Life and Times of a Forum.

Musta Susi

New member
הובכן:

אי אפשר לא להסתיר את העובדה שבזמן האחרון נוצר כאן "באלגן" עקב נהירה המונית של אנשים חדשים (בין השאר אחרי מפגשים) שאולי 80% מהם לא מחזיקים זמן רב אבל אין לי ממש בעיה לזכור שמות (גם שינויי Nick Nameים - כל עוד הם מזדהים בתור השם הקודם אין לי בעיה לשייך). אנשים שדברו על התפצלות לקבוצות או "חזרה לגרעין הישן" - יש שיטה שהייתה קיימת כבר מתקופת הקומונת Sonata Arctica של ניר- קומונה סגורה ואינה נגישה לכל אחד שעובר וסתם בא לו להציף (כמובן שלא ידעתי בכלל על קיומה - שמעתי מהסיפורים שלכם). וכך ניר היה שולט ביד רמה על הנעשה תוך כדי שהוא עושה את ה"סלקציות" שלו כלפי החדשים ו/או הרוצים להצטרף. אז היה אפשר להקים קומונה דומה לזו, הכוללת את כל אותו "גרעין ישן" ופעיל (אני מקווה שלא יחליטו לאמץ את הרעיון הזה כי אז אני בטח בטח לא אוכל להכנס
). אבל מצד שני, כמו שאמרו אנשים מקודם, אנשים חדשים תורמים רבות לפיתוח המעגל החברתי - הן של הוותיקים יותר והן של התוותיקים פחות כי באמת, אני רואה אנשים שפותחים הודעה "חדש/ה בפורום" ותוך כמה ימים הוא/היא כבר בעל/אישה שלו ושלה ושל ½ מהפורום בערך ולמרות שאני אישית לא מכיר היטב, הם כבר מתברגים ו"נישאים" לכל הוותיקים כאילו הכירו משכבר הימים... לכן אין לי פתרון מוצלח להציע שיכול להביע שביעות רצון בקרב כולם כי לא משנה מה יהיה - תמיד יהיה מקום לתלונות.

Musta Susi

New member
נכון../images/Emo45.gif

אני בינתיים לא רואה פתרון שיעשה את כולם מרוצים

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif מתי נעשיתי דיקטטור?

באתי לכתוב "מי ישמע בכלל על דיקטטור קומוניסט?" ואז נזכרתי בסטאלין ולנין. מילא. בכל מקרה, רק כדי לשמור על שמה הטוב של הקומונה: לא היה פורום בזמן הקומונה. הוא היה סגור. הקומונה היתה פתרון זמני עד לפתיחת פורום פאוור מחדש.

Musta Susi

New member
הקומונה שלך שמשה כמקלט לפליטי

הפורום הסגור. את זה כבר הבנתי ממזמן. אבל אם יעשו קומונה סגורה במטרה לאחד את אותו "גרעין ותיק" זה בטח לא יתפוס - לא עכשו כהפורום עומד ויציב על יסודותיו. כי חשוב בכל זאת שתהיה גישה זמינה לאנשים החדשים, כמו שכבר ראינו...

Gaius Octavius

New member
מצטער, אבל לא הבנת.

הקומונה נפתחה בלי קשר לפורום במטרה לפתוח פורום סונטה ארקטיקה ברגע שתצבור מספיק אנשים. במהלך הזמן חוקקו את החוק התפוזי שלא ניתן לנהל פורום מתחת לגיל 16 וגיליתי שהיה בעבר פורום פאוור שנסגר כחודשיים לפני פתיחת הקומונה. הקומונה לא היתה מפלט, היא היתה מורכבת רובה ככולה מחדשים, הוותיקים היחידים היו יאיר, אליאור וסווטי, שגם אז וגם היום לא כותבים כל כך הרבה:X [באמת, לאן יאיר נעלם?
] ולא הצעתי קומונה סגורה.

YellowAce

New member
דעתי

טוב אני בערך חצי שנה פה בפורום, ולדעתי הפורום רבוי בעיות ולכן הוא כזה מיובש. הבעיה ה-1 היא שרוב השירשורים הארוכים פה בזמן האחרון הם של משתמשים חדשים, שמאז ה"שלום הגעתי לפורום" לא שומעים מהם או רואים.. ולמה זה? כי רוב השירשורים בפורום לצערי הם על משחקי חברה של חוליה חלשה וכאלה, שהרבה מאוד מהאנשים לא מכירים ולא יודעים מי ומה ... ובכלל פורום פאוור מטאל, צריך לדבר על פאוור מטאל: דיונים לא חסר על מה (שירים, אלבומים , להקות, אלבומי סולו, וכו'.) רק צריך לבצע אותם, אני למשל ניסיתי לבצע כמה דיונים עלך הלווין ולא ראיתי היענות בשיט. וככה אנשים כמוני שאוהבים רק את הלווין, מקבלים דחייה מהפורום כי כל הדיונים פה הם על להקות יותר חדשות, עד כדי כך שרציתי להקים קומונה (למי שזוכר):http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=760&msgid=65377498 אז סבבה, אני יודע שלהתלונן לא יעזור עכשיו. אז כדי לעזור לפורום צריך פחות שירשורי אוף ויותצר שרשורי פאוור. זאת דעתי

