Let's talk about Sex

Bubble Girl 27

New member
שרשר בחייאת אחותי כנסי לתשובה

שכתבתי למטה לזאת שאת ענית לה עכשיו! וואלק אני גאה בעצמי, אם רק הייתי יכולה הייתי עושה לעצמי כל היום נעימי בגב על זה!

Bubble Girl 27

New member
תראי אני לא מכירה את האופי שלך

אבל לדעתי עם הזמן זה יעבור, יכול להיות שבפעמים הראשונות אפילו תברחי מסיטואציה שמובילה ליחסים אינטימיים (ממש ורדה נהייתי) אבל עם הזמן ועם הבחור הנכון תפתחי ותרצי יחסים אינטמיים שיראו ויביעו אהבה וקירבה אישית. דיייי חופשי שיחקתי אותה

מה וורדה לעומתך ../images/Emo8.gif

יש משהו בעייתי במה שאמרת. עם הזמן ועם הבחור הנכון...אהבה וקרבה אישית... קצת נוגד את המלצות השירשור
והאופי...אני קיפוד

Bubble Girl 27

New member
המלצות השרשור הולכות ותקפות רק על

שרלולויות מקצועיות
כמו כל דבר בחיים כל אחד והאופי שלו ומה מתאים לו, לך לא מתאים לעשות חינגות וחגיגות עם כל שטרונגול שזז ולאחרות כן סו וואט? אז את לוקחת את הזמן ומחפשת לך בחור שיהיה לך נוח ונעים להפתח איתו ולהוריד את הקוצים (מה מזכיר לי לעשות רגליים שחי ומפשעה... תודה אחותי). נשמתי קחי את הזמן והרבה אויר, בסוף כולנו נפתחות גם הכי פולניות וגם הכי מפוחדות....

שרשירית

New member
../images/Emo6.gif החזרת לי את הסומק על הלחיים

וזה קשה כי אני תימניה את יודעת.

Bubble Girl 27

New member
כפרה עליי אני יוצאת עם תימני

יודעת גם יודעת להעלות סומק לתימנים ועוד כמה דברים!!!! איפ יו נו וואט איי מין וכן הרבה מין בבקשה
אחותי סקר סקס כולו למענך שם למעלה בעמוד!

שרשירית

New member
מחכה לחומרים קשים יותר שיכתבו ../images/Emo132.gif

התשובות שלי קשות לצפייה ולבעלי לב חזק במיוחד. תגידי, זה נכון מה שאומרים שאחרי הכושים באים התימנים
איפ יו נו וואט איי מין

Bubble Girl 27

New member
תראי עם שוורצע שוורצע עוד לא הייתי

אז לא יודעת מה נכון על השוורצע, אבל התימנים לא סתם יצרו לעצמם שם טוב איפפפפ יו נו וואט איי מין....

שרשירית

New member
לא מסוגלת לעמוד בלחץ הפולני הזה

רגע
צריכה לסדר את הנשימה ועונה....

אופק 3

New member
שרשירית

לפני חודש עברתי קורס החיאה, יש מצב שאני מנשים אותך?
בהתנדבות כמובן..

שרשירית

New member
רוצה לראות אותך קודם כל על הבובה

תן להתרשם, למשש את הסחורה ואז, ממממ ... נחליט

אופק 3

New member
מתחילים להשתרלל

מה עושים אחרי הגט? לא חושב שכדאי למצוא מישהי קבועה בשלב הראשון צריך לתת לזמן לעשות את שלו ובנתיים לתת ליד ימין לעשות את "העבודה השחורה", לאחר מכן מחפשים מישהי שתבין אותך (שם קוד להשתרלל בלי ציפיות מיוחדות ממך). סקס עם האקסית בתנאי שהיא לא שומרת את המשקל העודף משני ההריונות של הילדים, (ועדיין בתולה:)

felka

New member
כפרה, למה יד ימין שיש כל כך הרבה

בחורות חמודות בעולם ולא כולן רוצות חתונה + 3. למשל יש את שוק גרושים/גרושות. מאוד נחמד שם. כמעט אין משחקי ילדים וכולם מבינים מה קורה.לא שיש בעיה עם העוזרת, אבל רק כתוכנית גיבוי .... ממש גיבוי. ואין סקס עם אקסיות אם רוצים להתנקות נקודה

r e d h e

New member
וכשאין על הסקס עם האקס?

וואלה, קוראת כל מילה בשקיקה ומנסה ללמוד ולהפנים, כנראה שאין על הניסיון. ממקום צעירותי בתהליך הפרידה מאוד מוטרדת מהנושא, בייחוד אחרי שנים מרובות ביחד ולא נעים לומר אבל עם סקס מדהים עד הסוף (כן ואנחנו נפרדים הייתם מאמינים). כ"כ קשה להימנע ממנו ושנינו במשיכה מטורפת.... לא יודעת איך מתגברים.. בייחוד שאין תחליף.

אז ממשיכים לחפש

ברור לי שאני לא מתכוונת להכנס עם האקס למיטה שוב. מצד שני הפיתוי גדול כי הוא היה מעולה. אבל ברור שיש עוד המון גברים שיודעים את העבודה כהלכה, רק צריך למצוא אותם

cheshire9

New member
OK OK

תפסתן אותי ! ! ! ! יש לי זין קטן ! לא עומד לי ! מלא פאדיחות ! בכלל בתול ! למה - מה ת'שו לי ?

שרשירית

New member
אם אתה אומר שזה ככה אז

כנראה שלא נעשה כלום, צ'טערת. חבל כבר בנינו...

למעלה