Lets talk about sex...

A 26 cm Schlong

New member
את יודעת כמה דברים למדתי מפורנו?

"לא משקף סקס אמיתי". מה זה "סקס אמיתי"?

dori78

New member
לא ראיתי סרט פורנו מימי.

אבל אני חיה את החיים והחיים שלי כוללים גם סקס.

אני מניחה שבחיים, בניגוד לסרטי פורנו, לא כולם מתברכים במוצגים כמו שלך.
אני מניחה שבחיים, בניגוד לסרטי פורנו, לא כולן מפתיעות עם מראה של ילדה בת ארבע מתחת לחגורה.
אני מניחה שבחיים, בניגוד לסרטי פורנו, קורה שיש מבוכות קטנות, כמו התופעה המכונה בשם "queeffing".
באופן לא מפתיע בכלל, גם את המונח הזה, כמו עוד הרבה דברים בחיים, למדתי מהטלויזיה, בפרק של סאות'פארק.
אני מניחה שבחיים, בניגוד לסרטי פורנו, מרבית הגברים לא באמת מחזיקים מעמד 20 דקות באקט עצמו.
אני יודעת בוודאות שבחיים, בניגוד לסרטי פורנו, מעטות הבחורות שמגיעות לאורגזמה נרתיקית.

כמו שדוגמניות לא מציגות תמונה משקפת של גוף נשי ממוצע, סרטי פורנו לא מציגים תמונה משקפת של גוף אנושי ממוצע, לא מציגים באופן מהימן ומייצג משך זמן/קולות/ריחות או כל אספקט אחר שקשור ביחסי מין.

אז אם זה עושה לך את זה ואתה צורך פורנו כחלק שוטף מהחיים - אחלה, תהנה וכמה שיותר.
אבל אני חושבת שמי שמעולם לא התנסה במין בעצמו ומבסס את ידיעותיו על מין רק על מה שראה בסרטי פורנו, מצפה לו אכזבה לא קטנה בכלל, לפחות בפעמים הראשונות.

*אני לא נכנסת לדיון על ניצול נשים, זה מעבר לכוחותיי.

A 26 cm Schlong

New member
כל מה שכתבת

אמנם מנוסח, כהרגלך בקודש, ברהיטות רבה, אבל לא מלמד על סקס "אמיתי". כי גם בינינו, האנשים ה"רגילים", יש גברים עם איברים ענקיים ונשים עם וגינות מגולחות וזה לא הופך אותם לשחקני פורנו. בולבול גדול ופות מגולח הם לא נחלתם הבלעדית של סרטי הפורנו.

יש כל כך הרבה ז'אנרים בפורנו, ואין בעיה למצוא סרטים של אנשים כמוני-כמוך, עם מראה ממוצע באופן כללי. אני גם בטוח שאם ממש תתעקשי תוכלי למצוא גם פורנו של קוויפינג.

והפרק בסאות' פארק - אחד הקורעים, אם לא ה-! ג-ג-דול!

dori78

New member
ברור שיש

מה שהתכוונתי להגיד זה, שבמידה ואדם צופה בפורנו ללא העדפות מסוימות, רוב הסיכויים שהוא ייתקל במציאות בדברים קצת שונים.

AlanSmith

New member
סליחה על חוסר הטאקט, אבל מאיפה הידע הרב בקשר

למה שהולך בסרטי הפורנו, אם לא ראית סרט פורנו מימיי חייך?

עם זאת אני נוטה להסכים עם המסקנה הסופית
"שמי שמעולם לא התנסה במין בעצמו ומבסס את ידיעותיו על מין רק על מה שראה בסרטי פורנו, מצפה לו אכזבה לא קטנה בכלל, לפחות בפעמים הראשונות."

dori78

New member
שאלה מצויינת

בד"כ אני לא נוטה לדבר על דברים שאני לא מבינה בהם, ככה שהשאלה שלך לגמרי במקום.
אולי אתה עוד זוכר, פעם, לפני עידן האינטרנט, היו מכשירים שכונו וידאומטים.
המכשירים שימשו לשכירת קלטות וידאו (ובהמשך - דוידומטים ל-DVD), כאשר שם הסרט ותמונה מוקטנת של כרזת הפרסום התנוססו בגאון על המכשיר, על מנת לאפשר לך לבצע החלטה מושכלת. בכל מכשיר שכזה, היה גם אגף לסרטים למבוגרים בלבד. ככה שאת התמונות הללו, גם אם בלווית "סרטים" שחורים על איברים מוצנעים, כן יצא לי לראות. מעבר לזה, כפי שכתוב בכרטיס שלי, אני בת 35 ובכל זאת יש לי ניסיון חיים מסוים. מכיוון ש(כפי שאנשים פה כבר שמו לב) אין לי בעיה לשמוע ניבולי פה וגסויות באופן כללי ויש לי כמה וכמה ידידים, שאני על תקן חבר טוב מבחינתם, יש לי חברים שמספרים לי מה הם רואים בסרטים האלה (ובעיקר מתלוננים על העובדה ה-הו-כה-מצערת, שבנות הזוג שלהם לא עושות מה שהם רואים בסרט
).

