Live 8

Leeat1

New member
../images/Emo24.gifהופעה מדהימה.........

הם חייבים להוציא תקליט חדש....ומהר

TAZ!

New member
מישהו שם לב ש...

שבמהלך ההופעה המצלמה התמקדה לרגע על תחנת הכוח באטלסי (אין לי מושג אי מאייתים את זה באנגלית) זו שמופיעה על העטיפה של אנימלס? היתה הופעה מצויינת וקצרה מדיי.

The One Pea

New member
חלום שהתגשם

אלוהים בבקשה תן לי לראות אותם פעם אחת בהופעה חיה.

bear18

New member
היה מעולה!

בשיר אחרון הם (גילמור ורוג'ר) התקרבו יותר אחד לשני

ככ קצר..........

קצר עד כאב נזרקתי כמו בחלום אל אלפי זכרונות הצליל הזה ......האלוהי צמרמורת

Terra Rocks

New member
וואו זה היה פשוט יפה וטוב

אני אוהבת את הפינק פלויד, לא ממש מכירה אותם ואת השירים ואת ההיסטוריה אבל אוהבת. אתמול ראיתי בערך 5 שעות מהסוף של Live 8 וממש ציפיתי לראות אותם בהופעה. זה היה מצחיק כי אני אחי אחותי ואמא ראינו את זה ביחד אני: "וואו הוא נראה טוב! נו... יחסית לגילו" אחות: "הוא דומר לריצ'רד גיר" אמא: "מה?! o0 על מה אתן מדברות?" אחות: "טוב נו.. ריצ'רד גיר אחרי סמים" LOL
אמא גם אמרה שלא כייף לראות את האלוהים שלך מזדקנים. טוב נו, היא גדלה עליהם אחי פשוט אמר שלהקות גדולות לא צריכות לעשות קאמבקים. אבל הם ניגנו כל כך טוב, כאילו אף פעם לא נפרדו הקול שלהם, הכל שם היה פשוט מדהים. היה לי די קשה לישון אחרי זה

queen man

New member
ראיתם?..

בסוף דיויד גילמור ורוג'ר ווטרס התחבקו, מרגש.. אחרי ריב של כמעט שני עשורים הם שיתפו פעולה בבמה אחת וגם אחרי זה התחבקו מדהים. מבחינת מוסיקלית הם היו הכי טובים שם איזה כיף לשמוע אותם לדיויד גילמור נשאר קול מדהים בניגוד אליו לרוג'ר ווטרס נגמר הקול יש לו קול צרוד וגמור באסה לא?! למרות זאת השילוב המעניין של הלהקה הזאת העבירו רגשות וצמרמורות לכל מי ששמע את זה פינק פלויד אולי הלהקה הכי טובה שהייתה אי פעם .........

Blackpanter1י

New member
מה אתה מדבר? אם בPULSE חשבתי

שלגימלור, נשאר קצת הקול אבל זה לא כמו פעם, אז אתמול קיבלתי חתימה אין לו אותו קול בכלל...

באמת הופעה חזקה

דבר ראשון לא ידעתי שהפורום הזה קיים... אתמול חלום חיי התגשם. ליתר דיוק לא ההזתי אפילו להעלות על הדעת שהם יופיעו לאחר כל השנים האלה. לא חשבתי שאני אחייה לראות אותם מופיעים. באמת שהיה מרגש. כולי הייתי צמרמורות!!!! חח.. אשקרה עור ברווז. אוקצור... היה כיף וכיף שהיה!

rozgil

New member
רייטינג של ערוץ 10 ב- מופע ה-LIVE8

נתוני הרייטינג הסופיים בישראל תגובה עבור הודעה #0 מופע ה-LIVE8 ששודר אתמול בישראל 10 רשם רייטינג של 10 אחוז ב’פיק’ (בשעה 23:00). הרייטינג הממוצע של המופע בן ה-8 שעות עמד בחלקו הראשון (16:00-21:00) על 5.9 אחוזים ובחלקו השני (21:40-2:00) על 6.9 אחוזים. האיחוד ההסטורי של חברי להקת הפינק פלוייד הביא לרייטינג נאה של 7.8 אחוזים שנרשם בשעה 1:00 בלילה. מהדורת החדשות של הערוץ ששודרה בשעה 21:00 הגיעה לרייטינג של 7.5 אחוזים.

BloodyRose

New member
אמנם לא פינק פלויד, אבל LIVE8

יש למישהו מושג עם איזה שירים בריאן אדמס הופיע מקנדה?

למעלה