line 6

Scott Evil

New member
line 6

אני מתעניין באפקט line 6 DM4. חוץ מזה ששמעתי אותו פעם אחת וקראתי עליו באתר של החברה אני לא יודע יותר מדי. הבנתי שהוא דיגיטלי ולא אנלוגי כמו דיסטורשן רגיל. מה באמת המשמעות של זה ? ובלי קשר אשמלח לקבל דעות עליו.

sheepeH

New member
וול,

יש אנשים שלא אוהבים את הסאונד של דיסטורשנים דיגיטליים. 'ממוחשבים' מדי כאלה. יש דיסטורשנים שבאים עם מנורה, כמו מיני פרה-אמפים כאלה, לפי דעתי נותן צליל הרבה יותר חם ו'חי'.

Scott Evil

New member
בקשר לדיסטורשן

התכנון לטווח הרחוק הוא שה line 6 ייתן אוברדרייבים. לדיסטורשן אני אביא בעתיד דיסטורשן טוב עם אופציה למנורה ואני אשלב אותו עם ה line 6. אתה מכיר ספציפית את המכשיר הזה ?

doc monti

New member
בקשר ל DM4

זה בעצם MODELER (דוגם) של הרבה דיסטורשנים מפורסמים כמו טיוב סקרימר, ראט וכו'. אתה מקבל פה כמות שבאה על חשבון איכות במידה מסויימת. בעקרון המכשיר מספיק מגוון בשביל שלא תצטרך עוד דיסטורשן, בהנחה שאתה אוהב את הסאונד שלו. ממה שאני זוכר כששמעתי אותו על מגבר סוליד סטייט של מארשל (AVT100 אם אני לא טועה) הוא דווקא נשמע בכלל לא רע לטעמי ודי מגוון. אם אתה רוצה אותו רק בשביל אוברדרייבים, נראה לי שאתה יכול למצוא דברים טובים יותר בכזה מחיר. אפשר להביא 2 אוברדרייבים לא רעים או אחד יקר במחיר כזה (250$ אם אני לא טועה?). אם אתה רוצה אותו בשביל גיוון ואתה מסתדר טוב עם הסאונד שלו, זה המכשיר בשבילך.

למעלה