Life and Times of a Forum.

genz

New member
אז יאללה, סגרנו

מפגש הבא: פארק הירקון השתייה על הרוסים שבינינו, הכלים על הרומנים, והאסאדו על אוריאל! ואחרי זה אפילו על האש!

תעשו על האש ואנחנו שמים *אותך*

על האש כיבשי
צימחונות

Gaius Octavius

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איכ, אתם באמת רוצים לאכול משהו בשם פוצי פו? או בשמו המדעי, פוציוס פוס? אני לא רוצה את הכוס של פוציו.

Blade Of Fire

New member
נופ...

אבל לא הייתי מתנגד לאיזה אנטריקוט 300 גרם שמתהפך לו על מנגל

genz

New member
חוי בלאט, חשבתי שניר כתב את זה!

באתי לרשום משהו על הגודל שלו...שני אדומים עם כינויים ארוכים זה מבלבל

שמקססן

New member
רק את יכולה לעשות אותי

:) ואישתי כמובן אבל כדאי לך למהר כי בחודש הקרוב אני אהיה זומבי ולהיות נקרופילית זה לא כיף :O

McBlack

New member
"קשה"? יותר מתאים "לא קיים"

מבודד, אני אניח שאתה מתכוון למפגשינה/ל"ג/משהו.. וכל עוד לא יבואו כולם זה לא יתרום לגיבוש. אה כן, וגם אם כן כולם יבואו (אה הא), עדיין יהיו את אלה שלא באו כי הם לא מרגישים חלק מהגיבוש בשביל לבוא לגיבוש. אני חושבת. המממ. ניחא. אחזור לצ'וטט.

Blade Of Fire

New member
לאו דווקא כה קשה

ולא חייבים ללכת רחוק מידי כמו מפגשינה או ל"ג בעומר או אפילו פארק... פשוט וקל-דיזינגוף סנטר. אין שם הרבה מפגשים. אפשר את מפגש יולי, יהיה מתי שיהיה, להעביר לשם במקום ההמוניות של עזריאלי.... סביבת דיזינגוף גם יותר מושכת את רוב חברי הפרום- דיסק סנטר, תומר, וולווט, מטאל שופ, נוקס פשן ועוד הם חנויות שמושכות יותר מאשר... אודם...

רצית פיצול? קיבלת אותו

פעם קודמת שהלכנו לסנטר, בלי קשר שזה היה מפגש גרוע ממש ומפוצל, היה סופר פיצול, כל אחד רוצה ללכת לחנות אחרת לקנות משהו, אין יותר פיצול מזה.

Blade Of Fire

New member
הבנתי אותך...

אז זה או להרחיק את כולם מציביליזציה או כלום? או שאני מקצין?

מממ, שמע, לי אין בעייה עם המפגשים

כמו שהם, ואני בטוח שלאף אחד, אבל לדעתי מה שהתכוונו (ל"ג בעומר, מפגשינה), גם אם זה לא אחד מאלו צריך לעשות אותם במקום נייטרלי ונטול אנשים, או שיש שם פחות אנשים שאנחנו מכירים, לא יודע, ממ, לעשות פתאום באיזה חור נידח בחיפה, מפגשינה או משהו, לא יודע. אני מבין מה שאתם אומרים אבל אני לא מתייחס אל זה כבעייה, זו השתנות של האנשים והצטרפות, אין מה לעשות נגד זה, אתם מנסים להלחם ולהתכחש לזה שזה קורה, ולדעתי זה חדש, אני לא מתגעגע לגרעין הישן שאני לא מכיר, וגם אם הייתי מכיר לא הייתי מתגעגע, אני אוהב את הפורום כמו שהוא, הוא נפלא והוא בית נהדר לקרוא בו, שיש לאנשים בעיות אחד עם השני (או קבוציות) זה משהו שקורה, יש אנשים שאין ביניהם כימיה טובה, ואין מה לעשות נגד זה, צריך פשוט לחיות עם זה, לדעתי כל השינויים שאתם מדברים יגרמו רק ליותר פיצול, אבל 1, זו רק דעתי ו2, אי אפשר לדעת.

למעלה