Linkin park!!!!!!!!!!!

skater 2000

New member
לינקין פארק

לינקין פארק להקה תותחית. מי שחושב שלינקין פארק להקה מסריחה סתם זבל.

tinklebell

New member
לינקין פארק זה

כולרע!!! :)) חרא של להקה, אנשים מיותרים, סה"כ עשו בגיטרה טיפה דיסטורשן..זה הכל... והם קוראים לעצם רוק....אויש נו..... הם אפילו אלא ניו מטאל! זה סתם חרא ממוסחר מאוד.... (ע"ע קריד) נ.ב. מה הפאקינג קשר לפורום?!?!?

dopey_wizard

New member
בעקבות ההודעות הנ"ל

לינקין פארק זו להקה מפגרת ממוסחרת מסריחה- נכון מאוד (למי שכתב את זה) ולינקין פארק זה לא רוק זה פופ שיט אני שונא את הלהקה וזו לא מוזיקה!!!! תתחילו לשמוע משהו נורמלי במקום הבולשיט ההיפי הזה!!! ---> דוד

Ten Foot Pole

New member
מה הלהקה העצובה הזאת......

יש פה אנשים ששומעים להקות כמו: Sepultura Deicide Anal Cunt Ten Foot Pole Under Pressure Megadeath Marilyn Manson ויש עוד מלא להקות טובות ולא כמו לינקין פארק כי לינקין פארק זה סתם מוזיקת פופ

fishi14

New member
Marilyn Manson שולט!!!!!

לינקין פארק סתם ממוסחרים... פעם אהבתי אותם, א-בל, כמו כל פופשיט אחר, הם נמאסים אחרי שבוע.... דג"ב- מישהו פה מכיר את JJ72????

tinklebell

New member
שני דברים:

דבר ראשון: מרילין מנסון........יותר ממוסחר מלינקין פארק!!! דבר שני: JJ72 סתם להקה גרועה, והסולן שלהם- צריך פיתוח קול דחוף! הבנאדם לא יודע לצעוק!!!

fishi14

New member
מרילין מנסון ממוסחר בסטייל!!!!!!

נכון- שהוא מלא פוזות ומתלהב בערך כמו בריטני, אבל המוזיקה שלו מ-צ-ו-י-נ-ת!!!!!!! הזמר של JJ72 נשמע כאילו הוא בלע הליום... זה מצחיק!

dopey_wizard

New member
אני שומע

Sepultura ו Megadeath להקות טובות.... לא חשבתי שיש פה אנשים נורמלים... (אני מתכוון אנשים ששומעים משהו טוב...) ---> דוד

the mutt

New member
רושמים עם אי אחת../images/Emo54.gif

MEGADETH והם באמת טובים למרות שבדיסקים האחרונים שלהם לא נהנתי כל כך

Ultra-Skater

New member
ואני חשבתי שאני המטומטם היחידי

שנכנס לפורום הזה ב 3:20 בלילה ! אוי אוי אוי , פשוט נמעס לי מ counter strike

double M

New member
צדקת!

אתה באמת המטומטם היחיד שנכנס לפורום בשלוש ועשרים בלילה...

למעלה