linkin park

dana 182

New member
אפשר בקלי קלות!

זה לא כל כך קשה לערבב בין סוגי מוזיקה... רוצה להיות מופתע ממה שאני עוד שומעת? אז ככה: אלאניס מוריסט
נטלי אימברוליה אנוק
מרדית´ ברוקס אז אם אני שומעת את כל הזמרות האלו..אין סיבה שאני לא יכולה לנגוע בקצת מטאל, כמו לינקין פארק וסטיינד. אגב, חברה-מה עם קצת ישראלית? יזהר אשדות שולט!!!

adibb

New member
ברצינות?

ממתי לינקין פארק וסטיינד זה מטאל? אני לא מעודכנת...

dana 182

New member
בלי להיות קטנונית...

גריינדקור, ניו מטאל, מטאל-זה הכל בהכללה...

adibb

New member
זה, זה הכל בהכללה,

אבל מה הקשר בין לינקין פארק למטאל??

רק תגידו

רק תגידו שהשיר In the end יותר טוב מ Stay toghter for the kids ואני יעזוב את לינקין פארק (שהם גדולים יותר)

תרגע לינקין פארק יותר טובים

מה לעשות שאתם לא מבינים במוזיקה יש בעיה דברו איתי באיי סי קיו נגמור חשבון 116447320

xero1

New member
אני לא מבין במוזיקה

שיט... אני לא מבין במוזיקה, קקה. אני חייב בדחיפות להתחיל לראות אמ טי וי, ולהיות מבין גדול במוזיקה, ולהתחיל לשמוע לינקין פארק כי הם כאלה קולים ועכשוויים, אוי, רגע, מה זה? לינקין כבר לא בראש המצעד הטורקי? אמרתי לך! חרא להקה! אה, לא! הם שוב בראש המצעד, אמרתי לך שהם להקה ענקית!

defkornot 182

New member
אוי אוי

עכשיו מראים כולם את רמת המוסיקה שהם שומעים איך אפשר להגיד שלינקין פארק זה מטאל זה אפילו לא רוק אם הם מנגנים בגיטרות(אם אפשר לקרוא לזה לנגן)זה לא אומר שזה רוק(ראה ערך muse ) ולאיציק תגיד אתה אומר שלינקין פארק הכי טובים?תגיד שמעת קצת ולו קצת עוד להקות רוק אמיתיות<???? ושלא תעיזו להכליל את לינקין פארק בתוך מוסיקת רוק כי הם ממש ממש לא רוק

Sham 69

New member
אפס ..

אני יכול להתערב על כל דבר שלפני שאמרו בפורום רוק ומטאל שלינקין זה לא מטאל.. ואפילו לא רוק, אז חשבת שהם איזה בלאק מטאל או משהו כזה.. אז אל תשחק אותה חוכמולוג .. עלק "אוי אוי עכשיו מראים כולם את רמת המוזיקה שהם שומעים" .. אפס..

Sham 69

New member
וגם מה שמעצבן אותי..

שאתה קורא להם לא מבינים במוזיקה וכל מיני חרא וזבל.. ורק לפני יומיים חשבת שהם איזה BLACK NAZI ARYAN METAL אתה צבוע..

defkornot 182

New member
אתה ממש חרא

מתי אמרתי שהם רןק תמיד שנאתי אותם ותמיד שlp2002 התלהב וניקץ ירדתי על לינקין פארק ואני תמיד שנאתי אותם

bubolls

New member
muse?

muse? זאת אומרת הלהקה? ואם את\ה אוב\ת muse צור\צרי איתי קשר ותכתבו את האותיות muse אבל אל תשנו את זה לאנגלית יוצאת מילה!

defkornot 182

New member
איכססססס זה גועל נפש

אני יורד עליהם כי הם מחשיבים את עצמם לרוק בגלל שהם מחזיקים כלי נגינה שוב אני חוזר לא כל להקה שמנגנת(אם אפשר לקרוא לזה לנגן)זה רוק

סתום מקום ראשון פעמיים

סתום מקום ראשון פעמיים ב radio bu 99 fm אם אתה מכיר את הרדיו והם כבר 11 שבועות במצעד ועד עכשיו הם מקום 3 ולהזכירך גם סאם 41 הייתה לפני שבוע מקום 3 ואיפה בלינק לא נמצאים אני זוכר שהיה להם את השיר first date מקום 11 או 14 אם אני לא טועה אז את הישראלים אוהבים עכשיו

אממ

זה לא ממש קשור, לינקין פארק עמדו יותר מידי זמן במצעדים. ואני לא רואה את לינקין פארק שרים שירים שממש אפשר לרקוד להם. אני יכולה להביא דוגמא. הייתי לפני שלושה חודשים במסיבה, שמנו חצי דיסק של לינקין פארק (האימה) ואז כסוף סוף שיכנעתי אותם לשים את הדיסק של בלינק שלי (שד"א, נשבר באותו ערב) כל מי שהיה בחדר ואני מתקוונת כל שזה בערך 20 ומשהו ילד קמו לרקוד והתחילו לשיר עם זה ולקפוץ ואחרי ששמנו פירסט דייט יש עברו לדה רוק שאו וחזור ובלה ובלה. עד שחברות שלי שאוהבות לינקין פארק וגרין די לא יכלו לסבול את זה יותר והעבירו לאמינם. (ולצערי הרב היה גם קרייק דייויד באותו ערב) TaLi

למעלה