Lets talk about sex...

מנומשת27

New member
לצערי, אני בטוחה לחלוטין שהכרתי

יותר נשים מנוצלות ממך, בתעשיית המין ומחוצה לה.

A 26 cm Schlong

New member
וזה הופך אותך למומחית?

הרי על כל אחת "מנוצלת", אפשר להביא לך 20 שיגידו שהן בוחרות במודע לרכוב על גברים מבוקר עד ערב וגם, רחמנא ליצלן, נהנות מזה!

ועדיין - שום מילה על הגברים השותפים לתעשייה.

memee2

New member
לא כול הפמינסטיות מנותקות מהמציאות

הרבה מהן מתנדבות בארגונים שעוזרים לנפגעות תקיפה מינית ועמותות למען נשים בסיכון שנמצאות ברחוב (מכאן המידע) ויש את האנשים שמכירים את הנשים האלו ושומעות סיפורים ממקור ראשון כמוני.

A 26 cm Schlong

New member
נשים, נשים, נשים

אני מתחיל לתהות שמא השימוש התכוף ב"אני פמינסטית" הוא בעצם תחליף ל"אני לסבית".

לאורך הדיון כולו לא קמה האישה ה"פמיניסטית" שיצאה חוצץ כנגד ה"ניצול" של גברים בתעשייה הזו, שהרי ידוע שמין הוא לא נחלתן של נשים בלבד ושגם גברים שותפים לתעשייה הזו, בין אם מדובר בפורנו "סטרייטי", או הומוסקסואלי.

פתט.

Berethor

New member

כמה פמיניסטיות קיצוניות שהכרתי והיו נגועות בשנאת גברים, באמת התנהגו כמו לסביות. זה גם נכון שבפורנו יש גם גברים, אפילו באותו מעמד בדיוק עם הנשים, אחרי הכל רוב הפורנו הוא לא לסבי.

avi1283

New member
מהיכרות עם הפמינסטיות

אתה טועה, אלו שמתנגדות הכי חזק לזנות, הן אלו עם הכרות עמוקה מהשטח, יש בינהן כאלו שטיפלו בזונות, כאלו שמתנדבות במרכזי סיוע, וכאלו עם הכרות חברית עם זונות, וגם כאלו שעבדו בזה בעצמן בעבר.
ההתנגדות ממש לא באה ממקום מנותק.

A 26 cm Schlong

New member
מעניין שהן בוחרות שלא לפגוש בזונות מתוך בחירה

ולהיצמד כמו קדושות מעונות לנשים "מנוצלות".

גם אם תבוא אליהן מישהי ותגיד להן "אני אוהבת להזדיין, אני נימפומנית, הXXס שלי רותח תמיד, ואם אפשר לעשות מזה גם כסף - אז יאללה מסיבה", הן ימצאו דרך לשכנע אותה שהיא מנוצלת.

A 26 cm Schlong

New member
נכון

התכניות שלו מומלצות בחום!

הוא גם הראה איך גבר, אתה יודע, כזה עם בולבול, מה שכמה מהכותבות פה סולדות ממנו באופן מיוחד, שותף לתעשייה הזו. הוא סטרייט (
) שמשתתף בפורנו של גייז ועושה את זה נטו בשביל הכסף. לא ניצול ולא גוגואים.

טום גיא

New member
שכחת לציין

שבפרק השני אותו בחור אמר שהוא כבר הפסיק להשתתף בסרטים האלו, כי עכשיו הוא מספיק מוכר בשביל להשתתף בסרטים של הסטרייטים. מכאן אפשר להסיק שכמו בהרבה עבודות אחרות, לפעמים צריך להתחיל בתחתית ומשם להתקדם..