Blade Of Fire

New member
למה לא חשוב? אני מסכים לחלוטין

הבעיה שהפורום לא עוסק הרבה בפאוור מטאל זו בעיה רצינית שאני מודע אליה אבל מה לעשות-כן חסרים דיונים.... וכשאתה מדבר על הלווין אתה פונה פה לאולי 10 אנשים שרובנו אינם חפרנים מטיבעם....

Gaius Octavius

New member
כשהוא מדבר עלהלווין הוא פונהגם אליי

ואם אני לא חפרן אז קובה צנצנת
אבל פשוט הלווין לא כל כך פאוור לדעתי אז אני לא עושה הרבה דברים לגביהם.

McBlack

New member
תשמע, אני ראיתי דברים מוזרים.

גפילטע בצנצנת היא הוכחה חיה לכך. וזה באמת חיה, כי זה דג. אבל זה מת. אז מה זה?
ממני, מאיה האומללה שמחכה לתשובה ורוצה לברוא עולם שיתבסס על קובה בצנצנת |מזילהריר|

Shusho

New member
אממ. דעתי?

נתחיל מזה שאני כותבת הודעה בשרשור הזה בהתלבטות מאוד גדולה... בעיקר כי אני לא יודעת איך זה יתקבל. ממ, הסיכוי שליותר מחמישה אנשים בפורום הזה יש מושג מי אני די קלוש. כלומר, הייתי במפגש הקודם וברחתי מדוליז במפגש אחר אליכם, וטכנית, הצטרפתי לפורום הזה לפני חמישה חודשים.. זה המון זמן. ואני לא מצליחה להכיר כאן אף אחד. השרשור הזה די... לא יודעת. גורם לי להרגיש קצת לא בנוח, לא רצויה, כי כל הותיקים רוצים מה שהיה פעם, והעובדה שהצטרפתי מפריעה ושאין ביתיות בגללי ועוד כמה כמוני. ושאני לא במקום. אני לא יודעת אם יש עוד מישהו שמרגיש כמוני, אבל לי אישית זה גורם להרגיש סופר דחויה. ועד כמה שהפורום מאוד אוהב לקבל חדשים, לי -אישית-, לא יודעת לגבי אחרים, קשה להשתלב. עזבו כל הקטע של החתונות וילדים שיש פה לכולם, גם אני היכן שהוא בשרשרת הנישואים ההזויה של הפורום עם כמה אנשים, אבל מלבד זה אין לי ממש קשר. וממש קשה להכנס לתוך האחווה הזו. איך להתגבש יותר? כמו שהציעו מעלי, מפגשים מבודדים. אבל זה בהנחה שאנשים באמת יגיעו לשם, כי עם כל הנסיון של הארגון מפגשים, תמיד פתאום כולם לא יכולים הרגע האחרון למרות שכולם הצביעו בעד. כנ"ל לגבי המדורה.. לא הבנתי אם ביטלם או לא, אני דווקא אשמח לבוא. וזה לא שאין מה לעשות בפ"ת, פשוט, אני כן אשמח להכיר כאן אנשים. טוב, זהו.

Gaius Octavius

New member
למה את לא משתלבת?

כי את ממשיכה להציג את עצמך כנספחת לא-חשובה של עידן, זה למה
את מאוד רצויה, לא אמרנו מעולם שלא. ובקשר להשתלבות - צריך להתאמץ בדברים כאלה, לפעמים. למרות שאני בין הוותיקים ביותר פה, לקח לי בערך חצי-שנה עד שאנשים באמת לקחו אותי ברצינות.

אהא.

אני מוצאת את זה מאוד מאתגר להשתלב בתוך הקבוצה הכה מגובשת הזו שלכם, ואני נמצאת פה אפילו יותר זמן ממיכל. (לא שהשתדלתי להשתלב מי יודע מה, אבל נו, זה עדיין נראה יותר מדיי קשה מאיפה שאני עומדת) אה, הרעיון של ל"ג בעומר היה מגניב, חבל שזה בוטל :|

Prophet Of God

New member
חחח..רק לפעמים?

זה מחמאה :p פשוט סיגריות וזה, אני סתם פלצן... אקיצר, איך היה ברוק עצמאות? את בתמונות של חברים שלי :p

למעלה