Life and Times of a Forum.

אני אומר את דעתי האישית

בתור בנאדם שפה שנה, אני לא יודע, זה טבעי הרי שלכל בנאדם תהיה את הקבוצה שלו. אתם כל הזמן אומרים חוסר ביתיות, אל תאשימו חדשים, זה לא הם, זה כולם! זה טבעי אצל האדם שיש אנשים שהוא מתחבר איתם יותר מאשר האחרים. מה לעשות, אני הרבה פעמים מוצא את עצמי נמצא עם ה4-5 אנשים שיותר קרובים אלי מאשר עם כל הפורום. זו אשמתי? אני מרגיש אשם? לא, זה חלק מכל בנאדם אחר, לכל אחד יש את הקבוצת חברים הקרובה שלו. הדרך היחידה להכיר את כוווווולם זה מפגשים, אתם רוצים לעשות את זה במקום פחות המוני? אפשרי, אבל תמיד ישארו קבוציות. אבל כל זה אומר שהפורום לא ביתי? לא! הפורום דווקא מאוד ביתי לדעתי, מאוד כיף לי להיות פה ולנהל פה ולבוא למפגשים פה, דווקא מאוד לא כיף לי שאנשים אומרים כמה שהאווירה לא כיפית בפורום. ואל תגידו שזה לא בגלל חדשים ובלה בלה, כי זה מפריע לכם שלא ביתי -> שלא מכירים את כולם -> בגלל אנשים שכל הזמן מצטרפים. לפי דעתי הדרישה להשאיר פורום של בערך 40 איש כ"כ מגובשים כמו שאנחנו עכשיו מאוד קשה, ולהיות אפילו יותר מגובשים אולי בלתי אפשרית, כי אנחנו יותר מגובשים מכל פורום בתפוז. פתרונות לבעייה? אני לא חושב שזו בעייה ממש, אני חושב שזה עניין של תפיסה, להאשים מפגשים וכו' בגלל הפיצול זו לא דוגמא, כי אי אפשר להאשים את האנשים שיש להם עוד חברים במקומות אחרים, אפשר לכעוס אם אתם רוצים, אבל אני משתדל שלא, אלא אם כן זה ממש קיצוני וכבר היו מקרים כאלו מבחינתי. אני לא מוצא שם "פתרון", אתם מתגעגעים נורא לפורום של 15 איש שכולם הכירו את כולם, אז זה כבר לא ככה.

genz

New member
לדעתי...

זה לא משהו שאפשר למנוע או לתקן. אתם אולי מרגישים ככה, אבל אני אישית (ואולי גם עוד אנשים) מרגישים שהפורום במצב טוב ולא התשנה לרעה. מצד שני, אני לא יודע מה היה לפני שהגעתי. אנשים מתבגרים. דברים שעיניינו אותנו פעם כבר נראים תפלים ועברנו לדברים חדשים. ברור שזה לא עובד ככה עם בני אדם, ואני בטוח שכל אחד כאן ישמח לראות מישהו אחר מפה גם בעוד 20 שנה (אני יודע שלפחות אני כן), אבל מכיוון שאנחנו עדיין מתבגרים, טבעי שכל אחד יפנה לדרכו ואותה דרך לאו דווקא מצטלבת עם דרכים של אנשים שהיינו רוצים שהיא תצטלב איתם. הפתרון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא לומר לעזאזל עם ההרגשה הרעה ולהתמקד במה שמן הסתם כולנו הגענו לכאן מלכתחילה: אנשים טובים.

Gaius Octavius

New member
טוב, הגיע הזמן שאגיד את דעתי.

המפגש האחרון, לא משנה כמה שניסיתי לשכנע את עצמי, היה מזעזע. זה היה המפגש הראשון בו אשכרה רציתי ללכת לקראת הסוף, וזה לא קרה לי מעולם במפגש. אני לא מסכים עם רוב האנשים פה שאנחנו פורום מגובש. אני ממש לא חושב ככה. אני חושב שהדבר היחיד שמגובש פה זה הגרעין הישן של הוותיקים הפעילים, וגם הוא מפוצל למדי ונמצא על הכביש המהיר למיטוזה. מה לדעתי אנחנו צריכים לעשות? בהתחלה חשבתי שיש מה לעשות, אבל אחרי קריאת התגובות השונות פה הבנתי שכלום. שצריך שזה יכנס לתודעה ושישאר שם, אבל שאין פתרון כלשהו. מה שכן, דבר אחד אני חייב לציין - לא הייתי רוצה לחזור ללפני שמונה חודשים. הייתי אטום רגשית לגמרי אז, ורק בחודשים האחרונים הבנתי כמה שאני אוהב חלק מהיצורונים כאן, ואת זה הייתי רוצה להשאיר. לא אסתיר את העובדה שהייתי מעדיף שהגרעין הישן ישאר, גם אם זה אומר שחלק מהחדשים שאני ממש אוהב לא יהיו. פורום הוא לא דבר בפני עצמו. הוא משהו וירטואלי סה"כ. הוא מורכב מאינדיבידואלים שהם כן משהו בפני עצמם, וכמו כל מקום, אינדיבידואלים לא תמיד מסתדרים זה עם זה, והגיע הזמן שאני אשלים עם זה.