Berethor

New member
לפחות זה עדיף מזנות

את באמת יכולה לשוות בין מין שצפה בסרט מיני למישהו שהולך לזונה. נו באמת.

avi1283

New member
פורנו וזנות זה ניצול

גם בעיני.
לא רוצה לשפוט אף אחד ולא מעניין אותי מה אתם עושים.
אני בטח לא מלאך, ולמשל אוכל בשר למרות שאני חושב שהטבעונים צודקים.
אבל כן חשוב לי לדעת את האמת, ולא לסדר את האידואלגיה שלי לפי מה שמתאים ונח.

אני חושב שכשמכירים את הנושא גם מאחורי הקלעים, של פורנו וזנות, קשה להישאר אדיש, ולחשוב שזה סבבה.

A 26 cm Schlong

New member
אף אחד לא חולק על כך שיש ניצול בתעשייה הזו

והחמור מכל, אם תשאל אותי, הוא לא ניצול של נשים בוגרות שיש להן אפשרות בחירה בחיים, NO MATTER WHAT, אלא הניצול של קטינים בתעשייה הזו. על זה אף אחד ואף אחת פה לא פצו פה.

לא כל סרטי הפורנו נגועים ב"ניצול" ושאר מרעין בישין. לצאת חוצץ כנגד תעשייה שלמה ולקבוע שפורנו שווה ערך בהכרח לזנות ולניצול זו קביעה שהיא לא יותר מדמגוגיה זולה.

תודה לאל

איבדתי את הבתולין לפני שראיתי פורנו. בפעם הראשונה והאחרונה שראיתי פורנו זה כיבה אותי לגמרי.
לא יכולה להתייחס למי ש"לומד מפורנו" כי אני לא מתמצאת בתחום. יכולה רק להודות על מזלי הטוב.

iba90

New member
או קיי אז ככה....

אני קורא את הדיון הזה...נתחיל מזה שאף אחד מכם לא ענה על השאלה המקורית ששאלתי של "איך תתנהגו". התלבטתי המון אם למחוק את השרשור הזה לגמרי ובסוף החלטתי שאני לא אעשה זאת כי התפתח פה דיון על נושא אחר. אמנם הנושא ממש אבל ממש לא קשור לפורום (מי שחושב שכן אני אשמח מאוד להסבר) ואין לו מקום פה...אבל אני מכבד את הרצון שלכם להתבטא בנושא.

טכנית אם אני מוחק הודעות שכללו תוכן מעליב (והיו כאלה) הדבר יפגע בתגובות אחרות שאנשים העלו בנושא והשקיעו זמן של כתיבה בתגובתם ואני חושב שאני\אנחנו צריכים לכבד את זה.

גולש\גולשת\גולשים שהתבטאו בצורה בוטה כלפי גולשים אחרים קיבלו ממני מסר. אני חוזר שוב על הבקשה שלי...שימרו על הכבוד אחד של השני!. אם גולש\ת מדברים בהכללה לגבי קבוצת אנשים\נושא בצורה בוטה, אין לי מה לעשות עם זה כל עוד הפגיעה היא לא אישית ולכן אין צורך במסרים חוזרים ונישנים...זאת דעתם ויש לכבד אותה.

האמנם?

האם צריך לכבד הודעות פוגעניות כלפי ערבים, מזרחים, הומואים, או בתולים?

מחקת כאן, בצדק רב, הודעות פוגעניות כלפי גברים. חבל שאינך מתייחס באופן דומה ל(המווווווון) הודעות פוגעניות כלפי נשים.
אני לא אתחיל לטרוח ולצטט את כל ההודעות האלו, כי הן לא ראויות לכך.
פשוט חבל לי שזה המצב בפורום כל כך רגיש, שגם ככה לחלק לא קטן מחבריו יש קשיים בהבנת המין השני.
אם הגישה הזו תמשך, פשוט לא יהיה נעים להיות כאן.

iba90

New member
הבהרה

אני כמובן נגד לדבר בפורום בזלזול או בהעלבות כלפי קבוצה של אנשים ובטח לא כלפי גולשים אחרים.

למעלה