Lily and the Octopus

daisy6

New member
Lily and the Octopus

סיימתי לקרוא את הספר Lily and the Octopus מאת steven rowley.
עיצוב הכריכה של הספר סולידי ונעים למראה.
הספר מתאר את הקשר הקרוב בין טד לכלבה שלו לילי ומה קורה להם כשלילי חולה.הספר מתאר את המאבק של הבעלים שלה לשמור עליה בחיים ונקודת המבט של לילי על החיים שלה וכמובן מה ההשלכות של המחלה על גיבור הספר.
הסדר של האירועים בספר די עקבי למעט בסוף.
אני חושבת שהספר הזה יכול לעזור לאנשים לעבור את התהליך הרגשי של ניתוק או מאבק על מבעל חיים אהוב שכידוע יכול להיות אירוע טראומטי.
לסיכום נהנתי לקרוא את הספר.ולכן נתתי לו 5 כוכבים מתוך 5.
הייתי ממליצה לבני 17+ לקרוא את הספר אבל לדעתי רק בגיל מתקדם יותר אפשר להגיע ליותר תובנות מקריאת ספר זה.
שפת הספר:אנגלית.

siv30

New member
תודה

ראיתי הרבה חוות דעת חיוביות על הספר והתלבטתי. נראה לי די שובר לבבות

daisy6

New member
בשמחה

אני חושבת שהספר שבר לבבות בגלל לילי הכלבה ולאו דווקא בגלל הבעלים שלה טד.
אני חושבת שבסה"כ הדעות החיוביות מוצדקות לגבי הספר.במיוחד שאין הרבה ספרים שמדברים על תהליך כמו שמתואר בספר.לפעמים אנשים מחפשים את הדרך איך לעבור משבר מהסוג הזה וחלקם מצאו חלקי תשובות בספר הזה.
אני לא מצאתי את הספר בארץ ונאלצתי להזמין אותו מחו"ל אז אשמח לדעת מהיכן את קונה ספרים.

siv30

New member
אני קוראת באפליקציה של קינדל

אני קונה את כל הספרים בשנתיים האחרונות רק בפורמט דיגיטלי.
לקינדל יש תוכנה של אודיו בדרכ אפשר לקנות את קובץ הספר וקובץ האודיו במחיר מוזל. אני קונה בדרך כלל רק מהמבצעים שלהם אבל לפעמים אני מתחרפנת וקונה במחיר מלא את הקובץ של הספר וקובץ אודיו.

L FALCON

New member
באנגלית אני לרוב קוראת בקינדל

אצלי רוב הספרים הם כאלו שנתנו להורדה חינם או במבצעים.
אם אני מחליטה שאני רוצה ספר מודפס אני משתמשת באתר bookfinder.com - האתר משווה בין חנויות ספרים באינטרנט ומציג רשימה של חנויות מהזולה ליקרה.
ניתן להשוות בו גם ספרים חדשים וגם משומשים (כולל תיאור מצב), הוא מציג את המחיר כולל משלוח (אלא אם מסמנים אחרת), וניתן לבחור מדינת יעד ומטבע - ישראל והשקל נמצאים שם.
ספרים חדשים לרוב יוצאים הכי זול באתר bookdepository.com

למעלה