YellowAce

New member
Here we go..

טוב אני בערך חצי שנה פה בפורום, ולדעתי הפורום רבוי בעיות ולכן הוא כזה מיובש. הבעיה ה-1 היא שרוב השירשורים הארוכים פה בזמן האחרון הם של משתמשים חדשים, שמאז ה"שלום הגעתי לפורום" לא שומעים מהם או רואים.. ולמה זה? כי רוב השירשורים בפורום לצערי הם על משחקי חברה של חוליה חלשה וכאלה, שהרבה מאוד מהאנשים לא מכירים ולא יודעים מי ומה ... ובכלל פורום פאוור מטאל, צריך לדבר על פאוור מטאל: דיונים לא חסר על מה (שירים, אלבומים , להקות, אלבומי סולו, וכו'.) רק צריך לבצע אותם, אני למשל ניסיתי לבצע כמה דיונים עלך הלווין ולא ראיתי היענות בשיט. וככה אנשים כמוני שאוהבים רק את הלווין, מקבלים דחייה מהפורום כי כל הדיונים פה הם על להקות יותר חדשות, עד כדי כך שרציתי להקים קומונה (למי שזוכר):http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=760&msgid=65377498 אז סבבה, אני יודע שלהתלונן לא יעזור עכשיו. אז כדי לעזור לפורום צריך פחות שירשורי אוף ויותצר שרשורי פאוור. זאת דעתי

Gaius Octavius

New member
אני חצי-מסכים.

יש הרבה יותר מדי שרשורי חדשים שמתארכים יתר על המידה, זה נכון, אבל הפורום רחוק מלהיות יבש, וזאת הבעיה - הוא יותר מדי פעיל. לדעתי הפתרון לבעיית שרשורי-המפלצת של החדשים זה לא להגיב בכזאת המוניות. ברוך הבא זה נחמד, אבל כמה פעמים אפשר לכתוב?
לדעתי פשוט צריך להפנות את הבנאדם לשרשור היכרות כלשהו וככה הוא ידע

McBlack

New member
המוני היא לא המילה המתאימה.

כי אני חושבת שאני מכירה מעל 90% מההמון האלה. לדעתי, זאת לא בעייה. פשוט המון אני מכירה אבל אני לא בקשר טוב עם המון (רק עם הרבה :) ) מעבר לפורום/למפגשים.

Blade Of Fire

New member
אני אוסיף על תגובתו של ג'ים

ותגובת כולם. כמו שאמרו פה-זה רק טבעי שנתחלק לקבוצות. שכל אחד יבלה עם האנשים שהוא הכי אוהב... כי בלתי אפשרי לדבר עם 20 איש במפגש אחד או אפילו סתם במסנג'ר ולשמור איתם על קשר הדוק. אז יש פה בערך 10 אנשים שאני הכי קשור אליהם ואיתם אני מבלה יותר במפגשים. בקשר לאווירה הביתית. אני הרגשתי שינוי בפורום בעצמי. לאו דווקא מבחינה ביתית אלא מבחינת ריבים ושטויות קטנות שצצות פה בכל מקום. נכון פורום לא חייב להיות אוטופיה של פיס אנד לאב אבל בזמן האחרון יש פה מיני ריבים שצצים בהודעות בשלל שירשורים. בקשר לזה אני וג'ים טיפלנו ב"בעיה" ונראה לאן זה יוביל. אז נחזור להרגשה הביתית-אני לא מבין כל כך על מה מתלוננים. מספיק לראות את שירשור "מי רוצה להיות תפוז אנשים" כדי להבין שאנחנו עדיין פורום שמגובש ברמות. ומספיק לראות שירשורי חדשים כדי להבין שאנחנו מקבלים חדשים וזה לא רק זה-אנשים כמו אביה, איתי, קזיה ואחרים שהשתלבו בפורום יפה מאוד ומי זוכר בכלל שהם לא היו פה מלפני חצי שנה? ואני חוזר על הודעות שכתבתי למאיה ומעמיק אותן-אם מישהו רואה בעיה או משהו מסוים שמפריע לו או לאווירה הביתית ולא להגיד "האווירה הביתית נהרסה" ובזה זה נגמר, אלא לשים אצבע על מיקרים שגרמו לכם להרגיש ככה-אני וג'ים זמינים במסרים, אייסיקיו ומסנג'ר בשביל לשמוע את הטענות שלכם ולשפר, או אם זה משהו שצריך לעבוד עליו כפורום, אז דברו עליו. לא לשמור בתוך עצמכם. זהו.

