live earth,,,?

RoieL

New member
אגב, לפני רבע שעה באוסטרליה

היה איזה הרכב בשם john butler trio שהגיטריסט בו נתן סולואים עם פייזר, דיסטורשן, דיליי ווואה על אקוסטית 12 מיתרים

RoieL

New member
שזו 12 מיתרים?

כי היה קלוזאפ על הגיטרה והיו עליה 12 מפתחות "מחומשים".

RoieL

New member
אם הכוונה היא מאיפה אני רואה את אוסטרליה

אז בהודעה הראשונה שכתבתי בשרשור הזה.

RoieL

New member
כן, אבל הבסיסט ניגן חצי מהזמן עם האצבעות מעל

הפרט בורד
ניחוש שלי שהוא קלידן שעבר הסבה. הוא גם הראה רמה כשניגן קלידים.

../images/Emo121.gifגם אני מנגן ככה ובחיים לא למדתי קלידים

זה פשוט נותן צליל יותר בסי ויותר שמן

RoieL

New member
אגב מצטער להציף אבל זה כ"כ מצחיק!!!

יש להקה בשם נונטק שמופיעה היום באנטארקטיקה:
"Nunatak is the British Antarctic Survey’s Rothera Research Station’s house band. The five person indie rock band is part of a science team investigating climate change and evolutionary biology on the Antarctic Peninsula[1]. On 7 July 2007 as part of Live Earth, Nunatak will play to a sell out crowd of 17 (the entire population of the BAS research station Rothera[2]) and will make up the Seventh Continent contingent of the Live Earth concert."​

RoieL

New member
עוד משהו כמו 10 דקות ג'נסיס עולים בוומבלי,

כרגע מופע הפתיחה שם.

RoieL

New member
אני רק זוכר שהאחרון היה אינוויזבל טאץ'

ואז הייתה הודעה שיש תקלה בשידור ואז עלו רייזורלייט ובסוף America הסולן אמר שיש בעיות טכניות והם לא שומעים את עצמם, אז אמרתי לחבר שלי "אה, בגלל זה הם נשמעים כמו חרא"
בטח מחר כבר יהיה הכל ביוטיוב, חוץ מזה שרוג'ר, פוליס, RHCP וקנזס עוד לא עלו, ויותר חשוב- עברנו את רייזור לייט ולינקין פארק

RoieL

New member
Turn it on again עכשיו בערוץ 10, זה היה השיר

השני אם אני לא טועה?

RoieL

New member
אמורים להיות לקראת הערב בוומבלי. זיהוי בבקשה-

השיר שג'נסיס ביצעו לפני אינוויזבל טאץ', זה שטוני באנקס עשה "אוהוהוהו" כל שורה של פיל קולינס בפזמון שלו. ואגב, רייזורלייט עולים עוד רגע אז הכינו אטמי אוזניים.

למעלה