Life and Times of a Forum.

Blade Of Fire

New member
אני לא חושב שמפגשינה זה פיתרון

יותר מידי אנשים ובית זה מקום מוגבל......

שמקססן

New member
אני לא חושב שחנויות זה דבר מפצל

כי חנויות כמה זמן אפשר להסתובב? שעה בכל דיזינגוף? המפגשים בשביל אנשים מסויימים שבאים ממש מוקדם יכולים להמשך כמעט חצי יממה! גם בעזריאלי אנשים אוכלים במקומות שונים, לא תמיד אפשר לשבת כולם ביחד, לפעמים אנשים הולכים לטאוור או לקנות משהו, זה לא הדבר המפצל לפי דעתי ודווקא בגלל שיש שם ריבוי חנויות שמעניינות את חברי הפורום אולי זה דווקא לא כזה יפצל, כי אפשר ללכת בקבוצה אחת לתומר או לוולווט או לוואטאבר, לא מכיר את האיזור, אבל אני לא יודע לא הייתי במפגש ההוא... אז הכל יכול להיות

Blade Of Fire

New member
שכחת שיש בנות בפורום../images/Emo6.gif

אתה רוצה להכניס גותיות לחנויות אלטרנטיביות ושהן יבלו בפנים פחות משעה? מנסיון-זה לא הולך

שמקססן

New member
ידעתי ששכחתי משהו

טוב אפשר פשוט לקשור את כולן בקולר חשמלי כזה כמו בסרטים שאם הן נמצאות מחוץ לטווח של הקבוצה יותר משעה זה עושה בזזזזזזזזזרם חשמלי ומזכיר להן לחזור סתם סתם אני צוחק :)

שמקססן

New member
מפתח? תמיד היו לי :p

סתם, נראה לי אני עדיין שיכור מהחופש של הסופ"ש האחרון

Itay Simons

New member
דיזינגוף זה מאוד מפצל.

מפגש נירוונה האחרון... רובו היה בסנטר, היינו 13 אנשים בערך ובכל זאת זה הצליח לפצל אותנו

TarwenR

New member
מממ

הפורום השתנה, ובאמת אפשר לראות את זה. מצד אחד, הוא היה יותר מגובש פעם, כשהוא היה מאוד קטן וכולם הכירו את כולם, וזה היה מאוד נחמד ו"ביתי". אבל מצד שני, המטרה של הפורומים האלה היא להכיר עוד אנשים עם מכנה משותף כלשהו, ובאמת ככל שהזמן עובר מכירים יותר אנשים. ונכון שמצטרפים מלא אנשים חדשים ורובם לא נשארים אבל חלק כן, וכשעובר עוד זמן הם נכנסים למעגל המגובש. ככל שיש יותר אנשים, יהיו יותר קבוצות. וככה זה, כי אנשים מתחברים יותר לאנשים אחרים וכדי לדבר עם הרבה אנשים צריך להתחלק לקבוצות. אני לא רואה פיתרון ממש למצב הזה... הפורום הזה הכיר לי אנשים שאני מאוד מאוד אוהבת. גם חדשים וגם ישנים. ואני חושבת שבכל מקרה, גם אם הפורום יגווע אני אשאר בקשר טוב איתם, והם ישארו חשובים לי. וזה מה שמשנה באמת.

