Live Chat מתחיל עכשיו

The Gloaming

New member
לא, זה היה של פורום פופ

הנה הלינק התקין:

http://www.spreecast.com/events/britney-live-backstage

בכל מקרה, עוד לא התחיל חח

Shiri from the block

Active member
כלבה!!! אני מאוד מקווה שהיא וסיימון באמת הצילו חתולים משריפה, אחרת אין שום תירוץ מוצדק לאיחור המטורף הזה, או כמו שנראה עכשיו- ביטול הצ'אט!!!
ועוד נשארתי ערה רק בשביל זה.. ידעתי שזה לא ילך חלק

עכשיו אני אגיד לבוסית שלי מחר שאיחרתי לעבודה כי בריטני לא הגיעה לצ'אט!

gal shameless

New member
נראה לי שהתבטל בינתיים,תראו:

RT @BritneySpears Sorry for the technical difficulties people, gotta go tape @TheEllenShow now. I'll try to jump back on later.... Xxoo
התבטל בגלל קשיים טכניים ...היא אמרה שהיא תנסה אחר כך מה שלא נראה לי שיקרה חחחחחחח

The Gloaming

New member
טוב זה היה הדבר הכי מביך בעולם

ממש התביישתי בשבילה ובה

NEXT.

יצא לי לראות במקרה

במקרה התעוררתי מוקדם והצלחתי לראות את הצ'אט... האמת? היה מביך לראות את זה.
קודם כל בהתחלה היא איחרה ולארי וג'ייסון ענו בשמה שזה היה די מוזר. שאלות כמו באיזה עיר הכי אהבת לשפוט, מה את שומעת בזמן ספורט וכאלה.. כאילו, למה לעזאזל אתם עונים בשמה על שאלות כאלה? awkward.
מעבר לזה כשהיא בעצמה היתה היא ענתה כל פעם בכן ולא או -2-3 מילים ולא יותר. כולנו יודעים שהיא לא דברנית גדולה אבל זה היה ברמה מוגזמת ומביכה הפעם..
מעריץ אחד עלה ושאל אם היא כבר חשבה על סאונד מסויים בשביל האלבום הבא והיא פשוט אמרה "לא" ולא הוסיפה. אחרי שתיקה מביכה הוא אמר שזה בטוח יהיה מדהים ותודה ויצא מזה יפה... גם היה עוד קטע ש"מעריצה" (אני מוסיף מרכאות כי לדעתי היא היתה ההפך לפי הצחוק הזדוני שלה) שאלה מה היא היתה שרה אם היא היתה עושה אודישן לאקס פקטור, ובריטני לא ידעה מה לענות וג'ייסון ניסה לעזור ופלט "משהו שאפשר לרקוד איתו".. חחחחח
גם בסוף היא פשוט קמה והלכה בלי להגיד שלום למעריצים.. ואז לארי העיר לה על זה והיא חזרה בריצה אמרה "צ'או צ'או" והתחפפה, ממש רצתה ללכת הילדה.
קיצר אם הייתי רואה את זה לפני שנתיים בטח הייתי חותך ורידים, אבל מכיוון שכיום אני אוהב אותה בשפיות
לא מתרגש מזה.
אבל משהו אצלה באמת לא בסדר אם היא לא מודעת לאיך שהיא נראית. חבל...

The Gloaming

New member
זה היה מביך וגרוע, אבל אתה מסלף דברים

לגבי המעריץ ששאל אותה - המסך קפא אבל הם כן המשיכו לדבר והיא ענתה לכל השאלות שלו. תשובות מביכות ומעצבנות, אבל היא ענתה. היא לא אמרה "לא", היא אמרה "עדיין לא" ולגבי הסגנון היא אמרה לו "אתה תצטרך לחכות ולראות".

בנוסף, היה קטע אחד ממש חמוד וזה היה הקטע עם הילדות, היא ממש תקשרה איתן בצורה יפה וזה היה ממש נחמד לראות.

מעבר לזה היה אפשר לראות בריטני ממש "לא שם" ולא מבינה בכלל מה קורה, בדיוק כמו שחלק מהמראיינים אומרים כל הזמן שבריטני נמצאת בעולם אחר. היה אפשר ממש לראות את זה כאן. היא שמה עלינו זין.

מה שאני יכול לומר להגנתה, זה שהראיון היה מביך בעיקר בגלל שהם כל הזמן חיכו לשאלות ובגלל תקלה שהייתה השאלות לא הגיעו, וראו שהיא ממש חיכתה לשאלות (או לחילופין - לגמור עם זה כבר) ובגלל שהשאלות לא הגיעו והיו שתיקות מביכות היא כנראה בחרה להפסיק. בצורה מגעילה ביותר.

אני חושב שהנקודת אור היחידה שאני יכול לראות מהדבר המעצבן הזה, היה שהיא ממש לא "בובה על חוט" והיא עושה מה שבזין שלה ואף אחד לא יכול להכריח אותה לעשות משהו שהיא לא רוצה. לטוב ולרע.

Shiri from the block

Active member
ואו זה ממש לא מה שאמרתם קודם כל, כששאלו אותה איזה שיר היא הייתה שרה אם היא הייתה באודישן לאקס פקטור היא פשוט לא ידעה מה לענות, כנראה לא עלה לה שיר לראש באותו רגע אבל בסוף היא כזה צעקה ניו יורק ניו יורק יעני השיר של אלישיה קיז.. לפחות זה מה שאני הבנתי.

