live earth,,,?

RoieL

New member
אוי אני מכיר תקליפ הזה, תודה! אגב הסטליסט

באנגליה: GENESIS RAZORLIGHT SNOW PATROL DAMIEN RICE AND DAVID GRAY KASABIAN PAOLO NUTINI BLACK EYED PEAS JOHN LEGEND DURAN DURAN RED HOT CHILI PEPPERS BLOC PARTY CORINNE BAILEY RAE TERRA NAOMI KEANE METALLICA SPINAL TAP JAMES BLUNT BEASTIE BOYS PUSSYCAT DOLLS FOO FIGHTERS MADONNA כמו שאתה רואה אנחנו ברייזור לייט (
) ומטאליקה הם לקראת הסוף..

yotamn9

New member
איפה ראית את הסטליסט הזה (שהוא גם הנכון)?

מה שכתוב באתר של המופע לא נכון.

yotamn9

New member
אגב, ערוץ 10 קצת בדיליי

עכשיו מופיע פאולו נטיני, והם משדרים את דמיאן רייס.

RoieL

New member
טוב נו, זה בכל זאת MSN../images/Emo3.gif

[של מייקרוסופט]

יאסון1234

New member
Rawwwwwwwwr

This product requires Microsoft© Internet Explorer 6, Microsoft© Media Player 10, and Macromedia Flash 6 or higher versions. To download these free software applications, click the links below and follow the on-screen instructions.

eran377

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifמי בא היום למיספלאג?

מועדון הביט בחיפה בשעה 21:00 אני שם, מי עוד בא?

yotamn9

New member
רק לי השידור באינטרנט לא ממש עובד?

זה טוען את הוידאו, נתקע על תמונה כלשהי וזהו פחות או יותר. אני לא רוצה לראות שקירה

oneman2

New member
היה עכשיו רד הוט צ'ילי פפרס

מי אמר שפרושיאנטה גיטריסט גרוע?! (חוץ מזה שפלי חיה רעה.) הבעיה היא שווטרס ופוליס נועלים את ההופעה בוושינגטון, שזה אומר איזה 4 בבוקר אצלנו (אני צריך ללמוד פיזיקה, אין לי זמן לחכות להופעה אחת שלו! ואפילו בלי חברי פינק פלויד... אוף.)

amitzangi

New member
רד הוט פשוט מעולים

אני כל כך אוהב אותם הם האהובים עליי

oneman2

New member
נקווה

המורה שלי דווקא אמר שבגלל התאריך המאוחר וכל החומר שירד במיקוד השאלות יהיו קשות... אני מקווה שלא יותר ממה שהיה במתכונת שלו

ran 15

New member
יהיה בסדר..

אני מאמין ביגלל שנפל הרבה חומר במיקוד... סביר להניח שישאלו הרבה דברים מאוד' בסיסיים..!!...דע אותם טוב. אךךך עוד יום..עווד יום

למעלה