linkin park

xero1

New member
אהה... אם עוד לא הבנת

זאת הייתה ירידה על לינקין פארק. להיות במצעדים זה לא מי-יודע-מה טוב. את זה קוראים: ממוסחרים. רדיו ביו יו? תעשה טובה? בארץ? מי שומע מוזיקה ברדיו של הארץ? שיש...

Alinush182*

New member
וואיייייייייייי

אני מוכנה למות! הם היו 11 שבועות במצעד.!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה להקה ענקית!!!!!!!!!!!! איך אני מתה עליהם!!!!!!! --NOT-- ואם עוד לא הבנת להקה שנמצאת במצעד ובמקומות ראשונים לא אומר שזאת להקה טובה!!!! ולמעריצים של להקות למעריצים אמיתיים לא צריך להיות אכפת אם הלהקה שלהם במצעד או לא.......... אז כנראה אתה לא מעריץ אמיתי אלא פוזר מסכן..........

OPERATi0N_iVY

New member
פחחח....

מישהו אמר פה שלהיות במצעד זה לא טוב... בלינק כל שבוע יושבים במצעד כלשהו, אם זה החרא הזה ב"ידיעות" או איזה משהו אחר בMTV... וחוץ מזה... להיות במצעד לא עושה להקה ממוסחרת... מלא להקות פאנק (ואני לא מתכוון לסאם 41 וכדומה) ישבו במצעדים, במקומות הראשונים אפילו, אז מה לא תשמע אותן?

~BLINK182_gurl~

New member
אתה עוד סופר???

וגם חושב שזה יתרון??? הצחקת.... תקשיב רציני תעזוב תנושא וגם ככה אתה די יחיד בעמדתך....

לייני

New member
לינקין

נמאס לי! כל הזמן אנשים אוהבים ומדברים אך ורק על השירים שרואים בטלויזיה מתי תבינו שלאהוב להקה זה לקחת קצת כסף ולקנות ת´אלבום שלהם. אני אוהבת אותם בגלל השירים שהם לא מראים בטלויזיה, הלא כל כך קליטים אבל האינטנסיבים, הטובים. וגם נורא נעלבתי שאיך שלא קוראים לה קיללה את הלינקינים אז בבקשה אל תלככלו ת´פה זה לא נעים לאלה שאוהבים. לייני.

HelloweeN

New member
מה לא מובן פה, יא סתם ???!!!

אף אחד פה לא אוהבאץ הלינקים פארק שלך !!!!! תלקלוט את זה, ותפסיק לשכנע אנשים לאהוב ת´זבל הזה !! קח ת´להקת פופ המסריחה הזאת ומצידי תכניס אותה עמוק עמוק לתחת שלך !!!! חלאס כבר!

PunkBunny

New member
ראף! ../images/Emo108.gif

מופנה לאיציק: מה הקטע?! אתה לא תצא מכאן עד שמישהו יגיד לך שלינקין פארק שולטים?! אז הנה - אמרתי לך:
לינקין פארק שולטים. מרוצה!?
כמובן שאני לא מתכוונת לזה. מי שמכיר אותי יודע שאני מתעבת אותם. גועל נפש. להקיא. למקרה שאתה אנאלפבית- זה פורום בלינק 182 ...לא לינקין פארק. אז.... יאללה. עוף ! קישטאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ותפסיק להיות ...איך אומרים... מפגר? יופי.תמות. אידיוט. FUCK ורד

קודם כל לא לקלל אותי

טוב אני אוהב את בלינק ואת לינקין פארק ואת סאם 41 עכשיו אני אגיד לכם משהו אני גם אוהב את בלינק הנה ואני אכתוב מה שכולם רצו BLINK 182 RULES ובלי בבקשה איימו עלי שאני קיללתי אבל לא קיללתי אף

OPERATi0N_iVY

New member
אבל תבינו... טמבלים...

בלינק זה גם חרא לא פחות מסריח מלינקין פארק... תחשבו על זה, לינקין פארק הם הבלינק 182 של המטאל (למה בכלל קוראים ללינקין פארק ניו מטאל? הגדרה מפגרת... אין שום קשר למטאל)...אם הבנתם את הרמז וכל החרא...

who is it

New member
הפעם זה נכון

אני מודה רק השיר הזה לא יצא להם אבל אין על מה לדבר בלינק182 שולטים זהו אין מצב תכניס את זה לראש אוקיי.

שניהם על הפנים.

בעעע! שניהם על הפנים. זאת לא מוזיקה אמיתית. הכל בשביל הכסף (והבחורות). זהו.

fatty

New member
זה ממש קשה להחליט

השיר של בלינק מדבר על בעיות במשפחה, והשיר של לינקין פארק מדבר על אהבה (אם הבנתי נכון) הקליפ של לינקין הוא יותר יפה, ואני מניחה גם שהושקע בו סכום כסף גדול יותר) לדעתי הנושא של בעיות בבית הרבה יותר חשוב וחוץ מזה זה ממש לא הסגנון של בלינק, לדעתי המילים בשיר של בלינק יותר יפות...

rockist

New member
בוא נחשוב!

אוקיי קודם כל מבחינת החברים הנמצאים בלהקה שניהם בסדר אבל ברור שאין דה אנד הרבה יותר טוב מסטיי. הקליפ הרבה יותר טוב המילים הרבה יותר משמעותיות ולינקין שולטים על בלינק אז עדיין כ"כ קשה לדעת מי שולט?

למעלה