שמקססן

New member
טוב אולי אני לא בדיוק וותיק ואולי

קצת חזר זכות דיבור בנושא אבל אני מרגיש שזה די בא בעקבות הטאקל שלי ושל רועי, אז אני אגיד את מה שאני חושב/מרגיש... זה באמת אחד הפורומים היותר מדהימים שאי פעם הייתי בו. היחיד שאני יכול לחשוב שאולי משתווה לגיבוש ולאווירה שיש פה זה הפורום של DragonForce והם לא בדיוק Noob-friendly כמו פה... אני באמת לא רואה את ה'בעיה' או ההתדרדרות... אפשר להגיד שזה אולי בגלל שלא הייתי פה בשביל לזכור ימים טובים אבל אם אני שאני יחסית טרי פה אולי יש לי נקודת מבט יותר טובה ודעה יותר 'אובייקטיבית', כי בד'כ כשפורום במצב רע אנשים לא רוצים להצטרף אליו ולפה אנשים חדשים ממשיכים להגיע בהמוניהם. בקשר ליותר מדי אנשים וקבוצה קטנה ומגובשת של וותיקים, אני לא חושב שזה נורא כ'כ, ובטח שאסור לסגור את הפורום לחדשים ולהחזיר אותו למצב של קומונה של קשרים אישיים בלבד שעוברת מפה לאוזן ושיט, זה בדיוק מה שיגרום לפורום למות (לדוגמה אני עד לפני כמה זמן ניהלתי פורום בגיימר שסגר את עצמו הרמטית בפני אנשים חדשים, פשוט הציק להם עד שהם עזבו ועכשיו הוא אחד הפורומים הכי ריקים באתר, גם אם כל אחד שם יודע כמה סוכר שמים לשני בקפה)... ריבים תמיד היו, תמיד יש ותמיד יהיו, זה לא קשור לוותק של אנשים (גם לג'ים ולכפיר היה מלפני כמה זמן ריב והם הרבה יותר זמן פה ממני, וגם הסיפור ההוא עם TheRedHeaded ומי שזה לא היה) או לכמה יש (ברור שככל שהכמות אנשים הכללית עולה כמות הריבים תעלה אבל היחס נשמר פחות או יותר), דברים כאלה נפתרים... אני מסכים לגמרי עם מאיה שהתמונה ה'קבוצתית' עם כל הנדחפים לא הייתה נקודה כ'כ טובה במפגש האחרון... אבל בסכ"ה כל המפגשים שהיו לי עד עכשיו היו מהימים הכיפיים ביותר בחיים שלי, גם כשהרביצו לי במפגש האחרון וגם כשהיה לי מאוד מוזר ולא נוח במפגש הראשון... וכמו שג'ים אמר זה טבעי לגמרי שאנשים ימצאו לעצמם כמה אנשים קרובים ויסתובבו איתם יותר, אני לא חושב שזאת בעיה, אבל אסור להתפצל ולנטוש כמו שקרה לא מעט בשני מפגשים האחרונים, זה לא סותר גם להיות בקבוצה קטנה וגם להיות עם כולם, כמו שיש בגג או בחניונים, לא צריך להפרד לגמרי מכל שאר האנשים כדי לדבר אחד על אחד. וזהו נראה לי שאיבדתי את עצמי... לא נורא, אני מקווה שזה די מובן.

McBlack

New member
|אגוצנטריות| אני אוהבת שכותבים דברי

"אני מסכים לגמרי עם מאיה"
זה גורם לי להרגיש כזאת משפיענית XDDD סתם נו, פשוט הייתי חייבת לציין את זה ולברר עם פורומינו האהוב איפה כולם עומדים בנושא. חשבתי לפתוח שירשור דומה, אבל המתכונות קראו לי, ואז אולצתי לענות עליהן, ואפילו להגיש את הטיוטה המטומטמת של הניסיון הנואש שלי לצייר פירמידה מחומשת
בכל מקרה, קלטתי את פואנטתך. ואגב, לא ידעתי שיש לך ולרועי בעייה עד הסצנה באלדד2
אני דווקא חשבתי יותר לכיוון שלרועי יש בעייה איתי או משהו Oo

Prophet Of God

New member
מממ...אז ככה...

אני אסגור את זה אחת ולתמיד. אין לי בעיה איתכם, באמת שאין לי, אני פשוט..הממ...איך להגדיר את זה? פוץ. כה אני קרציה וזה האופי שלי, זה לא בכוונה, ולפעמים אני מגזים בתגובות שלי, לפעמים זה מהאופי, לפעמים זה מלחץ של גורמים מסביב ולפעמים זה גם וגם... ואני מזה מצטער, ולי ולקובה לא היה כלום, ואין כלום ברוך השם, ואני לא כועס ולא כעסתי עלייך :) ברוך השם. פשוט לפעמים העולם הנורמלי ואני לא בדיוק מסתדרים ואני הופך תוקפני, לא משו אישי, באמת שלא... מקווה שסגרנו בטוב? :)

שמקססן

New member
כבר אמרתי לך רועי שאני לא סולח

לא, סתם, אני שמח שהסדרנו את הדברים ואל תיקח את זה יותר מדי קשה, לא נפגעתי או נעלבתי או משהו

XD

זה מזכיר לי שאחרי שהרבצנו לו, הצטלמתי איתו וזאת בערך הייתה הכותרת שניר שם לתמונה XD

Gaius Octavius

New member
אני עד, רועי באמת פוץ.

אבל יש לו את אחד ממאגרי הקללות הטובים בעולם.

למעלה