Let's talk about Sex

Let's talk about Sex../images/Emo111.gif

אז מה עושים אחרי הגט? ישר מחפשים בן זוג קבוע? מתהוללים כמיטב יכולתכם? סקס עם האקס עוד קיים מידי פעם? תנו לי את המשנה הסדורה שלכם בעניין

שרשירית

New member
יאמי ../images/Emo190.gif

מה עושים אחרי הגט? משתוללים, מתהוללים, נהנים, מחייכים, מצחקקים, מחזירים את הסומק לפנים, מנפחים את האגו, בודקים מה המניות בשוק הרווקים. מתהוללים כמיטב יכולתכם? מתהוללים אבל מפעילים את הראש.הכל נעשה בצורה חכמה בלי להתבזות. לא צריך לקפץ בין המיטות - יזיז אחד או שניים שיודעים לעשות את העבודה מספיקים בהחלט. סקס עם האקס עוד קיים מידי פעם? לא!!! אין צורך לסבך את העניינים. עד שהתגרשנו ויש בופה חופשי אז לחזור אחורה?! השתגעת?! ישר מחפשים בן זוג קבוע? לא ישר מחפשים משהו קבוע. לא חושבת שאפשר להתפנות ריגשית למשהו חדש בלי תקופת צינון.

Bubble Girl 27

New member
או בחורה כלבבי!

אחרי הגט היתה לי תקופה של הוללות של איזה חודשיים ומאסתי בהוללות ומצאתי לי חבר קבוע שאחרי שנה כמעט נבעט בוולה והוחלף בנוכחי...

Bubble Girl 27

New member
בקשר לאקס

בעעעעעעעעעע אין מצב!!!!!!!!!! גם לא אם הייתי סופר נואשת!

שרשירית

New member
../images/Emo207.gif יופי, אולי את תוכלי לעזור לי

מכיוון שאת עם ניסיון של חבר לאחר הפרידה אז אולי תוכלי לייעץ (פתוח כמובן גם לכל האחרים) יוצאת עם מישהו חמוד, בן 33 רווק. יוצאים כבר 3 שבועות. הוא לא הטיפוס שהחלטתי לצאת איתו אחרי שהתגרשתי אבל... מאוד כייף לי איתו וזה מטריד אותי. תיכננתי להתהולל, להיות ביצ'ית, לגדל ביצים - ובסוף אני אישה כמו כל הנשים שנקשרות כמו
מצד אחד אני לא מאוהבת, אבל מאוד אוהבת להיות במחיצתו ואפילו מחכה שניפגש. ומצד שני אומרת לעצמי... מה אני צריכה עכשיו את השטויות של אהבה ומערכת יחסים. מה דעתך? הרגשת שאת מוכנה למשהו רציני או שזה הגיע מעצמו? הקיצר לזרוק אותו בשביל הנקסט? נ.ב נו,נו,נו שנעלמת לנו ככה "חבר אתה חסר"

תזרמי...

טוב לך? תשארי לא טוב לך? לכי אל תסגרי את הדלת בפני משהו שעושה לך טוב רק בגלל הכותרת "רציני".

Bubble Girl 27

New member
שאלה טובה

תראי אחרי הגירושים לא חיפשתי קשר רציני או משהו בכלל, מה שהגיע ועשה לי טוב עם זה זרמתי. גם הנוכחי וגם הקודם הם רווקים, גם אני אמרתי שאני אהיה אחרת ואגדל לי זוג ביצים ושכל העולם על השחלה שלי (שימי לב לשחלות והביצים)... לא תכננתי כלום ולא ידעתי לקראת מה אני הולכת עם ילד וזוגיות חדשה פשוט זרמתי וזה הפך לרציני כי הוא רצה ואני רציתי. אני תמיד אומרת במע' יחסים פשוט תזרמי עם זה, אל תשחקי משחקים גם אם נדמה שהוא משחק. אני טיפוס מאוד ישיר וכנה, לא כל אחד יכול לאכול את הכנות שלי וכשאני רואה שמשחקים איתי אני אומרת את זה בפנים וגם אומרת למה זה לא מתאים לי ועוזבת. או שהוא מתיישר או שהוא מבין שאין מצב לשחק איתי והולך בשקט. תלכי עם התחושה שלך, אם טוב לך ובא לך על משהו רציני יאללה רוצי ובהצלחה, אם כרגע מרגיש לך שאת לא מוכנה אז תהני מהרגע עד שיימאס לך ושחררי אותו. להיקשר זה לא רע אבל לדעתי ומניסיוני ברוב המקרים הקשר הראשון אחרי הגירושים (ואני חוויתי שניים אז וואלה יש ניסיון) הוא קשר של לנסות לתקן את כל מה שהיה לא בסדר בקודמים וקצת שיפור ושיקום האגו. אחרי הקשר הזה מגיע משהו רציני יותר שמחזיק מעמד, אבל שוב לדעתי אין כמו לנסות וגם אם תיקשרי וקצת תפגעי לא יקרה כלום כי כבר עברת גירושים... מה זה פרידה מחבר לעומת להתרגש???? יאללה תעשי חיים וכמו שחברה שלי אומרת, אף אחד לא מעביר לך חותמת בדרכון שם למטה אז תחגגי תחגגי תחגגי!

