Lets talk about sex...

Hawkgirl

New member

Berethor

New member
שטויות, הקושי העיקרי הוא בלהגיע לזה

ולא בלעשות את זה. ברור שבשביל להיות טוב בזה צריך פוטנציאל וכישורים, אבל בשביל הרמה הבסיסית לא צריך הרבה. ברגע שמוצאים פרטנר מתאים ויש רצון הדדי, עושים מה שעושים, לא נראה לי כזה בעיה. לא צריך שאף אחד ידריך אותי אני כבר יודע הכל לבד, אין שם שום דבר מסובך. לגבי "למידה" לא צריך למידה, זה יכול לקרות בצורה טבעית, אבל מי שרוצה מידע יש מספיק מידע מקריאה או צפייה, לא צריך יותר מזה פה לדעתי. הרעיון הכללי הוא דיי פשוט.

GalaxyVoice

New member
הפעם הראשונה לא נחשבת

כי הפעם הראשונה נגמרת מהר. מאאאודדד מהר.
פעם שנייה אני כנראה אסתמך על הידע מפורנו אבל זה יהיה בעיקר מלווה בתחושה של i have no idea of what i am doing

פורנו זו הדרך הגרועה ביותר האפשרית ללמוד ממנה

אין לך מושג כמה בעיות פורנו יוצר. אני נתקל שוב ושוב ושוב בנזקים הנוראיים שהפורנו גורם להם.

GFEkid

New member
ביום שזה יקרה

כמובן אשתמש בידע שצברתי מצפייה במאות סרטי פורנו, אבל בעיקר אתפלל שלא יהיו פאדיחות בסגנון "לא מוצא את החור". :/

mynameisktt

New member
תגובה:

לפני ששואלים את השאלה על תנוחות מסרטי פורנו וכו, כדאי קודם להתחיל בלעשות אהבה, איפה ההתרגשות של החיבוק, הנשיקה, הפעם הראשונה שמורדים בגדים אחד של השני זה חלק כל כך חשוב, הקפיצה ל"זיון טכני" היא פספוס של הדבר האמיתי בעיני. חוץ מזה, מרוב רובם של סרטי הפורנו לא ניתן ללמוד כלום ולהפך (מפתחים צפיות מדברים שלא קיימים במציאות), הרבה יותר כיף פשוט לנסות (מיקומים ותנוחות) בלי תוכניות.

למעלה