טוב אולי אני לא בדיוק וותיק ואולי
קצת חזר זכות דיבור בנושא אבל אני מרגיש שזה די בא בעקבות הטאקל שלי ושל רועי, אז אני אגיד את מה שאני חושב/מרגיש... זה באמת אחד הפורומים היותר מדהימים שאי פעם הייתי בו. היחיד שאני יכול לחשוב שאולי משתווה לגיבוש ולאווירה שיש פה זה הפורום של DragonForce והם לא בדיוק Noob-friendly כמו פה... אני באמת לא רואה את ה'בעיה' או ההתדרדרות... אפשר להגיד שזה אולי בגלל שלא הייתי פה בשביל לזכור ימים טובים אבל אם אני שאני יחסית טרי פה אולי יש לי נקודת מבט יותר טובה ודעה יותר 'אובייקטיבית', כי בד'כ כשפורום במצב רע אנשים לא רוצים להצטרף אליו ולפה אנשים חדשים ממשיכים להגיע בהמוניהם. בקשר ליותר מדי אנשים וקבוצה קטנה ומגובשת של וותיקים, אני לא חושב שזה נורא כ'כ, ובטח שאסור לסגור את הפורום לחדשים ולהחזיר אותו למצב של קומונה של קשרים אישיים בלבד שעוברת מפה לאוזן ושיט, זה בדיוק מה שיגרום לפורום למות (לדוגמה אני עד לפני כמה זמן ניהלתי פורום בגיימר שסגר את עצמו הרמטית בפני אנשים חדשים, פשוט הציק להם עד שהם עזבו ועכשיו הוא אחד הפורומים הכי ריקים באתר, גם אם כל אחד שם יודע כמה סוכר שמים לשני בקפה)... ריבים תמיד היו, תמיד יש ותמיד יהיו, זה לא קשור לוותק של אנשים (גם לג'ים ולכפיר היה מלפני כמה זמן ריב והם הרבה יותר זמן פה ממני, וגם הסיפור ההוא עם TheRedHeaded ומי שזה לא היה) או לכמה יש (ברור שככל שהכמות אנשים הכללית עולה כמות הריבים תעלה אבל היחס נשמר פחות או יותר), דברים כאלה נפתרים... אני מסכים לגמרי עם מאיה שהתמונה ה'קבוצתית' עם כל הנדחפים לא הייתה נקודה כ'כ טובה במפגש האחרון... אבל בסכ"ה כל המפגשים שהיו לי עד עכשיו היו מהימים הכיפיים ביותר בחיים שלי, גם כשהרביצו לי במפגש האחרון וגם כשהיה לי מאוד מוזר ולא נוח במפגש הראשון... וכמו שג'ים אמר זה טבעי לגמרי שאנשים ימצאו לעצמם כמה אנשים קרובים ויסתובבו איתם יותר, אני לא חושב שזאת בעיה, אבל אסור להתפצל ולנטוש כמו שקרה לא מעט בשני מפגשים האחרונים, זה לא סותר גם להיות בקבוצה קטנה וגם להיות עם כולם, כמו שיש בגג או בחניונים, לא צריך להפרד לגמרי מכל שאר האנשים כדי לדבר אחד על אחד. וזהו נראה לי שאיבדתי את עצמי... לא נורא, אני מקווה שזה די מובן.