שאיפור גורם לאנשים להיראות הרבה יותר יפים ממה שהם?
שאם תשימי תמונה רגילה של מישהי ליד התמונה שלה כשהיא מתוקתקת היא תראה הרבה יותר גרוע בעינייך מאשר לבד?
יש מספיק חסרונות לפורנו, לא מבינה מה הקשר של המראה של הכוכבות.
אני מרגישה שאני במעודון גברי שובניסטי שצוחק על מכוערות.
לא נכנס לזה, כל הקטע של MEMEE2 היה להראות את הצד "האפל" יותר של תחום הפורנו, אומנם העם איפור או בלי איפור זה לא ממש צד אפל אבל היא ניסתה להראות שלא הכל מושלם ולא כולן באמת נראות "טוב" כמו שמציגים אותם על המסך.
ורובם בעצם די ....לא ניחנו ביופי טבעי נקרא לזה כך,
הנה עוד כמה תופעות לשימוש בקריסטל מת':
דיכאון, שלשול, בחילה, פריחה, חום, איבוד תאבון ואיבוד משקל, טיקים.
אני מבינה שאת מתייחסת לכל בן אדם דכאוני, רזה, מצונן, אלרגי, עם קלקול קיבה ו/או חולה בטורט כאל משתמש מת'.
אמרתי שגרד בפנים זה *אחד* הסימנים המחשידים לשימוש בקריסטל מת'.
הנה, ראי למשל כאן- http://www.ehow.com/info_8100773_signs-someone-using-crystal-meth.html
את החלטת שאני מתייחסת אל כל אדם עם חצ'קון כאל נרקומן. אני אשמח אם תראי לי איפה אמרתי את זה. עד שלא תראי לי מראה מקום שכזה, אני את הויכוח המטופש הזה איתך סיימתי.
וטענה שהיא נראית חבולה, למרות שעור הפנים שלה נראה מלבד הפצעון הזה סבבה לחלוטין.
את ציינת שגירוד הוא סימן מחשיד לשימוש בקריסטל מת'. לא רק זה, אלא ציינת שאותו חצ'קון מסוים על פניה של הבחורה הזאת הוא סימן מחשיד לקריסטל מת'.
את מבינה, כשבן אדם אומר ש-X זה סימן ל-Y, בדר"כ זה אומר שהוא חושד שבגלל אותו X יש חשד סביר ביותר ל-Y.
אני חושבת שמדובר במסקנה מאוד מאוד מאוד! מרחיקת לכת להסיק בגלל פיצעון יחיד על הפנים.
אז אלא אם כן את נוהגת לזרוק לאוויר פרטי מידע רנדומיליים לגבי דברים לא קשורים לנושא המדובר ואז הבעיה כאן היא לחלוטין אחרת, אולי כדאי לך לבחון את דרך הסקת המסקנות שלך על אנשים.
את יודעת, שלא תעשי איזה יום אחד אינטרוונשן לחברה שלך רק כי המחזור שלה מתקרב או משהו.