linkin park

linkin park

נראה לי שהשיר in the end יותר טוב מהשיר של בלינק stay togheter for the kids תנו תגובות ותגידו מה יותר טוב המילים הצורה הקליפ הכל תודה

xero1

New member
שני השירים האלה לא משהו

אבל אם כבר מדברים, הקליפ של להישאר ביחד בשביל הילדים נורא מגניב. האישה הבלונדינית עם התיספורת המוזרה מזכירה לי מישהי מתקן

~BLINK182_gurl~

New member
linkin park suuuuuux!

ל"פ הם זבל של להקה..... (עברנו על זה מליון פעמים בפורום אבל זה כיף כל פעם מחדש!) יש בלהקה שני אנשים שלא עושים כלום חוץ מלשיר- בזבוז.... הם עלו על גל של הצלחות- אם לא שמתם לב בתקופה האחרונה כווווול השירים שיוצאים כמעט אותו דבר (linkin park, creed וכל החבורה של המוזרים....) וגם ככה השירים שלהם לא משהו........ והם גם בדיוק אותו דבר....... וקליפים מגעילים......... הקליפ של stay together באמת קליפ יפה ורציני ובאמת הבלונדינית דומה לנינה מתקן..... חחח

קודם כל להרגע

מה קרה לינקין פארק היא להקה כמו סאם 41 ובלינק 182 אז להרגע סך הכול להקות שונות עם שירים אחרים ולהרגע כי לינקין פארק טובים

xero1

New member
מצד אחד

אתה אומר שהיא כמו דוד סאם41 ונצנוצ182 (שדרך אגב, היא ממש לא אותו הדבר, הם פופ-פאנק שכזה ולינקין ז´אנק זה בכלל רוק-ראפ, אמור להיות), אבל מצד שני אתה אומר שזה "להקות שונות עם שירים אחרים". עזוב אח´שלי, אמ טי וי זה בשביל ג´אקס.

Manic Subsidal

New member
דיי כבר!

זאת הפעם המליון שאת אומרת שיש שם שני אנשים ש"לא עושים כלום" הם סולנים!!! תקלטי! התפקיד שלהם זה לעשות את החלק הווקאלי!

אתה חי באשליות

לי נקין פארק להקה מושלמת ואין לי יותר מה להוסיף.....מילה אחת שווה לאלף מילים...

Alinush182*

New member
חחחחחח...

דבר ראשון: שירה בת לא בן! ודבר שני: לינקין להקה מושלמת???????. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא ניראה לי......... ועוד משהו "לינקין פארק להקה מושלמת" זה 4 מילים תלמד לספור יא פוזר.....

xero1

New member
LOL

הייתי רוצה לראות אותך אומר את זה בלי שMTV היה בישראל.

~BLINK182_gurl~

New member
סורי אבל......

אני לא חי באשליות...... אם כבר אז אני חיה באשליות....... וגם זה לא....... ואל תפתח פה דיון על לינקין פארק כי אני במילא ימחק את זה אחר כך

PunkBunny

New member
אויש

למה נכנסים לפה אנשים מוכים.? למה למה למה למה ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!? פאק!

defkornot 182

New member
או קיי נמאסתם

מיצינו את הנושא הזה כבר חאלס לינקין פארק שולטים או קיי זהו (למרות שהם הלהקה העלובה ביותר בעולם הרוק אם אפשר לקרוא להם רוק) שירה סןלנים ששרים בליט לנגן זה לא בזבוז בכלל למעשה זה עדיף כי גיטריסט טוב צריך לתת את כולו לנגינה ולא להיות עסוק בשירה כי הוא צריך להתרכז ולא לחשוב על שום דבר אחר כנ"ל לגבי באסיסט וכולי עדיף שכל אחד תעסק בדבר אחד ולא שניים לדוגמא:סליפנוט הם 9 אמנים ואם הם היו רוצים הם היו יכולים להיות 6 עם גיטריסטים היום זמרים ועוד כמה דברים אבל אני לא מאמין שהם היו יכולים להוציא אוות מוסיקה כמו שהם מייצרים עכשיו עם 9

~BLINK182_gurl~

New member
טוב הבנו

בוא נעזוב בבקשה את נושא לינקין פארק כי זה לא פורום לינקין פארק....

אני לא עוזב את הנושא

אני לא עוזב את הנושא של לינקין פארק עד שמישהו יסכים איתי ש in the end יותר טוב מהשיר stay together for the kids אהה דרך אגב יש מלא קליפים של בלינק 182 מהופעה חיה שבאוסטרליה

Alinush182*

New member
לינקין פארק......

איך לעזאזל אפשר להשוות בין בלינק ללינקיןן פארק????????? הסגנונות שלהם שונים!! רחוקים כמו שני הקטבים!!!! לינקין פארק ממוסחרים, בלינק הרבה פחות ממוסחרים מלינקין פארק..... משמיעים את IN THE END בצורה מבחילה כאילו שהשיר הוא צורך קיומי.... כמה כבר אפשר לשמוע את אותו השיר?????? וחוזה אם משמיעים שיר הרבה פעמים והוא מצליח בMTV זה לא אומר שהשיר טוב יא פוזר.......

dana 182

New member
אלינוש צודקת

יש הארד קור-לינקין-שמטבעו הוא ממוסחר בצורה קצת מפגרת, ויש את המשהו שיותר מתקרב לרוק-בליקנו. אז נכון שזה שיר יפה......אבל חלאס! כמה זמן שיר יכול להיות במקום ה-2 במצעד?! ונשאר ביחד בשביל הילדים הוא שיר באיכות שונה וטובה הרבה יותר...מצטערת. אבל זה המצב. רק שתדע בשביל הפרוטוקול-שאני אוהבת את לינקין פארק, אבל עם כל הכבוד-הם לא מגיעים לגובה מציצה של בלינק...שישתפשפו קצת בעולם המוזיקלי!

xero1

New member
יאללה, בואו כבר נסיים עם זה

בלינק 182 ולינקין פארק, שניהם ממוסחרים פחות או יותר. ובסוף זה באמת חרא של שיר. ואני לא מבין את כל אלה שמעריצים גם את בלינק וגם את לינקין פארק, איך אפשר? שתי הלהקות האלה בכלל לא אותו הדבר... אה, רגע, אני יודע איך אפשר, כי שניהם הופיעו כמה פעמים באמ טי וי. אז כדי להיות מגניב, צריך לראות להקה עם גיטרות חשמליות (לא משנה אם היא גרוע ואני לא אוהב את זה, רק כדי להיות מגניב), ולרוץ ולקנות את הדיסק שיש בו את השיר בראיתי באמ טי וי, לשמוע רק אותו, ואז לחכות עד שיוצאו עוד קליפ לאיזה שיר מהדיסק שיש לי ואז לשמוע גם אותו. מספיק עם השטויות כבר

punk

New member
אני עדיין לא הבנתי....

מה זה משנה שהם ממוסחרים אם יש להם מוזיקה טובה מה אכפת לי שהם מופיעים באמטיוי

xero1

New member
אין קשר

אולי זה במיקרה שהם גם הפכו להיות ממסוחרים וגם האיכות של המוזיקה שלהם ירדה.

למעלה