Itay Simons

New member
זה ממש נכון מה שאמרת

כאילו, כשחושבים על זה, גם אני לא זוכר שלא הייתי פה לפני חצי שנה

McBlack

New member
אתה נותן לי את הקרדיט? ../images/Emo9.gif ייאי

אני חייבת לציין שהמפגש האחרון היה באמת חלש מסיבה כלשהי, ואני רצינית כשאני אומרת שזה קשור לסגירה של החלק הטוב של הגג. באמת. והחלק הכי גרוע בו? סביר להניח שהתמונה של הפורום. "תמונת פורום פאוור מטאל", עאלק. איזה יצור היפראקטיבי ונספחיו נכנסו מקדימה מול כולם, בקושי יכולתי לראות את הגבה של האנשים שלדעתי מגיע להם להיראות. אני מרגישה חלק מהפורום (וזה נדיר שאני מרגישה או מחשיבה את עצמי כחלק ממשהו, אגב), אבל ממש לא רציתי להיות חלק מהתמונה הזאת, זה לא הרגיש כמו הפורום המצויין שלנו. רעות היה צריך לסחוב אותי על הידיים (אולי שמתם לב לזה) כדי שניכנס לפריים כמו שרועי (אתה צילמת, לא? Oo) ביקש. אני מכירה את כולם בפורום, ויש לי גם נטייה לזכור שמות/ כינויים/ פרצופים, בעיניי זאת לא הבעייה. ובטח שלא המפגשים. אני דווקא אוהבת אותם וחושבת שהם רק הלכו והשתפרו, שהאחרון הוא יוצא מהכלל. בכל מקרה, בקשר לאווירה, לא דיברתי על חדשים באופן ספציפי, אני לא בטוחה מאיפה הבאתם את הרעיון הזה, חדשים הם אלה שהביאו לי אנשים כמו רעות
יונתן
איתי
ועוד אנשים מקסימים ואהובים ^^ תשכחו את ההערות על החדשים, הם ברוכים+. האמת? אני לא בטוחה מה המטרה שלי הייתה מלכתחילה. אולי פשוט התרגלתי לאווירה ההיא וקשה לסגל אותה עם כ"כ הרבה אנשים, כמה מצויינים שלא יהיו, עדיין יהיו אנשים שיהיו מנותקים אחד מהשני, או בריב כלשהו, או וואטאבר. אבל הפיתרון המתאים לעניין יהיה דפוק מדי, כמו שהיו עושים בתחילת כיתה חדשה בבצפר (כיתה א', כיתה ז', כיתה י') בשביל להכיר את כולם. לא יודעת איך אפשר לפתור את זה בדרכים נורמליות שלא מפתחות יצרים אובדניים אצל בחורות תמימות כמוני(
). הייתי לגמרי בעד הרעיון של מפגש בל"ג בעומר, זה יכול להיות סבבה לגמרי (גם בגלל העניין שזה אחרי המתכונות השניות שלי במתמט ^^), אבל לפי מה שאני זוכרת מיליון התנגדו Oo חבל. ואין לי איך לסיים את ההודעה הזאת. אם אני אקבל מתחת ל-100 במתכונות של 005-006, אני עושה חוזר. באמת. אני על סף התמוטטות מה-06. חוי.

Blade Of Fire

New member
אז רגע...

אולי הפיתרון הוא מפגש מבודד יותר? אם בכלל הפיתרון הוא מפגש... כי אם כן אז כמו שכפיר אמר-הפורום הזה מבוסס על מפגשים...

McBlack

New member
מפגש בודד? הא? \= מי דיברת על זה?

אם התכוונת להערה שלי על המפגש האחרון , אני פשוט חושבת שתמונת פורום עם אנשים לא מהפורום שבולטים יותר מאנשים שלדעתי מגיע שייראו אותם... זה לא משנה. אני נהנית ככה או ככה.

Blade Of Fire

New member
מכל מה שאמרת

הסקתי שאת מתכוונת למפגש מבודד יותר כי אמרת שהיו המוני אנשים לא קשורים במפגש האחרון ושמפגש ל"ג בעומר הוא רעיון טוב...

McBlack

New member
בלי קשר הם רעיונות טובים :)

והמפגש האחרון היה פחות טוב, כמו שאמרתי, בטוח בגלל הגג. לא יודעת למה. זה שונה. הכי טוב בחלק שסגרו. ובקשר לתמונה התכוונתי שהיה ממש דפוק שנכנסו לא קשורים... כן, זאת תמונת מפגש ונוטים להידחף אנשים, אבל זאת תמונת פורום ואנשים היו צריכים לבעוט אותם משם, ברצינות, אני הייתי עושה את זה במקום הבנות שהיו מקדימה. אבל נראה לי שאני הנקבה עם האופי הכי פחות נקבי פה בפורום (אולי חוץ מהדר, TheRedHeaded
), האחרות כוסיות שבאות עם גופיות וחצאיות, אני כה לא קשורה

Gaius Octavius

New member
כן, לדעתי יש לעשות מפגש מבודד יותר.

אבל צריך שיהיה מבודד וגדול מספיק באותו הזמן, וזה קשה.

genz

New member
פארק הירקון?

אפשר גם להביא אוכל והכל ולעשות פחות או יותר מה שתוכנן לל"ג בעומר

../images/Emo45.gif תומך

אחלה מקום, בלי יותר מידי אנשים מזדנבים מסביב. בלי נספחים שסתם ככה נצמדים ובלי כלום. פשוט אנחנו, בסבבה שלנו אפשר לעשות כזה דבר מתישהו. מהערב עד הבוקר וכאלה.

למעלה