זה אולי לא הדבר האמיתי, בהחלט יכול להיות שהתפיסה שלי את הנושא הזה מורכבת משברי פאזל, שלא מייצגים באופן אמיתי את התמונה המלאה. אם תבחר להגיד שבנושא הזה אני לא מבינה מהחיים שלי - אני לגמרי אבין אותך.
אבל יש לי תחושה שאני לא באמת צריכה לצפות בזה כדי לדעת מה הולך שם.

iba90

New member
אני יכול להעיד ש...

כל הסרטים נגמרים אותו דבר

BellA עלמה

New member
כן כן פורנו זה סקס אמיתי

כל התנוחות האלה.. הגניחות .. בצרחות ממש ממש אוטנטי..

דפוק אותי חזק ... יותר חזק !!!

אוי אוי זה טוב !!!!!

תעשה לי טובה...

אם זה
אוטנטי בין 2ה אנשים בוגרים שאוהבים אני

ואם זה המדריך שלך לסקס ואיך הוא צריך להיות
I feel sorry for u

Adieu

BellA עלמה

New member
הנה משהו שמצאתי ב u tube

למה נשים גונחות בסקס?
וכן.. יש הבדל בין גניחות וצרחות

האחד סבבה השני וואלה מוגזם

עלמה, יקירתי, סליחה

אבל יש נשים שגונחות בסקס (לא יודעת כמה ואיך, אבל יש).
אמנם זכית כאן לתגובה דוחה, אבל בינינו, יש בזה סוג של קארמה, אחרי שהבעת גועל כלפי פמיניזם ופמיניסטיות. רוצה לחיות בעולם שגברים שולטים בו? הנה, קיבלת את השלונג.

אה, ושכחתי

אני מניחה שהכתבה שם זו אותה כתבה שקראתי בזמנו תרגום שלה בטמקא או משהו כזה. ובכן, שטויות, נשים גונחות גם כשהן מענגות את עצמן. וגם גברים גונחים בסקס. הרבה פחות, לצערנו, אבל יש כאלה.

BellA עלמה

New member
סתוונית יקירתי בבת עיניי מסוס חיי

1 העיפי מבט בקישור ב you tube ... אומנם באנגלית {לא נראה לי שתהיה לך בעייה} משעשע וחביב.

2 יש הבדל בין גניחות שזה בסדר וצרחות ..(וזה מה שתמצאי בסרטי פורנו).
כל אחד \אחת גונחת בזמן יחסי מין וזה טיבעי
צרחות אימה או צרחות כמו טרזן זה כבר בעיניי פחות מגניב

3 לגבי השלונג... לא קשור לפמיניזים.. זה קשור לפשוט להיות משהו אחר.. אני פשוט החלטתי לדלג על הפוסטים שלו..
זה מה שנחמד הפורמים אין מבחנים של סוף סמסטר..
לא חייבים לקרוא הכל..
מה שלא נעים לעין.. לא קוראים

תודה על המחמאות

1. לא בא לי. לא כזה אכפת לי איך נשים אחרות מתנהגות ולמה. רק אכפת לי מהקביעה שלך מה "נכון" ומה "מוגזם".
2. ראיתי פורנו רק פעם אחת לפני הרבה שנים, ואני לא זוכרת את ההיבט הווקאלי. לא יודעת מה ההבדל בין "גניחות" ו"צרחות", אבל אני ממש לא חושבת שאת יכולה לקבוע מה "טבעי" ומה "לא". אני לא מדברת על פורנו אלא על סקס אמיתי. מיניות זה דבר מגוון.
3.

BellA עלמה

New member
טוב אז ככה

1 לגבי הקישור.. אין בו שום דבר פרברטי רק לצומת ליבך. זכותך לא להכנס אליו אבל זה הופך את הדיון(שלי איתך) לחסר פואנטה ..
2 לא ראית מה זה פורנו (פעם אחת לפני אי אלו שנים) הדיון בננו קצת חסר פואנטה..
יש הבדל בין גניחות וצרחות

3 enough said

4 הדיון הזה קצת אממ לא הקאפ אוף טי שלי כך שאסיים כאן

המשך יום נעים

memee2

New member
ובנוסף מעודדת שימוש בסמים כמו METH

שהורסים קשות את החיצוניות של האדם. לא סתם כוכבות פורנו נראות ממש רע בלי איפור http://www.mako.co.il/men-sex/Article-f8f1d21b1726d31006.htm
בהתחלה לא הבנתי למה הן נראות כול כך רע, אבל אז קראתי כתבה על מישהו שהיה על סטים של פורנו וסיפר שהם כול היום על סמים במיוחד METH שהוא זול (לינדזי לוהן היתה עליו) גיגלתי METH בגוגל תמונות והבנתי הכול.

למעלה