Linkin park!!!!!!!!!!!
M manic_subsidal New member 29/3/02 #2 ../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif
../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif../images/Emo5.gif../images/Emo31.gif
D dizinteria New member 30/3/02 #8 למה כולם יוצרים סטיגמה לסקייטרים? סתם שאלה...........מישהו אוהב משהו אחר חוץ ממאטל ,פאנק ,רוק ?
S skate girl 14 no 1 New member 30/3/02 #10 לא קשור לסטיגמה מי בכלל יאהב פופ../images/Emo58.gif ודרך אגב לינקין ממש אבל ממש לא מוסיקה "ממוסחרת" ! תשמע תמילים של השירים ותבין אותם... ואז ניראה....
לא קשור לסטיגמה מי בכלל יאהב פופ../images/Emo58.gif ודרך אגב לינקין ממש אבל ממש לא מוסיקה "ממוסחרת" ! תשמע תמילים של השירים ותבין אותם... ואז ניראה....
D dopey_wizard New member 31/3/02 #22 אההה באמת, אז למה את כותבת כמו בן<<<???????????? ולינקין שיט זה חרא! ---> דוד
S skate girl 14 no 1 New member 31/3/02 #24 תגובההה../images/Emo58.gif א.אני לא כותבת כמו בן ידיסלקט ב.תסתכל על השם שלי מה כתוב? girl!!!! אז תלמד לקרוא לפני שאתה מדבר ToM
תגובההה../images/Emo58.gif א.אני לא כותבת כמו בן ידיסלקט ב.תסתכל על השם שלי מה כתוב? girl!!!! אז תלמד לקרוא לפני שאתה מדבר ToM
D dopey_wizard New member 31/3/02 #26 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טום|?????? לא כותבת כמו בת?????? סקייטרית, אפשר להתחיל איתך? (אי סי קיו , שמהו?) ---> דוד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טום|?????? לא כותבת כמו בת?????? סקייטרית, אפשר להתחיל איתך? (אי סי קיו , שמהו?) ---> דוד
D dopey_wizard New member 1/4/02 #37 לא אני רוצה אותה!!! פליז, תן לי אותה.. אף פעם לא יצאתי אם סקייטרית...!! ---> דוד
K KuKi Punk New member 31/3/02 #29 אמממ אפשר להבין... מה זה לכתוב כמו בן?? לא ראיתי אותה רושמת בלשון זכר אז יש איזה סגנון דיבור שהוא רק לבנים?! אם כן תעדכן אותי בבקשה!!!!!
אמממ אפשר להבין... מה זה לכתוב כמו בן?? לא ראיתי אותה רושמת בלשון זכר אז יש איזה סגנון דיבור שהוא רק לבנים?! אם כן תעדכן אותי בבקשה!!!!!