שרשירית

New member
מעולה! צוחקת צחוק מתגלגל במשרד כמו מטורפת

אהבתי את מה שכתבת לי, יש בזה משהו נכון ברצון לשפר.להוכיח לעצמי שאני יכולה להצליח. גם אני מאמינה שהקשר הראשון אחרי הגירושים הוא לא כזה שיחזיק מעמד. לא צריכה להתחתן עם הראשון שמחבק אותי (כנראה שחסר לי חיבוקים ואהבה בתקופה זו, מעניין למה?
) וכדברי חברתי החכמה 'שוב מתחילה..' אם טוב תשארי ואם לא אז תמשיכי הלאה. ואם אפגע - באמת שקטן עליי, שבוע-שבועיים ויעבור. מתה על החברות שלך, אולי תצרפי אותן כיועצות לפורום: "אף אחד לא מעביר לך חותמת בדרכון שם למטה אז תחגגי תחגגי תחגגי!" -

Bubble Girl 27

New member
החברה הספציצית הזאת עושה כמאמר

המשפט שלה ולא מוכנה לשמוע על חתונה או קשר רציני... כן יש גם בחורות כאלו.. מוזר, נדיר ולא הגיוני אה? ותאמיני לי בזוגיות וסקס אני לוקחת את ורדה רזיאל ז'ק שיראק!

שרשירית

New member
מאמינה מאמינה ../images/Emo6.gif

רק תמשיכי להראות נוכחות כאן בפורום... לא יזיק לנו עוד קצת

Bubble Girl 27

New member
משתדלת להראות נוכחות לא תמיד יוצא

לדעתי אנחנו צריכות לעשות שירשור בדיחות סקס אווווו סקררררררררררררררררר מה פאדיחת הסקס הכי גדולה שלך? נראה למי יש ביציות ויענה על זה!

שרשירית

New member
שלי קרתה ביום שישי האחרון ../images/Emo178.gif

עד עכשיו לא מצליחה להשתחרר ממנה - כנראה שתלווה אותי כל חיי
אם יהיה שירשור שווה ומלא דברים עסיסיים - אולי אשתף גם, אולי.

cheshire9

New member
כייף לך

וזה מטריד אותך ? ימים יפים הגיעו....... אני מניח שלבקש ממך שתהני קצת זה יהיה מוגזם. אז לא נותר אלא לתת את התשובה האולטימטיבית : "גם וגם". תהני ממנו. תפלרטטי עם אחרים. וגם מעבר לפלירטוט....... ככלות הכל זו שעתך היפה ביותר - עוד מעט תתברגני מחדש - אז קדימה להשתולל, להנות, לבלות. CARPE DIAM. תתפסי את הקרפיון בזנבו. (החתול טוב בעצות לאחרים - הלוואי שהיה מיישם בעצמו.......)

שרשירית

New member
קשה מאוד כשנהנים ../images/Emo8.gif

מלים כדורבנות - מבטיחה לקיים כל מילה. ואתה? לא הגיע הזמן לחייך?

אם כבר נכנסתם לנושא הזה ../images/Emo11.gif../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

אחרי שנים עם אותו גבר לא יכולה לדמיין את עצמי עם גבר אחר. יעבור לי?...

למעלה