שנית כששאלו אותה אם היא חשבה על סיגנון מוזיקלי לאלבום הבא שלה זה לא היה "לא." וזהו. זה היה "No............. not yet" מה עוד היא יכולה לענות על זה?

קיצר נכון שהיא נתנה תשובות קצרות, אבל זה בכלל לא היה גרוע כמו שתיארתם פה לדעתי..
היו את הילדות הקטנות החמודות שנכנסו ובריטני כולה התלהבה ודיברה איתם..

וזה שהיא קמה ועזבה זה היה לאחר שיחה עם הילדות שהיה נראה כאילו בריטני חשבה שהצאט נגמר אז היא פשוט קמה, כי גם כל המחשב שלהם שם היה תקוע גם ככה..
ואז לארי אמר טוב תגידי להם שלום, והיא באה ואמרה "צאו צאו" חמוד כזה, לא צאו צאו של בוז..

קיצר לדעתי היה חביב, ואתם סתם מגזימים..

spiceupmylife1

New member
בריט נראית מעולה!!!

נחמד מאוד

ויאייי עוד יומייים
או יותר נכון מחר בלילהההה!!!!

אהעעעעע אהעעע שיגיע כבר יום חמישי!!!

The Gloaming

New member
כשציפיתי בזה היום זה היה פחות נורא

אתמול האיכות וידאו והסאונד הייתה לא משהו וזה השפיע על הדברים.

בכל מקרה, זה עדיין לא היה משהו חיובי, פשוט אולי פחות שלילי ממה שזה היה נראה בהתחלה.

אבל הבעיה היא שתמיד דברים נראים סבירים בדיעבד.. היית צריכה לראות מה קרה באקסהל באותו זמן... כולם איחלו לה מוות

Shiri from the block

Active member
חחחחחחח כן זה ידוע כמו שההופעה בבילבורד עם ריהאנה עכשיו נראית ממש חמודה
וגם ההופעה עם ניקי מינאג' שזה באמת חמוד..

קיצר היא מושלמת למרות הכל

זה הוידיאו-צ'אט של אומן הכי הזוי שראיתי

אנשים נעלמו שם באורח פלא- זה כאילו הם היו אוויר.
ואני יודע שכולם נמסים מהקטע עם הבנות, אבל אפילו זה היה מוזר, כאילו את בוידיאו- צ'אט משהו שקורה פעם במליון שנה ואלפים אם לא מליונים צופים בך- כל הקטע עם עם הילדות נמרח ונמרח כאילו אף אחד לא צופה בה בכלל...היא שכחה מהמעריצים שעוד שניה מקבלים שם התקף לב ומושכים אותיות כאילו היו פרחה מבת יםםםםם..
לא יודע, זה נראה כאילו היא שמה אחד גדול על כולם, עוד שניה מפזרת את השיער, מכינה משהו במטבח ופותחת בספונג'ה.

בחיי שלעיתים זה היה נראה כמו איזה מצלמה נסתרת או מצלמת אבטחה הזוי!!!

Itzik200

New member
האמת שזה נראה כאילו היא בתעשייה

רק כי היא רגילה וזאת הדרך שלה להרוויח כסף,
היא כבר לא שמה בשביל העשייה והיצירה...

למרות שבתכל'ס אנשים נוטים להגזים.

כל פעם זוכרים לה את משבר אמצע הקריירה שלה גם אם לא במודע מקשרים הכל לשם.

בריטני מעולם לא היית חיית ראיונות, גם בתחילת הקריירה שלה כשהייתה מגיעה לראיונות ב-MTV היא לא שיתפה לגמרי, הייתה עונה על שאלות בפרצופים המוכרים שלה.

באמת שמבחינת ראיונות, אולי חוסר התקשורת הזה מעט התעצם אבל זה לא משהו חדש שהופיע אחרי 2007. להיות מעריץ של בריטני מאז ומעולם היה לקבל פחות תקשורת בין-אישית ויותר הופעות, דיסקים ועשייה- גם מאז 'בייבי' עד אופס שהיא השריצה אלבום כמעט כל שנה לא היו יותר מדי ראיונות עומק, או איזה פתיחות גדולה- היה ראיון אחד על היותה בתולה נו ביג דיל....

אפילו בITZ אני זוכר שהוא רק יצא והיא הסתובבה בין תחנות רדיו, ובאחת התחנות עמדו מעריצים בחוץ ואשכרה שמו מבחיצה בינה לבין המעריצים והיה על זה רעש ברשת...

אם מחר בריטני מתחילה לחפש חומרים במרץ, אולי נכנסת קצת לסטודיו ועושה אקסטרה מאמץ בריקוד (לא 2003 וכאלה) מבחינתי שתרדם בראיונות!!! למי איכפת? היא לא הצטיינה מזה מעולם אז מזה משנה היום?!!!

כמובן, להוציא וידיאו-צ'אט עם מעריצים, כי זה לא איזה תוכנית אירוח למטרות יח"צ שתקועה לך בגרון- זה בעיקר למעריצים, לא בא לך סבבה אל תבואי!

למעלה