזה, אני וחבר שלי מהמשחק(שהיה לוחם ברמה 18)) הלכנו להתאמן על פטריות חרמניות - סליחה, פטריות מקורננות - באחד מהTREE DUNGEONים. היה שם עוד לוחם, גם הוא ברמה 18, וצירפנו אותו לפארטי. הוא השתמש בFISH SPEAR, והחבר שלי ניסה לשכנע אותו למכור לו אותה... הוא נדנד לו כמה דקות עד שהלוחם עם החנית הציע לו 100k רק שיעזוב אותו במנוחה(מסתבר שהיתה לו עוד דמות ברמה 60 או 70). החבר שלי העדיף להמשיך להתקרצץ, ובסוף אותו לוחם נשבר להלך לדמות השנייה שלו להשיג עוד FISH SPEAR ונתן אותה לחבר שלי בחינם, רק שיפסיק לנדנד לו... להיות קרציה זה משתלם! בכל אופן, אחרי שיצאנו מהעץ(הלוחם ההוא נשאר בפנים) חבר שלי אמר לי שהוא מתכוון למכור את החנית... בפארטי צ'אט... כשהלוחם שנתן לו את החנית עדיין היה בפארטי!

גם לי יש סיפור

למרות שאני עדיין דיי נוב (קשת רמה 19 רק) שהייתי משהו כמו רמה 11 אולי 12, התחלתי לטייל בעולם מייפל סטורי ולצוד יצורים קטנים בשביל לצבור קצת ניסיון... בכל מקרה, דיי הלכתי לאיבוד ומפלצת דיי חזקה הרגה אותי, הבעיה היא שהייתי בדרכי את הצינוק (dungen) ויצא שזה שיגר אותי לשם כי זה "מקום בטוח" הבעיה היא שלא הייתי שם אף פעם... אז לא ידעתי איך לצאת... אז כל הזמן ניסיתי ל"צאת" משם ע"י כניסה עמוק יותר ויותר לתוך הצינוק והתחננתי לאנשים שיעזרו לי לצאת מהמקום המזוויע הזה! בסוף עקבתי אחריי בחור שנראה לי קצת חזק שכל הזמן קרא לי נוב בגלל שביקשתי עזרה וגיליתי שאני במרחק של מסך אחד ממקום שאיתו אני יכול להתמודד ולצאת משם... נראה לי הפסדתי 90% מהניסיון שצברתי באותה רמה בניסיון לצאת מהמקום הזה.

MR Lordi

New member
הנה הקוסם שלי

בגינר רמה 7
תגדילו את התמונה נשאר לו 1 HP

MR Lordi

New member
באמת?../images/Emo12.gif

את בבלוקאן? אם כן תוסיפי אותו לבאדי

ובכן...

כשאני במצב רוח לא נחמד, אני הולכת למארקט בהנסיס, מפילה שיקויים ועושה "GOOD DOGGIE >>" לכל נוב שמנסה לקחת. ^^;; אני מוסיפה גם DOWN BOY אם הם מחכים לעוד >>;

somebodddy

New member
דיפלציה בווינדיה?

אני מקווה שלא... כי אחרת נדפקתי כשקניתי כמה ב2k...

somebodddy

New member
../images/Emo207.gif

אתם מכירים את זה שאתם יושבים שעות בPIG BEACH מנסים להשיג ראשי חזיר, ואחרי שאתם מסיימים להשיג את כולם אתם משיגים עוד אחד ממש במקרה בדרך החוצה?

ToryMaster

New member
הכי מעצבן

זה כמו שעכשיו פיתחתי טינה מיוחדת נגד הפטריות הכתומות האלה ואני מסוגלת לטייל בכל רחבי ויקטוריה איילנד רק בשביל לכסח את הישבנים של המעצבנות האלו.

למעלה